Bir negatif bir pozitif

similey

Anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
137
52
118
Selam kızlar 3 eylüde transferim oldu 2. Denemem ben ne hissedeceğimi bilmiyorum şöyleki 3 gün önce adetime 7 gün kala yani erken gebelik testlerin den yaptım önce çok silik bir çizgi gözlerime inanamadım ertesi gün yine yaptım çıkmadı üzülmiyceycem dedim hemen ardından birtane daha yaptım çif çizgi üstelik ikinci çizgi daha belirgin tabi hal böyle olunca iki gün ara veryim tekrar yapayım hormonyükselince daha kesin olur diye düşündüm bu sefer tek çizgi çıktı çift çizgi çıkınca birde heyecanlanmıştım eşimi aradım onuda ümitlendirdim ve iki gündür adet olakcak gibi ağrım var ve az önce hafif lekelenme oldu ağrım hala var eşim belki tutunma kanamasıdır moralkni bozma diyor ama ben çok endişeliyim ne olur bana bir akıl verin şimdi şu saatte kadın doğuma gitsemmi acaba diye bile düşünüyorum .

Transfere kaç gun oldu

Ben 9 günlüktü kandı kızım 397 çıkmıştı.acilden girip kan verebilirsiniz 1 saatte çıkıyor

3.gün embriyosuydu 2 tane doktorum eniyi kalitede emriyoları transfer ettik dedi geriye kalan 3 emriyodan 1 tanensi blastosist donduruldu

3. Gün embriyosu için çok erken test yapmışsın. Blast dururken neden 3. Gün embriyosu transferi oldu acaba. Bence test gününü bekle

3. Gün embriyosu için çok erken test yapmışsın. Blast dururken neden 3. Gün embriyosu transferi oldu acaba. Bence test gününü bekle
Tıranferden sonra kalan emriyoları saizlediler
Kalan embriyoların da kaçıncı güne kadar gittiğini görmek için ..1 tanesi 5.güne giderken diğerleri çok yavaş gelişimi dediler

Tıranferden sonra kalan emriyoları saizlediler

Kalan embriyoların da kaçıncı güne kadar gittiğini görmek için ..1 tanesi 5.güne giderken diğerleri çok yavaş gelişimi dediler
He şimdi düştü benim ki :) taze mi oldun bu arada

Tazeyse çatlatma iğnesi etkisiyle pozitif çıkmış olabiliyor çünkü 3. Gün embriyosu 12. Günden önce bakılmamalı

Adet deilmidir gerçekten belirtiler adet olacakmışım gibi çok hassasım sabahtan beri ağlıyorum ağrım var... uff

Neden ağlıyorsun ki herşey allahtan eğer hayırlaysa rabbim nasip etsin öyle düşün.zaten tutunma belirtilerde adet ağrılarına çok benziyor

Adet deilmidir gerçekten belirtiler adet olacakmışım gibi çok hassasım sabahtan beri ağlıyorum ağrım var... uff
Merhaba canim tup bebek tedavisinde ilac kullqndigin icin..adet olman cok zor ihtimal..bende 2 kere 3. Gun embriyosu transferi oldum..ve ikiandede 10. Gunum test gunumdu..yarin kan ver..supheyle yasama..zaten varsa az bile olsa kanda cikacaktir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…