- Konu Sahibi witchhunter
-
Hajlisin oyle yapmaya calisiyorum ama jnan cok zor oluyo dayandim sabrettim ama artik zOruma gidiyor. Kendimi cirkin kotu hissetmeye basladim sayesindeKuserse küssün 3 yıl daha yeni evli sayılır bu ne ruhsuzluk yav.
Giyin süslenmiş puslen kendini iyi hissettirir bunlar...küseni de hiç sallama eninde sonunda sen umursamayinca barisir nasıl olsa.
Rahatsızlığını anlasın iyice. Önemseme umursama.
neden sadece ihtiyacını karşıladığını düşünüyorsunuz? isteksiz mı yada bencil mı?3 yildir evliyiz 1 yasinda kizimiz var.son bir yildir esim tam bir odun ne bir iltifat ne bir güZel soz.. aohbet muhabbet sadece o isterse ben sohbet acsam gecistirir. Bunlarin uatune birde sadece ihtiyaci oldugu zaman yanima yanaşır kendi keyfine gore yapar. Beni arzulamiyor sadexe ihtiyacini karşılıyor resmen bunu hissediyorum defakarca saka yollu kirmadan soyledim ama hic değişmedi bu aksamda aynisini yapti isteksiz gorunce beni neyin var diyo birde dedim bende kustu bide bana adam bana şişme bebek muamelesi yapiyo bi yildir gikim cikmiyo ben bunu söylenince kusuyor. . Ayy gece gece sinir oldum kimseyede denmez ki bu olay bende burda dersimi sıkıntımi paylaşayim dedim
Ikiside aslinda... isi fakan varsa beni gözü gormez filmi maci varsa onunde soyunsam usutceksin der işine bakar.anca onun cani isterse keyfi olursa ben degil bi başkasıda olsa farketmez bence ona. O islevi gorcek bi dişi yeterli.. boyle bi konuda kustu konusmuyo ama misil misik uyuyo rahat yani mallik bende sinir olup uykumu kaciriyorum dert ediyorum. Adamin umursadigi yok beni yada iliskiyineden sadece ihtiyacını karşıladığını düşünüyorsunuz? isteksiz mı yada bencil mı?
evlilikte cinselık önemli en azından benim için v pat dıye olaya gırıyorsa sadece bunu bende kabul etmezdim.Ikiside aslinda... isi fakan varsa beni gözü gormez filmi maci varsa onunde soyunsam usutceksin der işine bakar.anca onun cani isterse keyfi olursa ben degil bi başkasıda olsa farketmez bence ona. O islevi gorcek bi dişi yeterli.. boyle bi konuda kustu konusmuyo ama misil misik uyuyo rahat yani mallik bende sinir olup uykumu kaciriyorum dert ediyorum. Adamin umursadigi yok beni yada iliskiyi
Yanliz degilsin.3 yildir evliyiz 1 yasinda kizimiz var.son bir yildir esim tam bir odun ne bir iltifat ne bir güZel soz.. aohbet muhabbet sadece o isterse ben sohbet acsam gecistirir. Bunlarin uatune birde sadece ihtiyaci oldugu zaman yanima yanaşır kendi keyfine gore yapar. Beni arzulamiyor sadexe ihtiyacini karşılıyor resmen bunu hissediyorum defakarca saka yollu kirmadan soyledim ama hic değişmedi bu aksamda aynisini yapti isteksiz gorunce beni neyin var diyo birde dedim bende kustu bide bana adam bana şişme bebek muamelesi yapiyo bi yildir gikim cikmiyo ben bunu söylenince kusuyor. . Ayy gece gece sinir oldum kimseyede denmez ki bu olay bende burda dersimi sıkıntımi paylaşayim dedim
belkide sizin istekleriniz fazla eşinize karşı sizi arzulamasa hiç yapmaz o işiIkiside aslinda... isi fakan varsa beni gözü gormez filmi maci varsa onunde soyunsam usutceksin der işine bakar.anca onun cani isterse keyfi olursa ben degil bi başkasıda olsa farketmez bence ona. O islevi gorcek bi dişi yeterli.. boyle bi konuda kustu konusmuyo ama misil misik uyuyo rahat yani mallik bende sinir olup uykumu kaciriyorum dert ediyorum. Adamin umursadigi yok beni yada iliskiyi
belkide sizin istekleriniz fazla eşinize karşı sizi arzulamasa hiç yapmaz o işi[/QUOTEyok tatlim hisseder bu kadin bence arzulandigini.. ya hic yapmicak ya bana gelcek mecbur baska seçeneği yokki
YokMu bi çaresi napca biz boyleYanliz degilsin.
