bir mutsuzluk hikayesi

Adam seni kaideye almiyosa, once ailene bildir ailen girsin araya belki biseler duzelir ama baktin olmuyo ayril. daha cok yipranma

Cok zor canim .. benimde esim boyleydi ramazanda halamlar geldi bir kavunu en son koymdim masaya doye neler yapti..

Cocuklara cerez vermedim diye yedogim laflar da cabasi .. boyle hayat gitmez canim

Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz
evliliğinize çare olarak çocuk yapmayın sakın

Kızlar dünkü konum kapandı buradan devam ediyorum
Annemi babamı çagırdım eve ayrılma kararı aldıgımı söyledim yarın mahkemeye gidecektik çünkü
Babam son bi sans ver git ailesinin olduğu binaya oradaki evde otur dedi bunu da denemiş olursun dedi
Esim bunu cok istiyor evlendigimizden beri
Ailesinin binasında babasının evi var kirada şuan orda oturmamızı istiyo
Esim geldi babam onada söyledi bu ev konusunu ayrılmayın dedi son kez deneyin
Ama ben ordada yapamıcamızı biliyorum
Daha kötü olucak ailesi çok cahil insanlar, o ailesine aşırı düskün
Kayınvalide ayrı bi dert yönetmeyi seven bi tip politikacı herşey var
Aynı binada olurmu sizce yaşadığım onca soruna rağmen son kez bunuda denesemmi???

Dene
Denedim olmadi dersin.
Biterse vicdanin rahat biter.
Belli mi olur belki de annesinin eteklerinin altinda oturunca degisir.
Kv dikkat et
Politik ol
Evlilik politikadir unutma

Dene
Denedim olmadi dersin.
Biterse vicdanin rahat biter.
Belli mi olur belki de annesinin eteklerinin altinda oturunca degisir.
Kv dikkat et
Politik ol
Evlilik politikadir unutma

Eğer gitmeye karar verirsem kayınvalideyle konusmayi düşünüyorum biz birbirimize bi sans verdik buraya keldik son olarak senden de anlayis bekliyorum gibisinden konusim diyorum, bilsinki kendi kararimla geldim, oğlunun baskısıyla değil
Belki ilk defa utandırırlar beni çok farklı olur herşey %20 bi ihtimal veriyorum ama.
Çok zor benim için bu karari vermek

Kaçmak istediğim yuva yuva değil, adam adam değildir.

Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Ailesinin olduğu binaya gitmeyi kabul etmedim daha doğrusu bu saatten sonra gitmek çok mantıksız geldi
Simdi sanki ben oraya gitmedim diye ayrilcaz
Hala gelgitler yaşıyorum herşey onun elinde ama hicbi hatasını kabul etmiyo
Oraya gidelim mutlu olucaz diyo sadece
İki arada bi derede kaldım karar veremiyorum yorum bekliyorum

Sorun orda yasamamaniz degil ki. Gelgitler yasamayain, oraya gitseniz bin pisman olacaksiniz. Kafanizi taslara vuracaksiniz. Esiniz kendini hakli gordukce bu boyle olacak. Acik ve net olun, sen ilk once yanlislarini kabullen , sorunumuz orda oturmamamiz degil deyin. Ayrica kocanizin cinsellikte aradigini bulamadigini dusunuyorum o yuzen bu uzakligi. Bu yonde bir terapiste gidin ilk once. bunu muhakkak asin. Siz ona sende degisim gorursem bu evlilige devam ederim deyin , kilini kipirdatmayacaksa zamaninizi calmasin. izin vermeyin.

canım aynısı olmasa da benzer şeyler yaşıyoruz. benimki de ne mantık ne aşk evliliği idi. belkide evlenmiş olmak için evlendim bilmiyorum. hemen çocuk yaptım 2,5 yaşında bir kızım var bir tane de yolda ha niye 2 çocuk yaptın bu adamdan dersen eğer inan ona değil kendime yaptım o çocukları.
kavgalarımızı çocuğun yanında yapmamaya çalışıyoruz ama ister istemez etkileniyor.
kızım doğsun sonra kapının önüne koyacağım onu az kaldı....
bu arada sakın kaynananın yanına altına üstüne sağına soluna taşınayım deme!!!!!!!

zıkkımın kökünü iç de kenara çekil ailesinin yanında ağzının payını ver bir daha cesaret edebilecek mi onların yanında çene yapmaya.

