- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
- 323
Arkadaşlar merhaba.
Yıllar sonra ergen heyecanına kapıldım
Olacak bir şey değil biliyorum ama acaba diyorum
Yaşlarımız aynı gibi. Meslek sahibi insanız ikimizde öncelikle:)
Cuma günü radyolojiye gittim, iş saatleri dışındaydı, randevusuz falan içeri girdim. Mesleğimden başlayarak, doktor aralıksız 20 dakika kadar konuştu. Babamızın mesleklerine, meslektaşlarına, işime, hedeflerine kadar.. o kadar hızlı sıraladı ki şok oldum, 34 kılosun zayıfsın falan dedi güldük epey
teşekkür ederim dedim çıkarken; asıl been dedi. Ve çıkıyordu normalde,15 dakıka öncesinde konuşmustuk bıraktı çantayı döndü bana baktı:)
tekrar görme ihtimalim yok, cuma aynı yerde işim var o gune dair rapor/ kağıt gibi bir şey mi istesem yoksa zaten burdan bir şey çıkmaz biliyorum bıraksam mı
Yıllar sonra ergen heyecanına kapıldım

Yaşlarımız aynı gibi. Meslek sahibi insanız ikimizde öncelikle:)
Cuma günü radyolojiye gittim, iş saatleri dışındaydı, randevusuz falan içeri girdim. Mesleğimden başlayarak, doktor aralıksız 20 dakika kadar konuştu. Babamızın mesleklerine, meslektaşlarına, işime, hedeflerine kadar.. o kadar hızlı sıraladı ki şok oldum, 34 kılosun zayıfsın falan dedi güldük epey

tekrar görme ihtimalim yok, cuma aynı yerde işim var o gune dair rapor/ kağıt gibi bir şey mi istesem yoksa zaten burdan bir şey çıkmaz biliyorum bıraksam mı

Son düzenleme: