- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Başınız saolsun. Maalesef imtihan dünyasındayız. Sakın umudunuzu kaybetmeyin...9 haftalık hamileyim ya da hamileydim demeliyim bilmiyorum bugün kontrol için gittim 3 hafta önce düzensizlik vardı kesede geçen hafta düzelmişti ama kalp atışları çok düşük demişti Dr bugün kontrol vardı durmuş dedi kalp atışları. Yarın sabah kürtajla sonlandıracak Dr hamileliğimi. Başta istememiştim abisi gibi hasta doğar diye korkmuştum ama sonra istedim oğlumda çok sevinmisti isim bile bulmuştu kız olursa şu olsun erkek olursa bu diye nasıl söyleyeceğim ben ona. Keşke bir mucize olsa sabaha kadar düzelse her şey keşke. Kalbi atsa yine sağlıkla doğsa. Ben öğreneli 4 hafta oldu belk ama ne çok hayal kurdum ona dair. Abisine can yoldaşı destekçisi olacak diye. Bana yeni bir umut olacaktı diye. Genetik test de istedim. Oğlum hasta doğdu. Bu da kalbi durdu. Neden diye düşünmekten ağlamaktan mahvoldum sabah olur mu bu gece.
9 haftalık hamileyim ya da hamileydim demeliyim bilmiyorum bugün kontrol için gittim 3 hafta önce düzensizlik vardı kesede geçen hafta düzelmişti ama kalp atışları çok düşük demişti Dr bugün kontrol vardı durmuş dedi kalp atışları. Yarın sabah kürtajla sonlandıracak Dr hamileliğimi. Başta istememiştim abisi gibi hasta doğar diye korkmuştum ama sonra istedim oğlumda çok sevinmisti isim bile bulmuştu kız olursa şu olsun erkek olursa bu diye nasıl söyleyeceğim ben ona. Keşke bir mucize olsa sabaha kadar düzelse her şey keşke. Kalbi atsa yine sağlıkla doğsa. Ben öğreneli 4 hafta oldu belk ama ne çok hayal kurdum ona dair. Abisine can yoldaşı destekçisi olacak diye. Bana yeni bir umut olacaktı diye. Genetik test de istedim. Oğlum hasta doğdu. Bu da kalbi durdu. Neden diye düşünmekten ağlamaktan mahvoldum sabah olur mu bu gece.
Omurilik ve bağırsak hastasıOğlunuzun ne hastalığı var? Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun. Peki o sıfat bulamadığım kocanız destek oluyor mu bariOmurilik ve bağırsak hastası
Oğlum konusunda evetOmurilik ve bağırsak hastası
Oğlum konusunda evetÇok geçmiş olsun. Peki o sıfat bulamadığım kocanız destek oluyor mu bari
Yok. Şimdiki durumunuz konusunda. Yani şu an birinin desteğine ihtiyacınız var. Yanınızda olsa keşkeOğlum konusunda evet
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Başka bir konuda bir yaşında bebeğim de var demişsiniz yanılıyor da olabilirim. O bebek sağlıklı mı yani genetik bi durum değildir eğer sağlıklıysa. Müsterih olun her şerde bir hayır vardır. Allah kalan çocuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin.9 haftalık hamileyim ya da hamileydim demeliyim bilmiyorum bugün kontrol için gittim 3 hafta önce düzensizlik vardı kesede geçen hafta düzelmişti ama kalp atışları çok düşük demişti Dr bugün kontrol vardı durmuş dedi kalp atışları. Yarın sabah kürtajla sonlandıracak Dr hamileliğimi. Başta istememiştim abisi gibi hasta doğar diye korkmuştum ama sonra istedim oğlumda çok sevinmisti isim bile bulmuştu kız olursa şu olsun erkek olursa bu diye nasıl söyleyeceğim ben ona. Keşke bir mucize olsa sabaha kadar düzelse her şey keşke. Kalbi atsa yine sağlıkla doğsa. Ben öğreneli 4 hafta oldu belk ama ne çok hayal kurdum ona dair. Abisine can yoldaşı destekçisi olacak diye. Bana yeni bir umut olacaktı diye. Genetik test de istedim. Oğlum hasta doğdu. Bu da kalbi durdu. Neden diye düşünmekten ağlamaktan mahvoldum sabah olur mu bu gece.
Hayır beni suçluyor bakmamışım kendimeYok. Şimdiki durumunuz konusunda. Yani şu an birinin desteğine ihtiyacınız var. Yanınızda olsa keşke
Elinde değilki. Yine olur senin sağlığın önemli madem bir tane rahatsız oğlun var sen önemlisin onun için şuanda9 haftalık hamileyim ya da hamileydim demeliyim bilmiyorum bugün kontrol için gittim 3 hafta önce düzensizlik vardı kesede geçen hafta düzelmişti ama kalp atışları çok düşük demişti Dr bugün kontrol vardı durmuş dedi kalp atışları. Yarın sabah kürtajla sonlandıracak Dr hamileliğimi. Başta istememiştim abisi gibi hasta doğar diye korkmuştum ama sonra istedim oğlumda çok sevinmisti isim bile bulmuştu kız olursa şu olsun erkek olursa bu diye nasıl söyleyeceğim ben ona. Keşke bir mucize olsa sabaha kadar düzelse her şey keşke. Kalbi atsa yine sağlıkla doğsa. Ben öğreneli 4 hafta oldu belk ama ne çok hayal kurdum ona dair. Abisine can yoldaşı destekçisi olacak diye. Bana yeni bir umut olacaktı diye. Genetik test de istedim. Oğlum hasta doğdu. Bu da kalbi durdu. Neden diye düşünmekten ağlamaktan mahvoldum sabah olur mu bu gece.
Ahh kuzum benim9 haftalık hamileyim ya da hamileydim demeliyim bilmiyorum bugün kontrol için gittim 3 hafta önce düzensizlik vardı kesede geçen hafta düzelmişti ama kalp atışları çok düşük demişti Dr bugün kontrol vardı durmuş dedi kalp atışları. Yarın sabah kürtajla sonlandıracak Dr hamileliğimi. Başta istememiştim abisi gibi hasta doğar diye korkmuştum ama sonra istedim oğlumda çok sevinmisti isim bile bulmuştu kız olursa şu olsun erkek olursa bu diye nasıl söyleyeceğim ben ona. Keşke bir mucize olsa sabaha kadar düzelse her şey keşke. Kalbi atsa yine sağlıkla doğsa. Ben öğreneli 4 hafta oldu belk ama ne çok hayal kurdum ona dair. Abisine can yoldaşı destekçisi olacak diye. Bana yeni bir umut olacaktı diye. Genetik test de istedim. Oğlum hasta doğdu. Bu da kalbi durdu. Neden diye düşünmekten ağlamaktan mahvoldum sabah olur mu bu gece.
Allah eşinize akıl ve merhamet versin. Çok şey sayarım ama neyse...Hayır beni suçluyor bakmamışım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?