Bir odunla yaşıyorum

yorumunuz beni çok korkuttu:(... bizde 8 yıldır beraberiz ve... hey allahım ya.. neden böyle oldu sizce?

valla canım biz evlenmek için çok uğraştık. meshep farklılığı denen şu genbçleri süründüren ayrımcılık sayesinde gerçi bunun için bayan ben olduğumdan en çok ben savaştım. evimizi ikimiz dayayıp döşedik tüm masrafları beraber karşıladık evlenmeden cüzdanlarımız birleşti. eşim evlendikten 2 hafta sonra mide kanaması geçirip ameliyat oldu veben ona 20 yıllık evli insanların bile tereddüt edeceği temizliği yaptım. ama bişey farkettim ben ne çok şey yapmışım onun için. ailemle karşı karşıya kalmışım. o ailesinden bişey isteyip mahçup olmasın diye gelinliğimi bile kendim almışım. daha bisürü şey. oda oturduğu yerde stres yapmış. benim yerimde olsa ölürdü herhalde.

aslında çok kötü diyemem ama şimdi çocuğumuzda oldu çok kırıcı oluyo bazen. her akşam yatmadan önce bi kırıcı laf eder ağlatır beni. sonra iş yerinden arar açmam. eve gelir özür diler. iyi oğlumuzla eğleniriz beraber sohbet falan yatmadan önce yine aynı. resmen kısır döngü. bebeğimi düşünüyorum. onun boşanmış bir ailenin çocuğu olmasını istemiyorum. ama diğer yandan birgün herşeyi anlıycak beni hep mutsuz görücek dahada etkilenicek. off neyse anlatmayım daha fazla hep eksileri geliyo aklıma iyice soğuycam yoksa

valla canım biz evlenmek için çok uğraştık. meshep farklılığı denen şu genbçleri süründüren ayrımcılık sayesinde gerçi bunun için bayan ben olduğumdan en çok ben savaştım. evimizi ikimiz dayayıp döşedik tüm masrafları beraber karşıladık evlenmeden cüzdanlarımız birleşti. eşim evlendikten 2 hafta sonra mide kanaması geçirip ameliyat oldu veben ona 20 yıllık evli insanların bile tereddüt edeceği temizliği yaptım. ama bişey farkettim ben ne çok şey yapmışım onun için. ailemle karşı karşıya kalmışım. o ailesinden bişey isteyip mahçup olmasın diye gelinliğimi bile kendim almışım. daha bisürü şey. oda oturduğu yerde stres yapmış. benim yerimde olsa ölürdü herhalde.

aslında çok kötü diyemem ama şimdi çocuğumuzda oldu çok kırıcı oluyo bazen. her akşam yatmadan önce bi kırıcı laf eder ağlatır beni. sonra iş yerinden arar açmam. eve gelir özür diler. iyi oğlumuzla eğleniriz beraber sohbet falan yatmadan önce yine aynı. resmen kısır döngü. bebeğimi düşünüyorum. onun boşanmış bir ailenin çocuğu olmasını istemiyorum. ama diğer yandan birgün herşeyi anlıycak beni hep mutsuz görücek dahada etkilenicek. off neyse anlatmayım daha fazla hep eksileri geliyo aklıma iyice soğuycam yoksa

bizde aynen böyleyiz biz 4 yıl sözlü kaldık 10 ay oldu evleneli ama aynı evde yaşadık böyle yazınca bende dahada sinirleniyorum kötü şeyleri geliyor aklıma

bizde aynen böyleyiz biz 4 yıl sözlü kaldık 10 ay oldu evleneli ama aynı evde yaşadık böyle yazınca bende dahada sinirleniyorum kötü şeyleri geliyor aklıma

