bir mucize yasadim

Rabbimin mucizesi ......sağlıkla,sıhhatle kucağınada al inşallah.....

çok ama çok mutlu oldum yazını okuyunca.. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

gerçekten çok güzel bir mucize olmuş, öncelikle 9 aylık güzel bir hamilelik diliyorum, bundan sonrada sağlıklı uzun bir ömrü olsun, şansı bolsun...

canım senin sorunun neydi? ne teşhis konulmuştu???
18 yaşında tüp bebek nasıl yaparlar? çok merak ettim ???

canım yazını okuyunca çok duygulandım tabrik ederim saglıklı bir şekilde allah kucagına almayı nasip etsin ben şuna inanıyorum artık olacaksa oluyor bizler elimizden geleni yapıyoruz vakti saati var demekki darısı bütün isteyenlerin başına benimde başıma::))))

inanamiyorum karnimda kücücük bircanli var okadar saskinimki gercekten birmücize dr normal yolla olmaz demisti oldu iste yeterki mevlam istesin yarim tekrar dr gidecegim annelik kagidini verecekler sabah cabucak olsun bebegimin kalbini görmek icin sabirsizlaniyorummmmmmmmm yücemevlam hepinize buani yasatsin yerde yürümüyorum okadargüzelbirduyguymuski anlatamam neolur umutlarinizi kaybetmeyin hala agliyorum kendimi tutamiyorum ,

çok sevindim allahım çok büyük inşallah o mucizeyi bana ve isteyen herkese nasip eder sizinde yvrunuzu size bağışlasın

mucizen gerçekten çok güzel bir mucize hayat hiç beklemediğn bir anda sürpriz yapabiliyor işte
allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanıda nasip etsin

Arkadaşım çok sevindim ben yeni üyeyim rabbim tamamına erdirsin allahım bizede hiç duyurmadan bir an önce hayırlısıyla tüm bebek isteyene versin ama geciktirmeden uzakları yakın etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…