Bir odundan halliceyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hgjkl1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
90
308
8
Eşimle haftaya tanışma yıl dönümümüz. Her yıl bunu kutlamıyoruz fakat bu 10.yıl. Bir de çocukluk aşkı ve koskoca da 10 yıl olunca dedim ki şu odunluğumdan bi sıyrılayım. Adama yıllardır sürpriz yapmıyorum, hediye bile almıyorum. Arada laf arasında şakayla karışık der, erkekler romantik değil sanardım hep diye. Bu dönemde suratım bi memenetsiz.. aman yani.. bir şeye bozulmayıvereyim bakışlarımla içini deşiyorum gibi hissediyorum. Şükürsüzlük herhalde tamamen. Bu onuncu yıl vesilesiyle kendimi bir toparlayıp eşimi de mutlu edeyim istiyorum. Yoksa vallahi çekilmem. Siz neler yaptınız yıl dönümlerinizde? evde bir şey yapmak istemiyorum. dışarıda şöyle huzurlu şeyler.. yaptığınız güzel incelikler var mı? içimde emekli bi teyze yaşıyor gibi, tık yok tık.

Baci yalniz degilsin kalabalik olsun diye geldim

Aman boşver bacım . Biz romantik olduk da ne oldu . Odun olduklarımdan değer gördüm hep ne zaman romantik olsam kazığı yedim . 4 s kuralını unutmayalım bırak o yapsın romantizmi . Aferin kız yapılan taraf ol hep yapan olma

Evde olsaydınız daha çok fikir cıkabilirdi dışarda deniz kenarı hoş bir yerde mum ışığı ve keman eşliğinde yemek yiyebilirsiniz mesela bu çok romantik olur :)

Valla erkek romantik olmayınca kadın da 'aman be ben mi yapacam' deyip bırakıyor bu mevzuları genelde, bizde bu şekilde en azından .

Yemek için bi restoran ayarlayabilirsiniz, yanında da istediği birşeyi alırsanız süper olur. Ben de bekliyorum bakalım güzel fikirler çıkarsa doğum gününde yapayım

O değil de Yengeç burcuyum güya çok duygusaldık. Işsizlik ,kpss vs içimdeki romantizmi öldürmüş bu açılan konuda anladim ki . Çok düşündüm sizin için ama.Hiç bir şey gelmiyor aklıma :))

oy çok tatlısınız ♡
hepimizin içinde yetmiş yaşlarında hayattan tüm beklentisi sıfırlanmış emekli bi mücella teyze yatıyor demek. bir de uyurken dizleri çıkmış, rengi solmuş kah ayıcıklı kah kalpli pijamalarımla yatıyorum. Yatmadan evvel enseme vurup iyi geceler bilader diyecek artık.

Ay bende 1 yıllık evliyim bende kalpli ayıcıklı kedili pijamalarımla yatıyorum

Listede hemen yerimi alayim da şöyle kurulayım bir odun olarak gerci esimde bir odun bir kereste yarisiyoruz birbirimizle ama olsun ilerde neme lazim lazim olur
Şu hayatta bi girgir leopar tayt ambiansini yakalayamayip cilvenaz olamadim ya ne diyim kendime

Dışarıda güzel bir restorana rezervasyon yapıp başbaşa yemek yiyebilirsiniz, evde yemek hazırlayınca yine siz yorulmuş olacaksınız , en güzeli dışarda yemek özel günlerde. Bir senelik evliyim arasıra evde yemek de güzel ama bir on sene sonra özel günlerde kendimi dışarı atmak isterim sanırım Çocuk varsa o gün onları annenize falan bırakabilirsiniz önceden ayarlayıp. Hediye olarak da tuttuğu takım falan varsa fanatikse forma alabilirsiniz, erkekler o tarz şeyleri daha çok seviyor genelde.

Öncelikle tebrikler, maşallah 10 yılı devirmişsiniz ne güzel :) bence biraz şehir dışında kalan bir otele rezervasyon yaptırın birbirinize zaman ayırın öyle el altında bi otel olmasın özel olsun yolculuğuna kadar, hem doğa otelleri daha romantik geliyor bana, restoranı da olan bi otel olsun, güzelce de giyinip süslenin (geceliğine kadar) güzel bi akşam geçirin.. yeterli olur diye düşünüyorum bunca zaman ardından

sevgilimle 3. yılımızdayız ilk yıldönümümüzde tatile gittik baş başa güzel vakit geçirdik kamp yaptık şarap içtik geçen yıldönümümüzdede yazlıkta kaldık arkadaşlarda vardı yedik içtik eğlendik, tek fark günün anlam ve önemiydi. doğaçlama takılınca daha güzel oluyor önceden karar verilmesi gereken şey dışarıda mı yoksa evde mi kutlamak istediğiniz. evde kutlayacaksanız beğeneceği bir hediye alın, sofrayı sevdiği şeylerle donatın, dekor amaçlı bir şeyler koyun yerlere, ne bileyim gül yaprağı olur mum olur ay hiç benlik değil ama filmlerde hep görüyorum belki eşinizin de hoşuna gidebilir. dışarıda kutlayacaksanız güzel bir restoranda yemek yiyin ardından canlı müziğe gidin

Durumunuz varsa bi otel de oda ayırtın ☺ Ya önceden gidip onu çağırın yada önce dışarda birlikte yemek yiyip gidin

Otele gitmek daha mantikli. Bende otele gotururdum. Tabii antalya danolmamiz isimizi kolaylastiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…