çocuk yapmadan iyice düşün derim canım. oğlum benim herşeyim ama bu durumlar olunca kendimide unutup onu düşünüyorum. emin ol insanın kendine yanması hiç birşey evladının geleceğinden endişe etmesi yanında

arkadaşlar evlenelli 10 ay oldu 3 4 yıl sözlü kaldıktan sonra evlendik ama evlenince iyicene ilgisi azaldı sanki iki yabancı olduk ne dışarı çıkıyoruz ne birlikte vakit geçiriyoruz ben onun için taa diyarbakıra geldim işi nedeniyle ama oo hiç kıymetini bilmiyor arkadaşları telefon ettiklerinde bir iyi konuşuyor bana gelince gülmez etmez telefon eder napıyosun iyi sen napıyosun bitti bu kadar birde çocuk istiyor bende çocuk istiyorum ama çocuk olduktan sonra çocuk için herşeyi sineye çekmek istemiyorumm:50:

Önce kendini toparlasın sonra çocuk istesin. Çocuk olunca daha bi garantilediklerini sanıyolar heralde.. Sakın öyle bi hataya düşmeyin 10 aylık evlisiniz ve sorununuz var eşinizle aman ha düzelir belki çocuk olur deyipte çocuk yapmaya kalkmayın derim. Eşinizle güzel bi şekilde konuştunuz mu hiç? rahatsız olduğunuzun bu durumunu ona söylediniz mi?

Ben de cok büyük emekler vererek evlendim eskiden yemekte masanın altından el ele tutulursun sürekli, simdi diyar doymaz kalkıyor, otur deyince de "benim yüzüme bakınca yemeğin tadi mı değişiyor?" diyor . E odun iste

öncelikle uluorta öyle boşanacağım senden kelimesini kullanma...

çok uğursuz bir kelimedir.

bazı erkekler maymun iştahlı oluyor. birşey onlar için sahip olana kadar cazip, sahip olduktan sonra cazibesini yitiriyor.

giyin, süslen, cilve yap... bakalım neler olacak?

ama çocuk için çok çok erken...

Son düzenleme:
Aman herşeyi oturtmadan çocuk falan yapma. Ben ayrılmış bir ailenin çocuğu olarak diyorum ki , çocuk olmadan tüm problemleri çozmeye bak. Hem bu ikiniz için de daha iyi olacaktır emin ol.....

Bence evlilik ik başlarda oturmuyor daha sonra yavaş yavaşa rayına girecektir emin ol.. BEnde bozyuluyodum ik zamanlar sürekli maç izliyosun ps oynuyosun benle ilgilenmiyosun diye.. Sonra saçmaladığımı farkettim. Ben evlenince heran flört halinde dipdibe oturcaz sürekli bana ilanı aşk edicek filan sanmışım meğer..Elbette öyle olmuyor.. Evlilik çok başka bişeymiş.. Sonra beden kendime farklı uğraşlar buldum akşamları başka bi odada tv açıp bisiklete biniyorum ve bu tarz şeylei takmıyorum kafama ve söylenmiyorum..Artık daha mutluyum beklentilerimi en aza indirdim çünkü.. oda daha çok ilgilnmeye başladı..

arkadaşlar evlenelli 10 ay oldu 3 4 yıl sözlü kaldıktan sonra evlendik ama evlenince iyicene ilgisi azaldı sanki iki yabancı olduk ne dışarı çıkıyoruz ne birlikte vakit geçiriyoruz ben onun için taa diyarbakıra geldim işi nedeniyle ama oo hiç kıymetini bilmiyor arkadaşları telefon ettiklerinde bir iyi konuşuyor bana gelince gülmez etmez telefon eder napıyosun iyi sen napıyosun bitti bu kadar birde çocuk istiyor bende çocuk istiyorum ama çocuk olduktan sonra çocuk için herşeyi sineye çekmek istemiyorumm:50:

odun olarak nitelendirdiğin birinden birde bebek yapacaksın öylemi?

bebek olduktan sonraki manzara aynen şöyle olacak..esşin yine eskisi gibi devam edecek sen sinir olacaksın hatta eşin işi dahada büyütecek sen bebeğinle başbaşa kalacaksın ömür böyle gececek dayanamadgın yerde boşanmak isteyeceksın vs vs iyi düşün ne yapmak istediğine iyi karar ver

