Bir odunla yaşıyorum

arkadaş polis diyince üzerime bir ürperti geldi

anlatayımda gülelim
kaç gündür diyetteyim
eşime bugün yürüyüş yapalım dedim
birkaç öğretmen arkadaşıda ayarladım
çıktık yürüyüşe
eşim ayağım ağrıyor dedi
akşam vakti bizi yalnızda bırakmak istemediğinde arabayla geldi peşimizden kendileri
bu arada eşimin işi dolayısıyla elazığın bir ilçesinde oturuyorz
biz tempolu koşuyoruz
eşim arabayla yavaştan ilerliyor
biranda arabanın önüne uzun namlulu ışıklı silahlarla iki kişi çıktı
allah terörist bunlar dedim
hemen arabaya doğru koştuk özel harekat polislermiş
onlarda bizi terörist sanmışlar
ne bu yaaa dedim noluyor burda
eşime kimlik gözter çabuk filan diyolar
hala kendime gelemedim yaaaaaaa

her kadin ßir odunla yasiyor , iyi ßir marangoz olup yontucaksin!!!

haklısın canım da o yontma işi kolay değil işte
insanların karakterini değiştirmek hiç kolay değil:50:
ben çok sabırlı biri olmama rağmen pek başarılı olamadım başarılı olanlara helal olsun diyorum:1:

haklısın canım da o yontma işi kolay değil işte
insanların karakterini değiştirmek hiç kolay değil:50:
ben çok sabırlı biri olmama rağmen pek başarılı olamadım başarılı olanlara helal olsun diyorum:1:

ßen ne odunlar yonttum , dermisim :1: gercekten yapabilirsin,vallah kölen yaparsin.. Ama biraz uzun,ve fazla sabir gerektiren bir sey.

bir odunla yaşadığını farketmek bütün kadınlar için önce bir şok yaratır
zamanla o odunu işlemeyi öğrenirsin,
yetenekliysen onu bir sanat eserine bile çevirebilirsin.

bir heykeltraşın sergisine gitmiştim,
adam röportaj verirken sordular
'ailenizde başka sanatçı var mı?
adam cevap verdi;
'iki ablam da çok büyük sanatçıdır,evli oldukları odunları işleye ,işleye birer sanat eserine çevirdiler.''

aslında bu yorum herşeyi açıklıyor :52::52:

canım evlenince öyle oluyor çünkü dışarda görüyosun hep yıllarca dışarda görüyosun en dinamik hallerini.sonra evlenince eve tukılıp kalıyosun işten geliyor yırgun falan dinlenme zamanlarına denk geliyorsun.banada garip gelmişti eşimle ilk evlendiğimde sus pus konuşmuyor neyin var dediğimde bişeyim yok ben evde böyleyimdir pek konuşmam sakin sakin oturuyor dinleniyor falan.bence garip gelen bu olmuştur sana

ben de 10 aylık evliyim..ara sıra tabi biz de de sorunlar oluyor mesela şu an küsüz:) ama sana şunu önerebilirim birlikte kaliteli zaman geçirmeyi dene..birlikte güzel filmler izleyin..eve tavla falan al oyna..balkona cıkın eşinin işinden,senin işinden bahsedin uzun uzun..inan bana eşinle iyi arkadaş olursan her şey yoluna giriyor zamanla..benim eşim de evlenmeden önce 12 den önce evine girmezdi..şimdi maç günleri falan çık dışarda izle diyorum ben sıkılıyorum senle gidip bi cafede izleyelim diyor..gerçi dediğim gibi şu an konuşmuyoruz kendisiyle ama inan yontmak için çok uğraş verdim ben de..bayağı da yol kat ettim aslında ...arkadaşları yok mu çift halinde çağır tabu oynayın,ya da akşam yemekleri düzenleyin vs..?

evli değilim ama koca yontmakla sevgili yontma aynı şeydir diye düşünerekten; tatlı dil herşeyi çözer diyorum :) bir de bi yerde okumuştum hatırlamıyorum kaynağını ama, erkek eğitimi köpek eğitimine benzer ödül ceza yöntemi uygulayacaksın diyordu yazıda.. örneğin; üstünü çıkarıp yere mi attı, yermemeliymişiz ama kaldırmamalıymışız da.. bi şekilde onun aldırmasını sağlayıp, o kaldırdığı için çooooooooook mutlu olmuşuz gibi yaptığımızda bir süre sonra erkek türü yere eşya atmamaya atsa da kaldırmaya başlıyormuş.. denenmiş onaylanmış kızlar !!! :52:

ödül ceza yöntemi diyelim adına, gerçekten işe yarıyor deneyimle sabit :))) ek olarak tatlı dil, bir de sabır oldu mu.. alın size sanat eseri.. sabır oranı odunun cinsine göre değişebilir :))) sınıfta da kurs talebi geliyor da bana, derslerimden bir kuble :p :)))

ben de 10 aylık evliyim..ara sıra tabi biz de de sorunlar oluyor mesela şu an küsüz:) ama sana şunu önerebilirim birlikte kaliteli zaman geçirmeyi dene..birlikte güzel filmler izleyin..eve tavla falan al oyna..balkona cıkın eşinin işinden,senin işinden bahsedin uzun uzun..inan bana eşinle iyi arkadaş olursan her şey yoluna giriyor zamanla..benim eşim de evlenmeden önce 12 den önce evine girmezdi..şimdi maç günleri falan çık dışarda izle diyorum ben sıkılıyorum senle gidip bi cafede izleyelim diyor..gerçi dediğim gibi şu an konuşmuyoruz kendisiyle ama inan yontmak için çok uğraş verdim ben de..bayağı da yol kat ettim aslında ...arkadaşları yok mu çift halinde çağır tabu oynayın,ya da akşam yemekleri düzenleyin vs..?

