Bir odundan halliceyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya biz esimle beraber özel gün kutlama alerimiz var.
Olmuyor yani icimizden gelmiyor. Ne mi yapiyoruz, hmm bu yil dönümünde gittik sevdigimiz bir restoranda tika basa yedik, tataliya bile yer kalmadi pisman olup kalktim masadan. Hay yil dönümü yemegine, yil dönümü olmasa bu kadar abartmazdim, yani tika basa yemek yil dönümünün sanina oldu.
Dogumgünlerimizi kutlamayiz, ha ben birsey alacaksam derim hadi bu bana dogum günü hediyesi olsun derim, öyle süprizli birsey olmadi.
Hatta evlendik evleneli yapmamis ya biz, hicbir özel günü kutlamiyoruz, en fazla yiyoruz.
Ne olacek yeee rahatligindayiz, öyle bir zorunluluk mu var hem.
Ama onuncu yilda özel birsey planmamamiz lazim, az kaldi.
Ay hic icimden gelmiyor su an.
Sevgililer günü de öyle, ne yapiyor ki diger normal insanlar.
Bana güzel gelebilecek süpriz su olurdu herhalde, sabah erken kalkma derdimiz yok karicim, aksamdan pjamalari cekip yatarizz belki sevisiriz bile derse bana cok süpriz olur. Cünkü iki kücücük cocuklu olmak böyle birsey.

Eşimle haftaya tanışma yıl dönümümüz. Her yıl bunu kutlamıyoruz fakat bu 10.yıl. Bir de çocukluk aşkı ve koskoca da 10 yıl olunca dedim ki şu odunluğumdan bi sıyrılayım. Adama yıllardır sürpriz yapmıyorum, hediye bile almıyorum. Arada laf arasında şakayla karışık der, erkekler romantik değil sanardım hep diye. Bu dönemde suratım bi memenetsiz.. aman yani.. bir şeye bozulmayıvereyim bakışlarımla içini deşiyorum gibi hissediyorum. Şükürsüzlük herhalde tamamen. Bu onuncu yıl vesilesiyle kendimi bir toparlayıp eşimi de mutlu edeyim istiyorum. Yoksa vallahi çekilmem. Siz neler yaptınız yıl dönümlerinizde? evde bir şey yapmak istemiyorum. dışarıda şöyle huzurlu şeyler.. yaptığınız güzel incelikler var mı? içimde emekli bi teyze yaşıyor gibi, tık yok tık.
Ben başlığı bir odundan hamileyim diye okudum gülmem bitsin kendi anlayışsızlığıma giderim 😃

nerede yaşıyorsunuz?
çocuğunuz var mı?
bütçeniz nedir?

mesela ben hep helikopterle istanbul turu yapalım istiyorum.
gözümde büyüyor maddi olarak gereksiz geliyor.
çocuklar ben olmadan kalsa başbaşa sapanca gibi yakın yerlere gitmek istiyorum ama hiç organize edemedik.
hem spa/hamam hem doğanın içinde..
çocuklardan önce yapardık.
günübirlik turlar olur..
canlı müzik olur.. fasıl olur. konser olur..

illa romantik yemek olmak zorunda değil bence..

Romantık degılım. Ama bence gerekte yok.
Sık sık sevdıgımı soylerım , esımde aynı benım gıbı hatta benden beter odun. Kör topal ılerlıyoruz anlayacagın. 8 yıldır evlıyız :confused:

Eşimle haftaya tanışma yıl dönümümüz. Her yıl bunu kutlamıyoruz fakat bu 10.yıl. Bir de çocukluk aşkı ve koskoca da 10 yıl olunca dedim ki şu odunluğumdan bi sıyrılayım. Adama yıllardır sürpriz yapmıyorum, hediye bile almıyorum. Arada laf arasında şakayla karışık der, erkekler romantik değil sanardım hep diye. Bu dönemde suratım bi memenetsiz.. aman yani.. bir şeye bozulmayıvereyim bakışlarımla içini deşiyorum gibi hissediyorum. Şükürsüzlük herhalde tamamen. Bu onuncu yıl vesilesiyle kendimi bir toparlayıp eşimi de mutlu edeyim istiyorum. Yoksa vallahi çekilmem. Siz neler yaptınız yıl dönümlerinizde? evde bir şey yapmak istemiyorum. dışarıda şöyle huzurlu şeyler.. yaptığınız güzel incelikler var mı? içimde emekli bi teyze yaşıyor gibi, tık yok tık.

