Bir moralim bozuldu. bir kafam karıştı anlatamam.. Uyku tutmuyor o hallerdeyim. :((((

scream__

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
16
0
16
İstanbul
Şuan kiloluyum ve ünlü bir diyetisyene gidiyorum arkadaşlar. Kime göre neye göre ünlü diyeceksiniz :)) ama doktorumun adını vermeyi doğru bulmadığım için söylemeyeceğim. Son klinik görüşmemde Klinik danışmanım bana '' sen bizim özel hastamız olacaksın sana imtiyazlar tanıyacağız sıkı takibe alacağız ve doktorla çok daha sık görüşeceksin'' tarzı şeyler söyledi. Ama bunun karşılığında seni Televizyona çıkaracağız dedi. sabah kuşağı programlarına çıkacağım yani. işte şu kadar kilo verdi falan filan olayları. ben o an büyük bi heyecanla tamam dedim ama şimdi aklımda şu düşünce var. '' Bu kız önceden kiloluymuş yaa '' gözüyle bakarlar mı bana daha sonra ? Bu erkekleri anlamak zor çünkü !! hayatımda büyük bir değişikliğe neden olu rmu önceden kilolu olduğumu herkesin bilmesi ? mesela siz ne düşünürdünüz ? Sarışın mavi gözlü uzun boylu bir hatun kişiyim. :)) Kilo verince neler yapcaktım neler , ne hayallerim vardı :)) alın ben buyum diye intikam alcaktım hain eski sevgililerimden ! bayaa kiloluyum şuanda yolum uzun. :( ama inanıyorum ve umuyorum ki önümüzdeki eylül aylarında herşey bitecek. bu arada 4 ay oldu diyetisyene başlayalı.. neyse çok açıklama yapmayayım. durum bu arkadaşlar. içime dert oldu. acaba dikkat çekipte internetten herkes programı izler mi ? sabah kuşağı programlarını bi tek anneler izliyor ama internet denen bişey var. ya çok dikkat ve ilgi çekersemde herkes beni görürse ? ve bu kız eskiden kiloluymuş yaaa gibi tuhaf alaycı sözlere hareketlere falan maruz kalırsam ? ya '' kilo verince şunu yapcam '' hayalleri hayal olarak kalırsa ?

Şuan kiloluyum ve ünlü bir diyetisyene gidiyorum arkadaşlar. Kime göre neye göre ünlü diyeceksiniz :)) ama doktorumun adını vermeyi doğru bulmadığım için söylemeyeceğim. Son klinik görüşmemde Klinik danışmanım bana '' sen bizim özel hastamız olacaksın sana imtiyazlar tanıyacağız sıkı takibe alacağız ve doktorla çok daha sık görüşeceksin'' tarzı şeyler söyledi. Ama bunun karşılığında seni Televizyona çıkaracağız dedi. sabah kuşağı programlarına çıkacağım yani. işte şu kadar kilo verdi falan filan olayları. ben o an büyük bi heyecanla tamam dedim ama şimdi aklımda şu düşünce var. '' Bu kız önceden kiloluymuş yaa '' gözüyle bakarlar mı bana daha sonra ? Bu erkekleri anlamak zor çünkü !! hayatımda büyük bir değişikliğe neden olu rmu önceden kilolu olduğumu herkesin bilmesi ? mesela siz ne düşünürdünüz ? Sarışın mavi gözlü uzun boylu bir hatun kişiyim. :)) Kilo verince neler yapcaktım neler , ne hayallerim vardı :)) alın ben buyum diye intikam alcaktım hain eski sevgililerimden ! bayaa kiloluyum şuanda yolum uzun. :( ama inanıyorum ve umuyorum ki önümüzdeki eylül aylarında herşey bitecek. bu arada 4 ay oldu diyetisyene başlayalı.. neyse çok açıklama yapmayayım. durum bu arkadaşlar. içime dert oldu. acaba dikkat çekipte internetten herkes programı izler mi ? sabah kuşağı programlarını bi tek anneler izliyor ama internet denen bişey var. ya çok dikkat ve ilgi çekersemde herkes beni görürse ? ve bu kız eskiden kiloluymuş yaaa gibi tuhaf alaycı sözlere hareketlere falan maruz kalırsam ? ya '' kilo verince şunu yapcam '' hayalleri hayal olarak kalırsa ?

Bence bosu boşuna uzuyorsun kendini kilolu olman ayıp yada hakaret edilecek birşey değil aksine takdir edilecek birşey azmedip kilo vermen benim fikrim kimse hakaret falan etmez aksine o kiloları verdiğini görenler imrenir uzme kendini böyle şeyler için

Bence bosu boşuna uzuyorsun kendini kilolu olman ayıp yada hakaret edilecek birşey değil aksine takdir edilecek birşey azmedip kilo vermen benim fikrim kimse hakaret falan etmez aksine o kiloları verdiğini görenler imrenir uzme kendini böyle şeyler için

ama bigün sevgilimin bana kızgın olduğu bi anda bu konuyu kalbimi kıracak bi şekilde açıp yüzüme vurması korkutuyor beni. yada arkadaş ortamında takılmak amaçlı ileri geri konuşulması.. yada nebileyim kıskanan olur da bişeyler atarsa ortaya bu konuyla ilgili ? aklımdan neler neler geçiyor. :/

ama bigün sevgilimin bana kızgın olduğu bi anda bu konuyu kalbimi kıracak bi şekilde açıp yüzüme vurması korkutuyor beni. yada arkadaş ortamında takılmak amaçlı ileri geri konuşulması.. yada nebileyim kıskanan olur da bişeyler atarsa ortaya bu konuyla ilgili ? aklımdan neler neler geçiyor. :/

