Bir mucize olsa😔😓

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
9 haftalık hamileyim ya da hamileydim demeliyim bilmiyorum bugün kontrol için gittim 3 hafta önce düzensizlik vardı kesede geçen hafta düzelmişti ama kalp atışları çok düşük demişti Dr bugün kontrol vardı durmuş dedi kalp atışları. Yarın sabah kürtajla sonlandıracak Dr hamileliğimi. Başta istememiştim abisi gibi hasta doğar diye korkmuştum ama sonra istedim oğlumda çok sevinmisti isim bile bulmuştu kız olursa şu olsun erkek olursa bu diye nasıl söyleyeceğim ben ona. Keşke bir mucize olsa sabaha kadar düzelse her şey keşke. Kalbi atsa yine sağlıkla doğsa. Ben öğreneli 4 hafta oldu belk ama ne çok hayal kurdum ona dair. Abisine can yoldaşı destekçisi olacak diye. Bana yeni bir umut olacaktı diye. Genetik test de istedim. Oğlum hasta doğdu. Bu da kalbi durdu. Neden diye düşünmekten ağlamaktan mahvoldum sabah olur mu bu gece.

Başınız saolsun. Maalesef imtihan dünyasındayız. Sakın umudunuzu kaybetmeyin...

Belki o da hasta doğacaktı .Allah daha fazla çile çekmeyin diye böyle uygun gördü belki de

Son düzenleme:
Herşeyin hayırlısı olsun ,sizin için duam bu şekilde olacak belki şu an yarın sabah doktor muayenesindeyken bebeğinizin kalbinin atması "mucize" gibi gelebilir size ..ama yaşamla bağdaşmayacak hastalıklar taşıyan ve ömür boyu bakıma ihtiyaç duyacak bir bebeği Allah ım yanına almış da olabilir

Geçmiş olsun. Allah oğlunuzu size bağışlasın şifa versin. Malesef istenmeyen bir gebelik te olsa kaybetmek üzücü oluyor çünkü kaybedene kadar çoktan alışmış kabullenmiş oluyor insan.
Ben de hiç beklemediğim bir anda hamile olduğunu öğrendim ilkin afalladım üzüldüm ama sonra alıştım istedim. Daha önce 2 doğum yaptım hiç beslenmeme dikkat etmemiştim ama buna aşırı özendim kendime dikkat ettim eşim de öyle ama malesef keseyi görmekten öte gidemedik. Kimyasal gebelikmiş. Olması nasip değilmiş

Sizin tek hatanız oğlunuza erken söylemek olmuş. Onun için uygun bir dille kardeşinin gelmeyeceğini söylemelisiniz.
Düşükle sonuçlanan gebeliklerin çoğu bebeklerin anormal oluşundan kaynaklanıyormuş diye duymuştum.

Allah sabırlar versin.
Vardır bir hayır, sağlıklı bir gebelik değilmiş diye düşünün. Biraz erken haftalarda olsanız bir doktor daha görsün belki daha canlanmamıştır diyeceğim ama 9 hafta olmuş.
Hayırlısı olsun.
Oğlunuz kaç yaşında bilmem ama keşke bu kadar erken haberdar etmeseydiniz onu, zaten uzun bir süreç.
Allah sağlıkla sıhhatle bir evlat daha nasip etsin inşallah.
Genetik taramayı da iyiki yaptırmışsınız.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Başka bir konuda bir yaşında bebeğim de var demişsiniz yanılıyor da olabilirim. O bebek sağlıklı mı yani genetik bi durum değildir eğer sağlıklıysa. Müsterih olun her şerde bir hayır vardır. Allah kalan çocuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin.

Elinde değilki. Yine olur senin sağlığın önemli madem bir tane rahatsız oğlun var sen önemlisin onun için şuanda

Ahh kuzum benim Allah yardımcın olsun geçen sene bu zamanlarda bilmiyodum hamileymişim meğer Ocak’ta öğrendim şubatta aldılar yavrumu kalbi durmuş kahroldum ağlaya ağlaya içim çıktı hala daha ağlarım ona pozitif testlerimi atamadım bazen bağrıma basıp ağlıyorum..imtihan dünyası Allah evlatla sınamasın kimseyi..Rabbim diğer evladına şifa versin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize..

Hayır beni suçluyor bakmamışım kendime
Allah eşinize akıl ve merhamet versin. Çok şey sayarım ama neyse...
Öncelikle çok üzüldüm, biz ne desek sizin yangınınıza merhem olmaz ama arkadaşların dediği gibi hasta doğsa çok daha kötü olurdu. Rabbim oglunuza şifa nasip etsin, sabırlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…