bunların hepsini yapıyoruz ama şimdi burda yeniyiz okadar çevremiz yok burdaki kimseyede güvenemeyz eşim normalde hani ne dersem yapar yemek filan yapmım hiç bişey demez uyumlu ama yapısı öyle bi türlü tam istediğim gibi olmuyor

evli değilim ama koca yontmakla sevgili yontma aynı şeydir diye düşünerekten; tatlı dil herşeyi çözer diyorum :) bir de bi yerde okumuştum hatırlamıyorum kaynağını ama, erkek eğitimi köpek eğitimine benzer ödül ceza yöntemi uygulayacaksın diyordu yazıda.. örneğin; üstünü çıkarıp yere mi attı, yermemeliymişiz ama kaldırmamalıymışız da.. bi şekilde onun aldırmasını sağlayıp, o kaldırdığı için çooooooooook mutlu olmuşuz gibi yaptığımızda bir süre sonra erkek türü yere eşya atmamaya atsa da kaldırmaya başlıyormuş.. denenmiş onaylanmış kızlar !!! :52:

ödül ceza yöntemi diyelim adına, gerçekten işe yarıyor deneyimle sabit :))) ek olarak tatlı dil, bir de sabır oldu mu.. alın size sanat eseri.. sabır oranı odunun cinsine göre değişebilir :))) sınıfta da kurs talebi geliyor da bana, derslerimden bir kuble :p :)))

malesef canım sevgili eğitmekle koca eğitmek hiçte aynı şey değil. 8 yıllık bir ilişkiden sonra 4 yıldır evli olduğum bir odunun tecrübesiyle yazıyorum bende bunu. ahh ahh neydi o günler. resmen peri kızıydım valla. değil benle kavga etmek yan bile bakamazdı. şöle bi içli bakardım ona hemen kıyamaz ve benim dediğim olurdu evlenene kadar 1 kere bile kavga etmedik. bişeye hayırmı dedi. bi sevimli gülüşüm yeterdi dediğimi yaptırmaya.düşün dile kolay kavgasız dipdibe 8 yıl. şimdi ne tehdit, ne tatlı söz, ne yalvarma, ne ağlama, ne masumiyet hiç birşey fayda etmiyo. dışardan kimse anlamıyo hep içimde yaşıyorum ama.

malesef canım sevgili eğitmekle koca eğitmek hiçte aynı şey değil. 8 yıllık bir ilişkiden sonra 4 yıldır evli olduğum bir odunun tecrübesiyle yazıyorum bende bunu. ahh ahh neydi o günler. resmen peri kızıydım valla. değil benle kavga etmek yan bile bakamazdı. şöle bi içli bakardım ona hemen kıyamaz ve benim dediğim olurdu evlenene kadar 1 kere bile kavga etmedik. bişeye hayırmı dedi. bi sevimli gülüşüm yeterdi dediğimi yaptırmaya.düşün dile kolay kavgasız dipdibe 8 yıl. şimdi ne tehdit, ne tatlı söz, ne yalvarma, ne ağlama, ne masumiyet hiç birşey fayda etmiyo. dışardan kimse anlamıyo hep içimde yaşıyorum ama.

yorumunuz beni çok korkuttu:(... bizde 8 yıldır beraberiz ve... hey allahım ya.. neden böyle oldu sizce?

çok doğru hiç birşey gözüktüğü gibi olmuyor arkadaşlarım aa maşallah sizin gibi iyi anlaşan çift yoktur diyorlar ama evde bakışmıyoruz bile

Odun Olmasına Sevindim, En Azından Yontulur..:ssz:
Ya Kalas Olsaydı..:18:
Vaaay Halimize.. :9:

aklın varsa cocuk yapma..çocuk olduktan sonra düzelir diyenlerede inanma.. baya bi dene zaman geçir eğer işine geldiği gibi davranıyosa sakın cocuk yapma..benim düştüğüm hataya düşme benden söylemesi..daha 10 aylık evliyken böyleyse bikaç senelik evli olduğunda düşün ne halde olursunuz..

aklın varsa cocuk yapma..çocuk olduktan sonra düzelir diyenlerede inanma.. baya bi dene zaman geçir eğer işine geldiği gibi davranıyosa sakın cocuk yapma..benim düştüğüm hataya düşme benden söylemesi..daha 10 aylık evliyken böyleyse bikaç senelik evli olduğunda düşün ne halde olursunuz..

birde eşim ailesinin yanında çok değişiyor bana selam bile vermiyor boyuta geliyor gibi biz balayından sonra onların memleketine gittik yani düğünden 1 hafta sonra orda yeğenleriyle ilgilendi boğuştu çocuk gibi etti yüzüme bile bakmadı 10 gün kaldık orda aynı yatakta bile yatmadım her gün ağladım

Back
X