Bir moralim bozuldu. bir kafam karıştı anlatamam.. Uyku tutmuyor o hallerdeyim. :((((

herkes kilolu olabilir ve kilo veren insan da iradesini kullanıp verebiliyorsa ne kadar güzel. azimli demek ki..
bunun dalga konusu olacak bir tarafı yok..
olsa sibel can olurdu yıllar içinde alıp verdiği kilolar 150 kg mı neymiş.
bunlara takılma. ben senin yerinde olsam sadece kameralar önünde denek gibi görünmekten hoşlanmayabilirdim belki.

Şuan kiloluyum ve ünlü bir diyetisyene gidiyorum arkadaşlar. Kime göre neye göre ünlü diyeceksiniz :)) ama doktorumun adını vermeyi doğru bulmadığım için söylemeyeceğim. Son klinik görüşmemde Klinik danışmanım bana '' sen bizim özel hastamız olacaksın sana imtiyazlar tanıyacağız sıkı takibe alacağız ve doktorla çok daha sık görüşeceksin'' tarzı şeyler söyledi. Ama bunun karşılığında seni Televizyona çıkaracağız dedi. sabah kuşağı programlarına çıkacağım yani. işte şu kadar kilo verdi falan filan olayları. ben o an büyük bi heyecanla tamam dedim ama şimdi aklımda şu düşünce var. '' Bu kız önceden kiloluymuş yaa '' gözüyle bakarlar mı bana daha sonra ? Bu erkekleri anlamak zor çünkü !! hayatımda büyük bir değişikliğe neden olu rmu önceden kilolu olduğumu herkesin bilmesi ? mesela siz ne düşünürdünüz ? Sarışın mavi gözlü uzun boylu bir hatun kişiyim. :)) Kilo verince neler yapcaktım neler , ne hayallerim vardı :)) alın ben buyum diye intikam alcaktım hain eski sevgililerimden ! bayaa kiloluyum şuanda yolum uzun. :( ama inanıyorum ve umuyorum ki önümüzdeki eylül aylarında herşey bitecek. bu arada 4 ay oldu diyetisyene başlayalı.. neyse çok açıklama yapmayayım. durum bu arkadaşlar. içime dert oldu. acaba dikkat çekipte internetten herkes programı izler mi ? sabah kuşağı programlarını bi tek anneler izliyor ama internet denen bişey var. ya çok dikkat ve ilgi çekersemde herkes beni görürse ? ve bu kız eskiden kiloluymuş yaaa gibi tuhaf alaycı sözlere hareketlere falan maruz kalırsam ? ya '' kilo verince şunu yapcam '' hayalleri hayal olarak kalırsa ?

cikma programa canim ozaman bu senin kararin

sen bu diyetisyene para veriyormusun. veriyorsan neden onun bedava reklamını yapmak için tvlara çıkacaksın.
ha sana dese tvye çık. senden para almam. düşün derim.
o yüzden gerek yok,sen git talimatları yapasrsan verirsin zaten. gereksiz çıkman bence.

ya hep öyle komik konular var ama fake midir bilemeyeceğim :D hatta bunlar birbirlerine inanmak için ısrarla resim istiyorlar bazen. resim atmıyorsa konu sahibi, diğerleri inanmayıp çıkıyorlar falan. neyse ki bizde inandırma derdi yok. 3 mesaj sayılı üyeyle dertleşiyoruz. kimin nesilerse artık. :37:

çok komikler yaa:1::1:

niye her yere açtınız ki konuyu? bence siz zayıflatıp televizyona çıkaracak adam arıyorsunuz :27:

http://forum.donanimhaber.com/m_87788219/tm.htm

evet oradaki önermeyi dikkate aldım. burda konu açmayı beceremiyordum daha sonra googlea nasıl konu açabilirim diye sormak geldi aklıma. ve böylece konu açabildim. sorumuda sordum. neden böyle bi karşılama yaptığınıda anlayamadım. hiç insanlık hallerin olmadı mı ? anladım ki insana böyle platformlarda illaki sarıyorlar , ne dokunuyorsa artık. sormayacaksın demek ki.

sen bu diyetisyene para veriyormusun. veriyorsan neden onun bedava reklamını yapmak için tvlara çıkacaksın.
ha sana dese tvye çık. senden para almam. düşün derim.
o yüzden gerek yok,sen git talimatları yapasrsan verirsin zaten. gereksiz çıkman bence.

belli bir oranda indirim yapacaklar.

Ah be guzelim sen bilmezmisin ki bu ulkedeki insanlar balik hafizalidir en fazla yakin cevren bir kac ay konusur sonra unutulur gider hic kafani takma sana faydasi olacaksa cik gitsin

insan olaya dışardan bir göz gibi bakamayınca kafasında büyütebiliyor işte :) haklısındır belkide. :)

açıkçası yüzün güzel diye diyetisyen kendine isim yapacak
şimdi sen güzel bir hatunmuşsun e zayıflayınca çok güzel olacaksın senin yerine teyzeleri zayıflatsalar çıkarsalar estetik durur mu durmazz
ee senin bu işten çıkarın ne
ama rezil olma riskin var (sana göre rezil olmak diyelim )
yani çıkarın yok madem neden kendini ekrana çıkarıyorsun
normalde kadın programlarını kimse izlemez o sevgilindi şuydu buydu izlemez sanmıyorm amaa
belki bir arkadaşın annesi tv yi açmışken gördü yaydı herkese o zaman bilemem

özetle tabiki rezil olunacak bir şey değil bu ama gerekte yok yani sonuçta yeni albümün için seni o kanala çağırıp oturtmayacaklar...

bende öyle düşündüm işte biri görüp hepsine söylerse.. bi nebzede olsa rahatladım ama şuan teşekkür ederim :) ömür boyu saklanabilecek bişey değil bu ama orda gerçekten kaç kilo verdiğimi söylemek zorundayım. ama normalde eskiden kiloluydum ama 20 kilo verdim deyip konuyu küçükmüş gibi gösterebilirdim. :))

bende öyle düşündüm işte biri görüp hepsine söylerse.. bi nebzede olsa rahatladım ama şuan teşekkür ederim :) ömür boyu saklanabilecek bişey değil bu ama orda gerçekten kaç kilo verdiğimi söylemek zorundayım. ama normalde eskiden kiloluydum ama 20 kilo verdim deyip konuyu küçükmüş gibi gösterebilirdim. :))

ne yapmaya karar verdin şimdi

Back
X