Baci yalniz degilsin kalabalik olsun diye geldimEşimle haftaya tanışma yıl dönümümüz. Her yıl bunu kutlamıyoruz fakat bu 10.yıl. Bir de çocukluk aşkı ve koskoca da 10 yıl olunca dedim ki şu odunluğumdan bi sıyrılayım. Adama yıllardır sürpriz yapmıyorum, hediye bile almıyorum. Arada laf arasında şakayla karışık der, erkekler romantik değil sanardım hep diye. Bu dönemde suratım bi memenetsiz.. aman yani.. bir şeye bozulmayıvereyim bakışlarımla içini deşiyorum gibi hissediyorum. Şükürsüzlük herhalde tamamen. Bu onuncu yıl vesilesiyle kendimi bir toparlayıp eşimi de mutlu edeyim istiyorum. Yoksa vallahi çekilmem. Siz neler yaptınız yıl dönümlerinizde? evde bir şey yapmak istemiyorum. dışarıda şöyle huzurlu şeyler.. yaptığınız güzel incelikler var mı? içimde emekli bi teyze yaşıyor gibi, tık yok tık.
Ay bende 1 yıllık evliyim bende kalpli ayıcıklı kedili pijamalarımla yatıyorumoy çok tatlısınız ♡
hepimizin içinde yetmiş yaşlarında hayattan tüm beklentisi sıfırlanmış emekli bi mücella teyze yatıyor demek.bir de uyurken dizleri çıkmış, rengi solmuş kah ayıcıklı kah kalpli pijamalarımla yatıyorum. Yatmadan evvel enseme vurup iyi geceler bilader diyecek artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?