- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.917
- 798
- 35
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Adam seni kaideye almiyosa, once ailene bildir ailen girsin araya belki biseler duzelir ama baktin olmuyo ayril. daha cok yipranmaDün karsıma alıp konuşmayı denedim bu böyle olmaz evli gibi değiliz kendi kafana göre takılıyosun diye isi dalgaya vuruyo gülüyo ne istiyorsun ayrılmakmı dedi birşeyler degismicekse evet dedim ben kendimi degistirmeliymisim, asıl ben onu rencide etmisim, annesinin evinde hicbiseye el sürdürmezlermiş.
Sanki bana evde yardım ediyor kırk yılın bası bi süpürge oda yalvar yakar sadece salonu, ettiği yardım bu
Sen beni üzüyosun ondan eve gelmiyorum diyo kendi beni yaşattığı için ben uzuyorum
Sen ne istiyorsun diye sordum böle devam etmek istiyomuş zaten konuşmanın yarısı hic ciddiye almadı güldü durdu napcam bu adamla ben
Dünde eniştesinin kardeşi vefat etmiş havaalanına gitti eniştesini almaya meğer adamda görmemiş taksiyle gitmiş 2 saat boşa durdu oradan annesine geçti 11de geldi eve bu akşamda annesine gidicekmisiz eniştesi oraya geliyormuş bassagligi dilemek için h.sonu diyorum yok bugün siz gidermiydiniz değer bile görmediğiniz artik milletin yaninda rencide edildigiz adamla akraba ziyaretlerine
Hep gittim artik içimden gelmiyor
Dene
Denedim olmadi dersin.
Biterse vicdanin rahat biter.
Belli mi olur belki de annesinin eteklerinin altinda oturunca degisir.
Kv dikkat et
Politik ol
Evlilik politikadir unutma
Kaçmak istediğim yuva yuva değil, adam adam değildir.Bende şu "boşanma,yuva kolay kurulmuyor,mücadele et" cileri anlamıyorum..
Kadın sözel ve fiziksel şiddet görecek,bir çorba için eziklenecek,bende "aaa bacım yuva kolay kurulmuyor,erkekler odundur,mutsuzsan bile mutsuz olduğunu belli etme" diyeceğim yani?
Ne yuvaymış kardeş..
Şiddetini gör,hakaretini işit sonra o "yuvada" mutlu olmaya çalış,pehh.
Sorun orda yasamamaniz degil ki. Gelgitler yasamayain, oraya gitseniz bin pisman olacaksiniz. Kafanizi taslara vuracaksiniz. Esiniz kendini hakli gordukce bu boyle olacak. Acik ve net olun, sen ilk once yanlislarini kabullen , sorunumuz orda oturmamamiz degil deyin. Ayrica kocanizin cinsellikte aradigini bulamadigini dusunuyorum o yuzen bu uzakligi. Bu yonde bir terapiste gidin ilk once. bunu muhakkak asin. Siz ona sende degisim gorursem bu evlilige devam ederim deyin , kilini kipirdatmayacaksa zamaninizi calmasin. izin vermeyin.Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Ailesinin olduğu binaya gitmeyi kabul etmedim daha doğrusu bu saatten sonra gitmek çok mantıksız geldi
Simdi sanki ben oraya gitmedim diye ayrilcaz
Hala gelgitler yaşıyorum herşey onun elinde ama hicbi hatasını kabul etmiyo
Oraya gidelim mutlu olucaz diyo sadece
İki arada bi derede kaldım karar veremiyorum yorum bekliyorum
Sorun orda yasamamaniz degil ki. Gelgitler yasamayain, oraya gitseniz bin pisman olacaksiniz. Kafanizi taslara vuracaksiniz. Esiniz kendini hakli gordukce bu boyle olacak. Acik ve net olun, sen ilk once yanlislarini kabullen , sorunumuz orda oturmamamiz degil deyin. Ayrica kocanizin cinsellikte aradigini bulamadigini dusunuyorum o yuzen bu uzakligi. Bu yonde bir terapiste gidin ilk once. bunu muhakkak asin. Siz ona sende degisim gorursem bu evlilige devam ederim deyin , kilini kipirdatmayacaksa zamaninizi calmasin. izin vermeyin.
