- 4 Şubat 2019
- 4.210
- 9.019
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başlığı bir odundan hamileyim diye okudum gülmem bitsin kendi anlayışsızlığıma giderimEşimle haftaya tanışma yıl dönümümüz. Her yıl bunu kutlamıyoruz fakat bu 10.yıl. Bir de çocukluk aşkı ve koskoca da 10 yıl olunca dedim ki şu odunluğumdan bi sıyrılayım. Adama yıllardır sürpriz yapmıyorum, hediye bile almıyorum. Arada laf arasında şakayla karışık der, erkekler romantik değil sanardım hep diye. Bu dönemde suratım bi memenetsiz.. aman yani.. bir şeye bozulmayıvereyim bakışlarımla içini deşiyorum gibi hissediyorum. Şükürsüzlük herhalde tamamen. Bu onuncu yıl vesilesiyle kendimi bir toparlayıp eşimi de mutlu edeyim istiyorum. Yoksa vallahi çekilmem. Siz neler yaptınız yıl dönümlerinizde? evde bir şey yapmak istemiyorum. dışarıda şöyle huzurlu şeyler.. yaptığınız güzel incelikler var mı? içimde emekli bi teyze yaşıyor gibi, tık yok tık.
Eşimle haftaya tanışma yıl dönümümüz. Her yıl bunu kutlamıyoruz fakat bu 10.yıl. Bir de çocukluk aşkı ve koskoca da 10 yıl olunca dedim ki şu odunluğumdan bi sıyrılayım. Adama yıllardır sürpriz yapmıyorum, hediye bile almıyorum. Arada laf arasında şakayla karışık der, erkekler romantik değil sanardım hep diye. Bu dönemde suratım bi memenetsiz.. aman yani.. bir şeye bozulmayıvereyim bakışlarımla içini deşiyorum gibi hissediyorum. Şükürsüzlük herhalde tamamen. Bu onuncu yıl vesilesiyle kendimi bir toparlayıp eşimi de mutlu edeyim istiyorum. Yoksa vallahi çekilmem. Siz neler yaptınız yıl dönümlerinizde? evde bir şey yapmak istemiyorum. dışarıda şöyle huzurlu şeyler.. yaptığınız güzel incelikler var mı? içimde emekli bi teyze yaşıyor gibi, tık yok tık.
Seviyorum sizin gibi ugrasanlari ya bende istiyorum ama yapamiyorum malesef yapı meselesi sanirimNeden kutlamıyorsunuz ya çok ilginç!
Bayılırım ben özel gün ve haftalara.
Bütçeye göre tatil,yemek,eğlence ya da evde küçük organizasyon,bir çikolata,kitap,forma alınır,ne bileyim.
Bizim de nikah ve düğün yıldönümlerimiz yaklaşıyor,karı koca resmen birbirimizle yarışıyoruz,hediye ve kutlama yeri konusunda.
Yapmayın arkadaşlar bu organizasyonlar evliliğe heyecan katar,çiftlerin yüzünü gülümsetir.
Hepimiz çok mutlu olalım ama bunun için de çaba gösterelim.
Biz de 14. Yılımızı andık geçen ay. Andık diyorum çünkü öyle bi söyleyip geçtik vallaEşimle haftaya tanışma yıl dönümümüz. Her yıl bunu kutlamıyoruz fakat bu 10.yıl. Bir de çocukluk aşkı ve koskoca da 10 yıl olunca dedim ki şu odunluğumdan bi sıyrılayım. Adama yıllardır sürpriz yapmıyorum, hediye bile almıyorum. Arada laf arasında şakayla karışık der, erkekler romantik değil sanardım hep diye. Bu dönemde suratım bi memenetsiz.. aman yani.. bir şeye bozulmayıvereyim bakışlarımla içini deşiyorum gibi hissediyorum. Şükürsüzlük herhalde tamamen. Bu onuncu yıl vesilesiyle kendimi bir toparlayıp eşimi de mutlu edeyim istiyorum. Yoksa vallahi çekilmem. Siz neler yaptınız yıl dönümlerinizde? evde bir şey yapmak istemiyorum. dışarıda şöyle huzurlu şeyler.. yaptığınız güzel incelikler var mı? içimde emekli bi teyze yaşıyor gibi, tık yok tık.