bir mucizenin hikayesi....

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
arkadaşlar ben sizinle başıma gelen en güzel mucizeyi paylaşmak istedim mucize diye bir şey var inanın. gelelim hikayeme ben 2009 yılında tüp bebek denedim eşimle benim bir sorunumuz olmamasına rağmen 4 yıldır çocuk sahibi olamamıştık çünkü ilk deneme başarılı hamileyim sevincimi anlatamam size birde bir hayatta en çok istediğim şey o an içimdeydi o ana kadar çekilen eziyetler acılar beklerken yaşanılan stres hepsi uçup gitti tabii bir anda ama........ o kara nisan ayı 9 haftalık bebeğimi malesef sebepsiz yere kaybettim bebeğim için ne kadar acıdır ve benim için o kadar zor otopsi yapıldı bizlere genetik test ama sonuç aynı sorun yok ben epey bir süre çocuk defterini kapattım tabii çünkü tahmin ediceğiniz gibi çok acılar çektim hemde çok neyse çok detaya girip sizleri üzmek istemiyorum sene 2010 ben düzenli olarak adet oluyorum bu arada ne kadar çocuk defterini kapattım desemde zaman gerçekten herşeyin ilacı aradan geçen zaman içinde kendimizi tekrar tüp bebek için hazırladık ve ekim diye kararlaştırdık aylardan eylül gitmemize 1 ay var ben stres içindeyim tekrar aynı şeyleri yaşıycamı düşündükçe daralıyor bunalıyorum dediğim gibi düzenli adet olan biriyim ancak strese bağlı olarak azda olsa gecikmelerim olurdu tabii eylül ayında tam 10 gün gecikti adetim ama daha öncede olduğu için hiç üzerine düşmüyorum tabii çünkü daha öncesinde yaptığım gebelik testleri düzineyi aşmıştır hepside hayal kırıklığı o yüzden üstüne varmıyorum ama içten içede merak ediyorum tabii neyse dayanamadım tabii gene aldım yaptım ve bırakıp içeri gittim bu aradada kendi kendime söyleniyorum sen akıllanmazsın gene hayal kırıklığına uğrıycaksın diye neyse sonunda merakıma yenik düşüp baktım ve aman yarabbim ben HAMİLEYDİM inanamıyordum o an duyduğum heyecanı ve mutluluğu anlatamam nasıl olur diyordum nasıl kendiliğinden nasıl olur ama olmuştu tabii geçirdiğim 9 ay hep stres ya gene bebiğimi kaybedersem endişesi doluydu ama şimdi 1 aylık bir kızım var maşallah:nazar: (lütfen sizde maşallah diyin olurmu okurken)o benim mucizem gerçek bir mucize o anlatmaya çalıştığım sakın ümidinizi yitirmeyin her gecenin mutlaka bir sabahı var gerçekten inanın ve benim başıma gelmez demeyin kalpten isteyin ve Allaha sığının inanın Allah kalpten istediğinize inandığında gerçekten veriyor Allah çıktığınız bu zorlu maratonda hepinizin yardımcısı olsun ve Allah isteyen herkese sağlıklı ömürlü ve hayırlı evlat versin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallahh:)
Allahım birgün bizede bi başarı hikayesi yazmayı nasip et(okuyanlar amin desinler lütfen)
sevdiğim bu formülü.)

sağlıkla,mutlulukla büyüt kızını:)tekrar:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallahh:)
Allahım birgün bizede bi başarı hikayesi yazmayı nasip et(okuyanlar amin desinler lütfen)
sevdiğim bu formülü.)

sağlıkla,mutlulukla büyüt kızını:)tekrar:nazar:
Amin arkadaşım kocaman yürekten bir amin..Rabbim bizi umutsuzlaştırmasın, kalplerimizi karartmasın.Sağlıkla ve hayırla evlatlar nasip etsin bize..amiin.:14:

canım çok sevindim allah nazarlardan korusun...evet hayatta mucizeler bitmek bilmiyo...benmde ilk tüp bebek denemem 1 hafta önce negatif sonuçla bitti maalesef...umudumu kaybetmiştim açıkçası ama allah'ın hikmetinden sual sorulmaz rabbimin mucizeleri bitmez umarım bnm gibi evlat için mücadele veren herkese allah hayırlı evlat versin...tekrar:nazar değmesin...

