Bir odunla ruhsuzla evliyim

Sen kendini hic suclama canim sen bunlari farkedebiliyorsan sorun esinde.
Benim odun da ayniydi. Kendimi ifade etmeye calistigim zaman kendi okuzlugunu inkar ediyordu. Kendisi kendisine normal geliyordu. Odundan balta sapi olur ancak ama benimkinden o da olmadi.
Aradan yillar da gecse yine degismez. Ben neler neler denedim belki benden kaynaklaniyor diye ama nafile.

Ya kabullenip sesini cikarmayacaksin ya da arkana bakmadan gideceksin.
Kadiniz sonucta kadinligimizi hissettirmelerini istiyoruz ama esek hosaftan ne anlar.

Tipik erkek..

Eee? Hem şikayetçisiniz hem de o istedi diye yine ruhsuz ruhsuz beraber oluyorsunuz. Olmayın, adam zaten memnun, dert eden sizsiniz madem ceza verin. Onun için tek önemli olan şey buysa bununla cezalandıracaksınız o halde. Her ihtiyacı karşılandıktan sonra, adam niye kendini düzeltmeye çalışsın ki.
Ayrıca her konuda ilgisiz davranın sizde.

Bencede haklisin canim.. gun gectikce odunlukta rutbe atlliyolar borde halbuki sevgikiyken ooooo ne romantiklikler ne iltifatlar

arkadaşım bn de yeni evliyim ikizlerden sonra inan 2 yıldır eşimle sarılıp uyuyamadık bile.Ama napıcan bebek olunca bazen fedakarlıklar yapılıyor.Bn bir de çalışıyorum senin eşinin yaptıklarını bazen ben bazen o yapıyor yorgunluktan uyuyp kalıyorum çocukların yanında.Ama eşime odun diyemem çünkü onun bni sevdiğini biliyorum,ama fırsatı zor buluyoz işte.napıcam herşey yavrularımız için biraz büyüsünler yine birlikte geçireceğimiz vakitleri buluruz diyorum ,güzel söz söylemeye gelince bnmki 7 yıldır etmez gözlerinden anlarım sevdiğini ,bana yardım etmesinden anlarım,beni kırmamasından anlarım napıyım onun anlayışı bu demekki bu sebeple ilk yıllarda çok tartışırdım ama artık hiiiçç tartışıp canımı sıkmıyorum :) sen kendini sev o da seni içtende olsa seviyordur eminol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…