Bir moralim bozuldu. bir kafam karıştı anlatamam.. Uyku tutmuyor o hallerdeyim. :((((

Ah be guzelim sen bilmezmisin ki bu ulkedeki insanlar balik hafizalidir en fazla yakin cevren bir kac ay konusur sonra unutulur gider hic kafani takma sana faydasi olacaksa cik gitsin

açıkçası yüzün güzel diye diyetisyen kendine isim yapacak
şimdi sen güzel bir hatunmuşsun e zayıflayınca çok güzel olacaksın senin yerine teyzeleri zayıflatsalar çıkarsalar estetik durur mu durmazz
ee senin bu işten çıkarın ne
ama rezil olma riskin var (sana göre rezil olmak diyelim )
yani çıkarın yok madem neden kendini ekrana çıkarıyorsun
normalde kadın programlarını kimse izlemez o sevgilindi şuydu buydu izlemez sanmıyorm amaa
belki bir arkadaşın annesi tv yi açmışken gördü yaydı herkese o zaman bilemem

özetle tabiki rezil olunacak bir şey değil bu ama gerekte yok yani sonuçta yeni albümün için seni o kanala çağırıp oturtmayacaklar...

oradaki erkeklerin açtığı bdv tarzındaki konular bizimkilerden daha beter :27: konuyu kadın açınca hemen kezban oluyor. kendi konularına dönüp bakmıyorlar.
bdv ? derken cnm

kendi konu içerikleri ne mesela ay ben orayı bilmiyorm da:1:

bana attklarn fake olablr mi çok güldm onlarda da vardır fakeler:1::1:

ya hep öyle komik konular var ama fake midir bilemeyeceğim :D hatta bunlar birbirlerine inanmak için ısrarla resim istiyorlar bazen. resim atmıyorsa konu sahibi, diğerleri inanmayıp çıkıyorlar falan. neyse ki bizde inandırma derdi yok. 3 mesaj sayılı üyeyle dertleşiyoruz. kimin nesilerse artık. :37:

Yav kim izleyecek de seni bilecek gorecek adin sanin bilinmeyecek orada bir figur olacaksin senin acin beni izleyin dedigin kisiler haric kimse bilmez kaldi ki ne kadar cikacaksin o da mechul tabi

Tv ye çıkmanı tavsiye etmem.Reyting için özel hayatına girecekler.Arkadan çalan acıklı müzikler olacak.Aile ilişkilerini bile anlatıyorlar ne alakaysa.Bence bu yaşamını ileride olumsuz etkiler.

ben şahsen tv ye çıkıp malzeme olmak istemezdim. utanacağımdan aa şişman diyeceklerinden değil
sabah programları çok itici ve reyting için insanları maymuna bile çevirebiliyorlar.:19:

Konuyla alakasi yok ama merak ettim yasiniz kac, kac kiloydunuz ve simdi kac kilo oldunuz? Ne kadar zamanda kilo verdiniz?

Back
X