canım çok sevindim allah nazarlardan korusun...evet hayatta mucizeler bitmek bilmiyo...benmde ilk tüp bebek denemem 1 hafta önce negatif sonuçla bitti maalesef...umudumu kaybetmiştim açıkçası ama allah'ın hikmetinden sual sorulmaz rabbimin mucizeleri bitmez umarım bnm gibi evlat için mücadele veren herkese allah hayırlı evlat versin...tekrar:nazar değmesin...

merhabalar,

bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum,çok merak ediyorum nasıl sonuçlancağıunı,inş.güzel olur.. tüp bebekte genelde ilk deneme başarısız mı olur..

merhabalar,

bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum,çok merak ediyorum nasıl sonuçlancağıunı,inş.güzel olur.. tüp bebekte genelde ilk deneme başarısız mı olur..

canım merhaba ben 7 yıllık evliyim bii çok aşama denedim ama olmadı.ben pkoluyum mutlaka duymuşsundur.aslında pkolularda şans çok fazla çünkü çok fazla yumurtalık toplanıyo.herşey çok yolunda gitti transfer toplama işlemi falan bnm 5.gün embriyosudu.çok kalitelidi.ama maalesef olmadı.ilk denemede şans yok diye düşünme var çünkü... benm daha anne olmaya zamanım varmış o kadar.sen tatlım içini rahat tut.eminim herşey yolunda gider.allah yardımcın olsun bol şans sana:)))):nazar::nazar::nazar: peki sen neden tüp bebek deniyosun belki normal yollarla olabilir...bu arada tüp bebekte yaşın genç olması da çok büyük bii faktör bence...ben 29 yaşındayım eşimde 34 yaşında aslında çok geç sayılmazdı bizim için ama şans kısmet

canım Allah nazarlardan korusun inş..:nazar::nazar: sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin mutluluğunuz daim olsun inş...:nazar::nazar:

hepinize güzel dilekleri için teşekkürederim Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin dualarım sizinle

canım merhaba ben 7 yıllık evliyim bii çok aşama denedim ama olmadı.ben pkoluyum mutlaka duymuşsundur.aslında pkolularda şans çok fazla çünkü çok fazla yumurtalık toplanıyo.herşey çok yolunda gitti transfer toplama işlemi falan bnm 5.gün embriyosudu.çok kalitelidi.ama maalesef olmadı.ilk denemede şans yok diye düşünme var çünkü... benm daha anne olmaya zamanım varmış o kadar.sen tatlım içini rahat tut.eminim herşey yolunda gider.allah yardımcın olsun bol şans sana:)))):nazar::nazar::nazar: peki sen neden tüp bebek deniyosun belki normal yollarla olabilir...bu arada tüp bebekte yaşın genç olması da çok büyük bii faktör bence...ben 29 yaşındayım eşimde 34 yaşında aslında çok geç sayılmazdı bizim için ama şans kısmet

teşekkür edrim cevabın için. hakkımızda hayırlısı olsun inş.insan ister istemez strese giriyor ve aklında da birsürü soru işaret oluyor.ben de 27 yaşındayım.eşimde varikosel var ve hareketli sperm sayısı düşük.normal yolla çocuğumuzun olma olasılığının düşük olduğunu söyledi dr.lar.Aşılamayı da deneyebilirdik ama onun da %10-15 lik başarı şansı zaten bizim doğal şekilde çocuk sahibi olma şansımız kadardı.o yüzden bizde tüp bebek yöntemini seçtik,iğneleri kullanıyorum şuan,bugün 15.günüm,1 hafta içinde toplarlar sanıyorum yumurtaları da.Hayırlısıyla Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inş..

Back
X