Emin il kilo verdiginde sen zaten eski hallerine guleceksin çünkü ozguvenin gelecek kimsenin bu konuyla ilgili birşey diyecegni sanmıyorum deseler bile seni yaralamayacak bence çünkü sen onlar ne derlerse desinler fit bir kız olacaksın belki senin eskiden şişman olduğuna bile inanmazlar :D

Sonucta seni o programlarda kullanacaklar ben olsam kabul etmezdim. Ozel hicbirseyi kalmiyo oraya cikanlarin. Bi de acindirici cumlelerle sunus yapiyorlar falan..zaten hasta hekim iliskisi ozeldir ve gizli olmali bence..yok ben unlu olmak istiyorum diyorsan senin bilecegin sey

programa çıkıp çıkmama kararı senin ama azimli bir kişi olarak anılacağın kesin.
ne kadar iyi yaparsan yap , bir kesim hep elinde terazi kendilerince ağırlık bindirme peşindeler.boş ver.

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama cevabın "görüyorsunuz bende ki azmi, ben karar verdikten sonra önümde dağ olsa duramaz" olursa bir de gülümseyip geçersen bir daha kimse bu mevzuyu açamaz.
Yine de tv ye çıkma konusunda ben olsam tereddüt ederdim, okuyor ya da çalışıyorsan aksatabilir hayatını bu programlar. Karar senin. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.

Senin o kilolari vermen zaten buyuk bir azim ornegi. Bunu gostermek ici televizyona cikmana gerek yok. Gecen bir programda gencecik bir kiz gordum. Buyuk basenlerine beyaz tayt giydirmisler, koca koca adamlar kizin kalcalarini evire cevire gosterip iste surasi fazla burasi sarkmis filan diye rezillik yaptilar. Nasil uzuldum anlatamam. Kimsenin sizin vucudunuzu bir program nesnesi haline getirmeye hakki yok. Ayrica bu programlara bir kere cikinca yapilanlara itiraz hakkinuz da olmuyor anlasma vs imzalatiyorlar. Kendinizi kullandirmayin millet reyting alacak diye. Sakin

Yerinde ben olsaydım, fazla kilolarım olsaydı ve zoru başarıp zayıflasaydım bununla gurur duyardım ve her yerde söylerdim bile. Çünkü senin gibi zayıflamaya çalışıp başaramayan ve üzülen o kadar insan var ki sen başarabildiğin için sevinmelisin. ''Bir zamanlar kiloluydum yaa işte çok azimliyimdir istedim ve kilolarımı verdim'' diyebilmelisin.

Son düzenleme:
zayıflandığını gördüğüm kimse hakkında aa bu önceden kiloluymuş diye düşünmedim. aksine helal olsun ne güzel olmuş iyi ki zayıflamış diye takdir ettim. ben televizyona çıkmak istemem açıkçası. ama seni endişelendiren şey önceki halinin görülmesiyse bundan endişelenme. fıstık gibi bir kız gördüğünde kimsenin aklına ama bu önceden kiloluydu demek aklına gelmez :) tabi genel olarak televizyonda gözükmek istemiyorsan o ayrı mesele.

İnsanın kilosu olması hakarette uğramasını gerektirmez kötü birşeymiş gibi muamelede görmek falan getirmeyin aklınıza siz zoru başaracaksınız belkide bununla gurur duymalısınız intikam almak istiyorum diyorsunuz işte size fırsat ekranlarda görünmek istemiyorsanız çıkmayın tabi ki ama etkileyeceğini sanmıyorum güzel bir örnek neden kötü düşüncelere neden olsun ki siz canınızı sıkmayın boşyere:16:

zayıflandığını gördüğüm kimse hakkında aa bu önceden kiloluymuş diye düşünmedim. aksine helal olsun ne güzel olmuş iyi ki zayıflamış diye takdir ettim. ben televizyona çıkmak istemem açıkçası. ama seni endişelendiren şey önceki halinin görülmesiyse bundan endişelenme. fıstık gibi bir kız gördüğünde kimsenin aklına ama bu önceden kiloluydu demek aklına gelmez :) tabi genel olarak televizyonda gözükmek istemiyorsan o ayrı mesele.

genel olarak televizyonda görmek tabii ki sorun değil. ben gelecek tepkilerden alaycı düşüncelerden korkuyorum :/

ahaahah oradaki önerileri dikkate almışsınız herhalde:

la git kadınlar kulübüne sor.
para verseler çıkılmaz sabah programlarına
icon_smile_dead.gif

Benim takıldıgım 'Daha sonra bunu karşıma çıkarırlar mı?' demişsiniz.
Siz bu durumu saklayacak mısınız?
Kilolu olma durumunuda utanılacak bi olaya getirdiler yahu.
Herkes zayıf olmak zorunda mı? Yada kilolular suç mu işliyor? :))
Kilo sadece saglık problemidir benim için.
Elbette zayıf olmak istemek gayet normal ama kilolarınızdan utanmanız gereksiz.

Öyle bi bahsetmişsiniz ki sabıka kaydınız çok kirli ve onu önünüze getirecekler sanki. :))

İstediğin kiloya saglıkla ve kısa zamanda inersin inşallah.

Valla benm düşüncem hiç çıkma tvye felan gösterme kendini hgüzel güzel doktoruna git kilonu ver düşmanları çatlat.

Canım çok yanılıyorsun bence. Bende dahil olmak üzere herkes bu tür olaylarda kilo verenlere hayretle bakar. Zoru başarmış olursun ve bu çok büyük bi gurur bana göre.

Olur mu hiç öyle şey Kim öyle alay ederki Ruh sağlığı yerinde biri öyle şey düşünmez Aksine insanlarda hayranlık bile uyandırırsın bence

Back
X