bi odaya kapanıp saatlerce ağlamak istiyorum..
yanlızlığıma..hatalarıma.. aşkıma.. ve kaybettiklerime..
dün doğum günümdü.. hiç ummadığım yakınlarım kutladı ama en sevdiğim en yakınım hiç bişey yapmadı üstüne bi de tartıştık vurup kafayı yattı.. hem beni çok sevdiğini söyleyen hem de bi erkeğin yapabileceği tüm hataları yapan kocam.. defalarca verdiğim son şanslara rağmen hala devam eden ilgisizliği ve bencilliği.. gerçekten yoruldum. dayanamıyorum artık...
aman tatlım takma kafana ..kendi utansın..bizimde 1 agustos evlılık yıldonumumuzdu ama ramazan dolayısıyla kavga ettık olur oyle vakalar..:82:
sorun sadece bugünü unutması mı?
benim eşimde mesela pek hazzetmez özel günlerden..ama ben dert etmiyorum yapısı öyle..
hayır sorun hep ilgisiz olması..yanımda eşim gibi değilde abimin arkadaşı gibi durması
sorun sadece bugünü unutması mı?
benim eşimde mesela pek hazzetmez özel günlerden..ama ben dert etmiyorum yapısı öyle..
yine yapısı mı öyle diyeceğim?
yoksa önceden böyle değildi de sonradan mı ilgisizleşti?
sizde onu cezbedecek bişeyler yapın..
neşeli olun yanında ...bişeyler anlatın ilgisini çekin:)
bi odaya kapanıp saatlerce ağlamak istiyorum..
yanlızlığıma..hatalarıma.. aşkıma.. ve kaybettiklerime..
dün doğum günümdü.. hiç ummadığım yakınlarım kutladı ama en sevdiğim en yakınım hiç bişey yapmadı üstüne bi de tartıştık vurup kafayı yattı.. hem beni çok sevdiğini söyleyen hem de bi erkeğin yapabileceği tüm hataları yapan kocam.. defalarca verdiğim son şanslara rağmen hala devam eden ilgisizliği ve bencilliği.. gerçekten yoruldum. dayanamıyorum artık...
üzülme canım ya geçer kötü günler zaman içerisinde hatırlamazsın bile belkide benim de başımdan okadar kötü olaylar geçtiki yeni evli olmama rağmen anlatsam roman olur denilecek tarzdan ama hepsi geçti kötü günlerin boşver üzülmemeye bak seni nekadar seviyorum desede başkaları sen kendi kendini mutlu etmenin yollarını ara bence karşındakinden bekleme ben öyle yapıyorum artık hiçbirşeyi kafama takmıyorum umursamaz tavrını takın hayatına devam et
Canım üzülmee
Benim eşim doğum günümdee restorand kapatmışdı(teras katını) hayatımda ilk defa birisi böyle doğum günümü kutlamıştı(dikkat çekerim buraya kutlanan dönem flört dönemi)
Şimdi 8 senelik evliyim hatırlamıyo bilee odun
Bende hep kutlar hediye alırdım şimdi bende kutlamıyorum hediyede almıyorum hıhhhhhhh
Odun işte napcan
Değişmiyorlar ki ben sölenirdim hep dert ederim artık bende boşkoydumm amannnnnnnn zaten hediyede almayı bilmiyoo zevksiz şey
defalarca son şans diye bısey olmaz son şans son şansdır adı ustunde sen kendı ıçınde ona sans verirsin son şanas dersın ama bunu dıle vurdğun vakit ve sonra da yıne afedersen bı cıddıyetı kalmaz işin.doğum gununu kutlaması gercekten cok ıncıtıcı bısey erkekler böle seylere bızım kadar değer vermiyorlar mağlesef ama bazılarıda varkı asla atlamaz mutlu etmek için elinden gelni yapar
aaa niye ay kendimi odalara kapıcam,çıldırmış olmalısın bacım.bırak allah aşkına ya adam kapasın kendini odalara.sende onun doğum gününü kutlamayıverirsin olur biter.
çok yüz vermiceksin erkeklere.baktın sorumsuz ilgisiz.sende öyle olcaksın.ne ekersen onu biçersin diceksin.
iki üç gün bakma bakalım yüzüne anlasın anyayı konyayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?