mutlu olacak adam her yerde mutlu olur şartla şurtla mutluluk olmaz kocan çok densiz ve erkek değil.Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Ailesinin olduğu binaya gitmeyi kabul etmedim daha doğrusu bu saatten sonra gitmek çok mantıksız geldi
Simdi sanki ben oraya gitmedim diye ayrilcaz
Hala gelgitler yaşıyorum herşey onun elinde ama hicbi hatasını kabul etmiyo
Oraya gidelim mutlu olucaz diyo sadece
İki arada bi derede kaldım karar veremiyorum yorum bekliyorum
Hic alakasi yok kocanizin dusundukleriyle halihazirda olan durumunuzun.Aynen bu yazdıklarınızı söyledim dün aldığım cevap
Önyargılarını bırak, oradaki evi dayar döseriz milletin evinde kimsenin kahrını cekmeyelim, çoluk çocuğumuz olur annem bakar bende okadar çok gitmem bizimkilerde yakın olunca mutlu mesut yaşarız oldu
Sartlamıs kendini taşınınca huzura ericez
Bugünde gitmicem dedim ben oraya. tamam ozaman annen gidince (annem geldi suan yanimiza) yaparız ne yapıcaksak şimdi huzursuzluk çıkmasın dedi
Zor günler beni bekler Allahım yardım et
Hic alakasi yok kocanizin dusundukleriyle halihazirda olan durumunuzun.
Yakin olunca niye mutlu olacakmis peki? bunun mutluluk yaratacak kismi neresinde?annenizin gitmesini niye bekliyorsunuz? sakin hataya dusup de tasinmayi kabul etmeyin, ya duzelsin ya duzelsin...Tasinmaniz demek olan sorunlara baskalarinin eklenmesi olacak. anneniz bu konuda ne diyor peki? babanizin tasin demesine de sasirdim, tasininca sihirli degnek mi degecek ikinize de....
Ee iyi de problemleriniz maddiyat kaynaklı değil ki. Sağlam durun. Milletin evine kira vermeyince ne değişecek? Eşiniz bambaşka mı olacak? Cinsel problemleriniz mi düzelecek? Eşinizin tavırları mı? Hangisine derman olacak bu taşınma?Annem karar senin ne karar verirsen arkandayım diyo.Babam zaten sağolsun hep beni suçluyo çünkü kafa yapısı olarak eşimle çok benziyolar.Eşimde bak ailende sıcak bakıyor sende kabul ete getirdi artık zaten evlendiğimizden beri aynı sorun
Aileside aynı şeyi istiyolar gelin evinizde oturun. bi konuşmada kayınvalide yazık değilmi sabahın köründe yollara düşüyosun çalışıyosun milletin evine kira veriyosunuz dedi. ikimiz vardık hiç cevap vermedim
ama içimden dedim evet biz kira veriyoruz ama sende heray 2 evin kirasını cebine atıyosun nefret ediyorum ondan ya
Ee iyi de problemleriniz maddiyat kaynaklı değil ki. Sağlam durun. Milletin evine kira vermeyince ne değişecek? Eşiniz bambaşka mı olacak? Cinsel problemleriniz mi düzelecek? Eşinizin tavırları mı? Hangisine derman olacak bu taşınma?
2.5 yıl oldu evleneli evet yanlış bir seçimdi ne aşk ne mantık evliliği benimki sevdiğimi sandım iyi bi insandı bukadar
Geçirdigim 3-5 ay mutluluk evlilik karari almama neden oldu sözden sonra sorunlar başladı ama kahrolası yüzüğü çıkaramadım bi türlü
Hiçbir konuda fikir birliğimiz yok hayata bakışımız hayallerimiz aklınıza gelebilecek herşey farklı
Hep çabaladım vazgeçmedim bigün mutlu olucam diye olmadı olmadı sadece eskiye göre daha iyiyiz sözlü ve fiziksel şiddetde gördüm kafa göz kırmadı ama itip kollarımi morattıgı çok oldu baslarda simdi o yok
Ama ben sevgimi kaybettim bu süreçte artık Yoruldum içimden hicbisey gelmiyor bigün iyi ikigun kotu olmak bıktırdı beni
Bunca şeye rağmen çocuk istiyor ben istemiyorum bi son göremiyorumki
Dün aşure yaptım akrabaları cagırdım yemekte yaptım bizde adettir önce yemek yenir kayınvalide ve görümcenin yanında niye çorba yapmadın dedi bende birsürü yemek yapmışım yeterli dedim olmazmış saçmalamaya başladı birbirimize girdik bi çorba ya milletin yanında rezil etti beni neyseki bizden kimse yoktu çok Yoruldum dün kostur kostur soğuk almisim bugün kolunu kaldıramıyorum bas boğaz ağrısı zorla bi ıhlamur aldı annesine gitti evden çalıscakmıs bizde net yok
Zaten ya istedir ya annesinde zaman kalırsada benle
Dışardan herkes bizi mutlu sanıyo çevremde ayrılmak çok ayıp kınıyo bütün millet o çok önem verdiğimiz elalem ne yapacağını bilmiyorum evlendiğimden beri bu ikilem
Dertlesmek istedim ailem bilsin istemiyorumbelki aynı durumda olanlar vardır bi yol gösterirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?