- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Dediğim gibi ayrılık fikri sadece seni yorar.K
Kayınvalidemin tepkisi un varmı un çorbası yapalım oldu kendisi eşime çok düşkün 4 çocuğu var o ayrı diyo bi konuşmasında ben ona sırtımı dayadım yıllarca o benim arkadaşım demişti esinden goremedigi ilgiyi esimden beklemis hep bence evlenince sırtı yere geldi sanırım maaş kartını alamadıgi için, pek anlasamayız
Çoğu kavgamızın sebebidir kendisi artık duruldu bende mesafemi koruyorum
Haklısınız sözlüyken cesaret edemedim şimdide korkuyorum
corba konusunda haksizsinizBilmiyorum tanıdıgımda böyle değildi hep daha olgun daha anlayıslıydı bana nazaran ona göre suçlu benim benim yüzünden bu haldeymisiz eskiden konusurduk bi sorunu çözmek için artık onuda bıraktık bi faydası olmayınca ilimizde susuyoruz
sizi baya bir kırmış incitmiş belli ki. hiç konuşmayı denediniz mi bilemiyorum ama size samimi tavsiyem psikiyatriye gidin. evlilik terapistlerini araştırın. anladığım kadarıyla eşiniz fevri bir karakter. birden patlayan cinsten.. o yuzden evlilik terapistini mutlaka ayarlayın ama bunu önce kayınvalideye söyleyin. eşinize değil. kayınvalidenize eşinizin ne kadar sinirli asabi fevri ani çıkışlarının olduğunu mazlum bir dille anlatın terapi almak istediğinizi ve çabalamak istediğinizi söyleyin.o aracı olsun. siz isterseniz siz söylerseniz eşiniz belki geri çevirebilir bu isteğinizi. çok işim var onunlamı uğrasıcam ona mı vakit ayıracam vss vsss diyip kestirip atabilir. tabiki bunun için biraz maddi güç lazim.ben deneyin derim. giden para olsun.
Çalışıyorum yaşadım şehirde yetmesede bir maaş varÇalışıyor musunuz
Eğer boşanmayı düşünmüyorsan da sana arka çıkacaklarını biliyorsan ailene anlat.o da bilsin ailene anlattığını hatta ailen ona bi noooluyo desin.o zaman sana bakışı çok daha degisecek hee bu sahipsiz değilmiş,yumurtadan çıkmamış bu diyecek.seni ezemiyceni bilsin.ha birde eğer bir daha şiddet uygularsa hemen gidip darp raporu al ama şikayetçi olma.işin ciddi olduğunu anlasın.böyle tipler ucuz ağalık tasliyolar azıcık sıkıyı gördü mü siner.ama sana tavsiyem hiiç bunlarla uğraşma yol yakinken boşan.çünkü o çok değişmiyecek ve seni hep yıpratacak
Bence ailen bilsin.. ve kesinlikle cocuk yapma kesinlikle2.5 yıl oldu evleneli evet yanlış bir seçimdi ne aşk ne mantık evliliği benimki sevdiğimi sandım iyi bi insandı bukadar
Geçirdigim 3-5 ay mutluluk evlilik karari almama neden oldu sözden sonra sorunlar başladı ama kahrolası yüzüğü çıkaramadım bi türlü
Hiçbir konuda fikir birliğimiz yok hayata bakışımız hayallerimiz aklınıza gelebilecek herşey farklı
Hep çabaladım vazgeçmedim bigün mutlu olucam diye olmadı olmadı sadece eskiye göre daha iyiyiz sözlü ve fiziksel şiddetde gördüm kafa göz kırmadı ama itip kollarımi morattıgı çok oldu baslarda simdi o yok
Ama ben sevgimi kaybettim bu süreçte artık Yoruldum içimden hicbisey gelmiyor bigün iyi ikigun kotu olmak bıktırdı beni
Bunca şeye rağmen çocuk istiyor ben istemiyorum bi son göremiyorumki
Dün aşure yaptım akrabaları cagırdım yemekte yaptım bizde adettir önce yemek yenir kayınvalide ve görümcenin yanında niye çorba yapmadın dedi bende birsürü yemek yapmışım yeterli dedim olmazmış saçmalamaya başladı birbirimize girdik bi çorba ya milletin yanında rezil etti beni neyseki bizden kimse yoktu çok Yoruldum dün kostur kostur soğuk almisim bugün kolunu kaldıramıyorum bas boğaz ağrısı zorla bi ıhlamur aldı annesine gitti evden çalıscakmıs bizde net yok
Zaten ya istedir ya annesinde zaman kalırsada benle
Dışardan herkes bizi mutlu sanıyo çevremde ayrılmak çok ayıp kınıyo bütün millet o çok önem verdiğimiz elalem ne yapacağını bilmiyorum evlendiğimden beri bu ikilem
Dertlesmek istedim ailem bilsin istemiyorumbelki aynı durumda olanlar vardır bi yol gösterirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?