Hadi bakalım 10. yıl sizin için bir milat olur inşallah. Eşinizi seviyorsanız ve kendisi de sizin değerinizi biliyorsa, ara sıra küçük sürprizlerle neden mutlu etmeyesiniz ki?

Hem erkekler pahalı hediyelerden ziyade küçük jestlere mutlu olurlar. Onun için güzel bir akşam yemeği masası hazırlamak vb. erkekleri mutlu eder.

Benim kaynanalar 33 yıldır evliler maşallah, hersene kutlarlar 😂😂😂 yemege giderler en azından. O günün özel oldugunu unutmazlar. Benim dogumgünüme dahi nasıl hazırlık yaparlar. Kızımı dogum yaptım eve geldim kayınvalidem evi pırıl pırıl yapmış dış kapıdan itibaren heryeri süslemişler😂ders almam lazım.

Neden kutlamıyorsunuz ya çok ilginç!
Bayılırım ben özel gün ve haftalara.
Bütçeye göre tatil,yemek,eğlence ya da evde küçük organizasyon,bir çikolata,kitap,forma alınır,ne bileyim.
Bizim de nikah ve düğün yıldönümlerimiz yaklaşıyor,karı koca resmen birbirimizle yarışıyoruz,hediye ve kutlama yeri konusunda.
Yapmayın arkadaşlar bu organizasyonlar evliliğe heyecan katar,çiftlerin yüzünü gülümsetir.
Hepimiz çok mutlu olalım ama bunun için de çaba gösterelim.

benim eşimin doğum gününede bişey kalmadı diyebilirz benim aklımda olan bize özel bir pasta yaptırmak ve istediği bir yüzük var onu alıp vermek. ama o bile unuttu o yüzüğü alabilmeyi ben alıp sevindirmek istiyorum kısmet. pasta yaptırcam ama baş başa bi ortam mı hazırlasam ailesinimi çağırsam bilemediğim için orası muallakta :)

hava güzel olursa ve yakınınızda uygun yerler varsa peynirli şaraplı bir piknik olabilir. gece pikniği bile olabilir. istanbuldayım ben misal, maçka parkı güzeldir böyle şeyler için :) siz nerdesiniz bilmiyorum ama ...

Neden kutlamıyorsunuz ya çok ilginç!
Bayılırım ben özel gün ve haftalara.
Bütçeye göre tatil,yemek,eğlence ya da evde küçük organizasyon,bir çikolata,kitap,forma alınır,ne bileyim.
Bizim de nikah ve düğün yıldönümlerimiz yaklaşıyor,karı koca resmen birbirimizle yarışıyoruz,hediye ve kutlama yeri konusunda.
Yapmayın arkadaşlar bu organizasyonlar evliliğe heyecan katar,çiftlerin yüzünü gülümsetir.
Hepimiz çok mutlu olalım ama bunun için de çaba gösterelim.
Seviyorum sizin gibi ugrasanlari ya bende istiyorum ama yapamiyorum malesef yapı meselesi sanirim

Biz de 14. Yılımızı andık geçen ay. Andık diyorum çünkü öyle bi söyleyip geçtik valla
Ama 10. Yılımızda yemeğe gitmiştik hepsi bu :) ben de malesef romantik olmayanlardanım. Alkol kullanıyorsanız şarap falan için beraber :)

Ya her konuya yazmayacağım diyorum, öyle benlik konular açılıyor ki dayanamıyorum.

Ben nispeten romantik bir insanımdır. Zamanında şiirler yazdım, yemeklere davet ettim, hediyeler vs.
Eşim de hediyeler alır, istersen şuraya yemeğe gidelim falan der.
Yahu bunun istemesi mi olur. Desene "yarın akşam seni şık bir restorana götüreceğim." ya da "akşam birlikte güzel bir sofra hazırlayalım." vb.
romantiklik hak getire.

Bir süredir ben de hiçbir çaba göstermiyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun der, geçerim.

Neyse 10. yılımız oldu 9 eylülde, tartışmalı olduğumuz için kutlamadık.

yani giderek dibe doğru batıyoruz :D

Teşekkür ederim hepinize ♡ hem baya gülümsettiniz hem de lambalar çaktı beynimde. :KK51:
Benim gibi olanlar da ne çokmuş ayrıca, bi sarılalııım hadi hadiiii :KK19::KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X