similey Anne olmak istiyorum Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 137 52 118 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi similey #21 Mucizem33 .!.: Merhaba canim tup bebek tedavisinde ilac kullqndigin icin..adet olman cok zor ihtimal..bende 2 kere 3. Gun embriyosu transferi oldum..ve ikiandede 10. Gunum test gunumdu..yarin kan ver..supheyle yasama..zaten varsa az bile olsa kanda cikacaktir... Genişletmek için tıkla... İçime su serptin canım çok teşekür ederim.benim ilk transferim 3. Gün emriyosu bile deyildi ilkinde kandırıldık bu sefer inşallah olur...
Mucizem33 .!.: Merhaba canim tup bebek tedavisinde ilac kullqndigin icin..adet olman cok zor ihtimal..bende 2 kere 3. Gun embriyosu transferi oldum..ve ikiandede 10. Gunum test gunumdu..yarin kan ver..supheyle yasama..zaten varsa az bile olsa kanda cikacaktir... Genişletmek için tıkla... İçime su serptin canım çok teşekür ederim.benim ilk transferim 3. Gün emriyosu bile deyildi ilkinde kandırıldık bu sefer inşallah olur...
similey Anne olmak istiyorum Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 137 52 118 14 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi similey #22 Selam kızlar tutunma kanaması olmadı kesinleşti 11.gün bu gün ve sonucum negatif