Aynen bu yazdıklarınızı söyledim dün aldığım cevap
Önyargılarını bırak, oradaki evi dayar döseriz milletin evinde kimsenin kahrını cekmeyelim, çoluk çocuğumuz olur annem bakar bende okadar çok gitmem bizimkilerde yakın olunca mutlu mesut yaşarız oldu
Sartlamıs kendini taşınınca huzura ericez
Bugünde gitmicem dedim ben oraya. tamam ozaman annen gidince (annem geldi suan yanimiza) yaparız ne yapıcaksak şimdi huzursuzluk çıkmasın dedi
Zor günler beni bekler Allahım yardım et

mutlu olacak adam her yerde mutlu olur şartla şurtla mutluluk olmaz kocan çok densiz ve erkek değil.

Hic alakasi yok kocanizin dusundukleriyle halihazirda olan durumunuzun.
Yakin olunca niye mutlu olacakmis peki? bunun mutluluk yaratacak kismi neresinde?annenizin gitmesini niye bekliyorsunuz? sakin hataya dusup de tasinmayi kabul etmeyin, ya duzelsin ya duzelsin...Tasinmaniz demek olan sorunlara baskalarinin eklenmesi olacak. anneniz bu konuda ne diyor peki? babanizin tasin demesine de sasirdim, tasininca sihirli degnek mi degecek ikinize de....

Annem karar senin ne karar verirsen arkandayım diyo.Babam zaten sağolsun hep beni suçluyo çünkü kafa yapısı olarak eşimle çok benziyolar.Eşimde bak ailende sıcak bakıyor sende kabul ete getirdi artık zaten evlendiğimizden beri aynı sorun
Aileside aynı şeyi istiyolar gelin evinizde oturun. bi konuşmada kayınvalide yazık değilmi sabahın köründe yollara düşüyosun çalışıyosun milletin evine kira veriyosunuz dedi. ikimiz vardık hiç cevap vermedim
ama içimden dedim evet biz kira veriyoruz ama sende heray 2 evin kirasını cebine atıyosun nefret ediyorum ondan ya

Ee iyi de problemleriniz maddiyat kaynaklı değil ki. Sağlam durun. Milletin evine kira vermeyince ne değişecek? Eşiniz bambaşka mı olacak? Cinsel problemleriniz mi düzelecek? Eşinizin tavırları mı? Hangisine derman olacak bu taşınma?

Hiçbirine... keşke maddi sorun olsaydi yerine gelirdi

Orta yolu bulmaya çalışan bir adam olsaydı deneyin derdim ama burada tamamen bir dayatma söz konusu. Şimdi boşansanız sen gelmedin o eve senin yüzünden diyecek ama kabul ederseniz ve oraya taşındıktan sonra yine de boşanma kararı alırsanız bu sefer yine bir bahaneyle hatayı sizde görecekler.

Kararınız ne olursa olsun lütfen çocuk yapmayın lütfen bu konuda çok çok dikkatli olun. Eğer eşinizin dediği gibi çoluğunuz çocuğunuz olursa ve de onlara bu babaanne bakarsa bir de bu kafa yapısındaki bir babayla vay hallerine

Seni o adamda tutacak hiçbirşey göremedim. Çocuğu sakın düşünme derim. Ailen neden duynasın ki? ne yani ne adam sana psikolojik baskı yapıyaor insanların içinde rezil ediyon sen de Allahtan bizden kimse yoktu diye teselli buluyorsun. Bu da gizli gurur. Bu gizli guruurn kime ne faydası var. Belki ailen sana sen ettin sen buldun diyecek ama sonuçta ailen yani paylaş onlarla. Burada hergün işkence görmekten iyidir. Çevrende boşanma yoksa ne var bunda aman ilk bende görürüler aman ailem duyar aman guruurm incinir. Evet anlıyorum kolay şeyler değil ammmaaa kardeşim senin burada gördüğün şeylerde kolay değil. Önüne bak insanlık onurunu ezdirme. Azıcık dik dur yani. Sana gelmeyen süreki ailesiyle vakit geçiren adam senden çocuk istiyor bu bile başlı başına sana da ailenede cevap tabi ailenle paylaşırsan.

yeni gördüm bu konuyu
bilmiyorum ama bana eşiniz hiç güven vermedi
ama istersen aileni dinle orda yaşamayı kabul et
(ben sanmıyorum daha iyi olacağını ama)
yine de denedim dersin.. ve busüre zarfında sakın çocuk yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…