Şuan kiloluyum ve ünlü bir diyetisyene gidiyorum arkadaşlar. Kime göre neye göre ünlü diyeceksiniz :)) ama doktorumun adını vermeyi doğru bulmadığım için söylemeyeceğim. Son klinik görüşmemde Klinik danışmanım bana '' sen bizim özel hastamız olacaksın sana imtiyazlar tanıyacağız sıkı takibe alacağız ve doktorla çok daha sık görüşeceksin'' tarzı şeyler söyledi. Ama bunun karşılığında seni Televizyona çıkaracağız dedi. sabah kuşağı programlarına çıkacağım yani. işte şu kadar kilo verdi falan filan olayları. ben o an büyük bi heyecanla tamam dedim ama şimdi aklımda şu düşünce var. '' Bu kız önceden kiloluymuş yaa '' gözüyle bakarlar mı bana daha sonra ? Bu erkekleri anlamak zor çünkü !! hayatımda büyük bir değişikliğe neden olu rmu önceden kilolu olduğumu herkesin bilmesi ? mesela siz ne düşünürdünüz ? Sarışın mavi gözlü uzun boylu bir hatun kişiyim. :)) Kilo verince neler yapcaktım neler , ne hayallerim vardı :)) alın ben buyum diye intikam alcaktım hain eski sevgililerimden ! bayaa kiloluyum şuanda yolum uzun.
ama inanıyorum ve umuyorum ki önümüzdeki eylül aylarında herşey bitecek. bu arada 4 ay oldu diyetisyene başlayalı.. neyse çok açıklama yapmayayım. durum bu arkadaşlar. içime dert oldu. acaba dikkat çekipte internetten herkes programı izler mi ? sabah kuşağı programlarını bi tek anneler izliyor ama internet denen bişey var. ya çok dikkat ve ilgi çekersemde herkes beni görürse ? ve bu kız eskiden kiloluymuş yaaa gibi tuhaf alaycı sözlere hareketlere falan maruz kalırsam ? ya '' kilo verince şunu yapcam '' hayalleri hayal olarak kalırsa ?