YokMu bi çaresi napca biz boyle[/QUOTE. keske bilsem
Eminim sen bunları dert edinip sinirlenirken o mışıl mışıl uyuyordur ya da gayet kafası rahattır.Bence kendin için kendine bak.İnsan güzel hissederse bakımsız hali bile kendine çok güzel geliyor :) İhtiyacını karşılamak için yanaşırsa eskiden hepsine evet diyorsan şimdi sen de arada bahaneler uydur..İstenmemek nasıl bir duygu o da anlarsa yapmaz herhalde.3 yildir evliyiz 1 yasinda kizimiz var.son bir yildir esim tam bir odun ne bir iltifat ne bir güZel soz.. aohbet muhabbet sadece o isterse ben sohbet acsam gecistirir. Bunlarin uatune birde sadece ihtiyaci oldugu zaman yanima yanaşır kendi keyfine gore yapar. Beni arzulamiyor sadexe ihtiyacini karşılıyor resmen bunu hissediyorum defakarca saka yollu kirmadan soyledim ama hic değişmedi bu aksamda aynisini yapti isteksiz gorunce beni neyin var diyo birde dedim bende kustu bide bana adam bana şişme bebek muamelesi yapiyo bi yildir gikim cikmiyo ben bunu söylenince kusuyor. . Ayy gece gece sinir oldum kimseyede denmez ki bu olay bende burda dersimi sıkıntımi paylaşayim dedim
Saol xanim bakalim deneyelim bi bide beraber cakisiyoruz surekli beraberiz sıkılmis oladabikir senin taktikleri deniyim bakakimtatlım bence kendini hissettir öncellikle kendine bir yaşam alanı kur herşeyinin o olmadığını anlasın çünkü erkekler çocuk gibidir vitrindeki oyuncak nasıl çocukları heyacanlandırır ve cıldırtır daha sonrasında sahip olunca biraz oynar ve artık sıkılır bunun gibi düşünün çocuk iştahı var erkeklerde o zaman ne yapıcaz demekki tamamen teslim olmıcaz şöle düşünün eve başka bir çocuk gelip o oyuncağa talip olduğunda oyuncak nasılda değerlenir ddeğilmi sankı herseyden önemliymiş gibi sarılınır bi anda ve asla bırakılmaz bunun gibi yanı düz mantık aslında seni farketmesini sağla kendine zaman ayır ve mesela bence öle iç çamaşırlarla filan değil farkında olmadan yapıyomuş gibi gizli dekolteler ver ama bilerek yaptığın anlaşılmasın mesela bak benim eşim yırtmazlı uzun etek giyeceğine kısa etek giy der çünkü gizli dekolte her zaman ilgi çeker tamamen soyunup iç çamaşırlarınla çıkma karşısına yavaş ilerle ayrıca seni çok fazla çıplak görmesine müsade etme onun yanında giyinme mesela çünkü çok fazla gösterirsen bi anlamı kalmaz sıkılır ne bilim kadınız işte ve cinselliği sen yönetmeye başla ön sevişmeyi sağla hemen olmasına izin verme naz yap ama sevişme öncesi değil sevişme sırasında naz yapki burdaki süreyi uzat sende mutlu ol şişme bebek tarzı olmasın yani cilve şert tabi kadınlığını kullan ama şunuda sölim bazen bi süre uzak durmak iyi geliyo özlem tutkuyu arttırıyo
Aynen misil misil uyudu uyuzz bende gittim kizimin yanında uyudum.Eminim sen bunları dert edinip sinirlenirken o mışıl mışıl uyuyordur ya da gayet kafası rahattır.Bence kendin için kendine bak.İnsan güzel hissederse bakımsız hali bile kendine çok güzel geliyor :) İhtiyacını karşılamak için yanaşırsa eskiden hepsine evet diyorsan şimdi sen de arada bahaneler uydur..İstenmemek nasıl bir duygu o da anlarsa yapmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?