Bırakmadım devam ediyorumIlaclari birakmadiginiz surece adet olamazsiniz gidip kan verin
Adet degildir tutunma kanamasi olabilir yinede bilemeyiz kan verinBırakmadım devam ediyorum
Eşim günü gelmeden tahlil yaptırma taraftarı deyil 4 gün var dahaBen 9 günlüktü kandı kızım 397 çıkmıştı.acilden girip kan verebilirsiniz 1 saatte çıkıyor
Gerçektenmi tutunma kanaması ise kanda çıkarmı şimdidenBırakmadım devam ediyorum
Bu gün 9. GünTransfere kaç gun oldu
Tıranferden sonra kalan emriyoları saizlediler3. Gün embriyosu için çok erken test yapmışsın. Blast dururken neden 3. Gün embriyosu transferi oldu acaba. Bence test gününü bekle
Kalan embriyoların da kaçıncı güne kadar gittiğini görmek için ..1 tanesi 5.güne giderken diğerleri çok yavaş gelişimi dediler3. Gün embriyosu için çok erken test yapmışsın. Blast dururken neden 3. Gün embriyosu transferi oldu acaba. Bence test gününü bekle
He şimdi düştü benim ki :) taze mi oldun bu aradaTıranferden sonra kalan emriyoları saizlediler
Kalan embriyoların da kaçıncı güne kadar gittiğini görmek için ..1 tanesi 5.güne giderken diğerleri çok yavaş gelişimi dediler
Evet canımHe şimdi düştü benim ki :) taze mi oldun bu arada
Ondan o zaman dediğim gibi. Test günü belli olura
Evet canım
Merhaba canim tup bebek tedavisinde ilac kullqndigin icin..adet olman cok zor ihtimal..bende 2 kere 3. Gun embriyosu transferi oldum..ve ikiandede 10. Gunum test gunumdu..yarin kan ver..supheyle yasama..zaten varsa az bile olsa kanda cikacaktir...Adet deilmidir gerçekten belirtiler adet olacakmışım gibi çok hassasım sabahtan beri ağlıyorum ağrım var... uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?