Ben olsam bebek fikrini uzunca bir zaman için atardım kafamdan..Oturmamış bir evliliğe bebek yapmak var olan sorunları asla bitirmez,aksine bi sorunlar yumağıyla uğraşmak zorunda bırakır sizi..
İnşallah eşinizle doğru iletişimin şifrelerini yakalarsınız..Onunda muhakkak bi yolu vardır..
Konuşmaktan anlamıyorsa dokunarak..
Ben dilini kullanarak..
Onay sözcükleri söyleyerek.
Olmadıysa,bi süre gözlemleyin..Muhakkak her insanın anladığı bi dil vardır.
Kendinizi üzmeyin,eşinize ve kendinize odaklanarak sorunları çözme yoluna gidin.İnşallah düzelir aranızda ki soğukluk.

birde şöyle bir şey var benm eşim polis şimdi biz istanbuldan diyarbakıra geldik şark görevi için burdaki kimseyi sevmiyor dışarı çıkıncada burnumdan getiriyor

yaa böyle şeyler olması normal bende sark için eşimin arkaından geldim cıkamadım bi türlü depresyondan ama şimdi daha iyiyim çok şükürr..
helede diyarbakır allah asabırlık versin..
az sabret öğrenmediklerini sen öğreteceksin bu işler böylee..daha dur bakalım sabırlı ol..

her kadin ßir odunla yasiyor , iyi ßir marangoz olup yontucaksin!!!

on numara bes yıldız demişin mervoşşş..
yontma işinide yatakta yapiceksinnn kii
tadı damağında kalsın hizar makinasının...
not: hizar makinası ağacın kesildiği makina..:27:

al benimkini vur seninkine 4 yıl oldu evleneli halne aynı sessiz adam ama arkadaşalrına gelince iyi ama biz gezeriz huylu huyundan vazgeçmiyor çocuk olduktan sonra dahada uzaklaşıyorsunuz canım ben tam tersi olur dedim ama maalesef ilgi çocuğa yöneliyor seni tamamen unutuyor bu tipler ama herkezde bir olmaz

Canım ya tek sen miisn odunla yaşayan.
Erkekelrin geneli odun cinsinden zaten.
He kimisi kalastır, kimisi sırıktır.
Ama hepsi odundur.

Sebebi de bizim gibi ince düşünemezler, iki işe konsantre olamazlar,
biz ili işi birden yapabiliriz.
Ama onlar mesela tv seyrederken seni dinleyemez.
Ama biz hepsinin altından kalkarız.

Ama koly da kırılmazlar.

Ben eşime bazen öyle laflar söylüyorum ki, bana bir tanesini söylese yüzüne bakmam.
Ama o aldırmıyor, güzel güzel konuşuyor.
Yani bu kadar dertlenme, tek değilsim.Nerdeyse 40.000000 kadın seninle beraber...

malesef canım sevgili eğitmekle koca eğitmek hiçte aynı şey değil. 8 yıllık bir ilişkiden sonra 4 yıldır evli olduğum bir odunun tecrübesiyle yazıyorum bende bunu. ahh ahh neydi o günler. resmen peri kızıydım valla. değil benle kavga etmek yan bile bakamazdı. şöle bi içli bakardım ona hemen kıyamaz ve benim dediğim olurdu evlenene kadar 1 kere bile kavga etmedik. bişeye hayırmı dedi. bi sevimli gülüşüm yeterdi dediğimi yaptırmaya.düşün dile kolay kavgasız dipdibe 8 yıl. şimdi ne tehdit, ne tatlı söz, ne yalvarma, ne ağlama, ne masumiyet hiç birşey fayda etmiyo. dışardan kimse anlamıyo hep içimde yaşıyorum ama.

doğrudur, evlenmeden bilemeyeceğim tabi.. nikahtan sonra erkeklerde biraz 'nasılsa cepte' durumu mu oluyor ki? boşanmak için evlenilmiyor ne de olsa; genelde fedakarlık yapması gereken tarafta sadece bayanmış gibi lanse edildiğinden erkeklere bi rahatlık çöküyor galiba.. Allahım sabır versin, güzel evlilikler yaşayın inşallah..

umarım konuyu saptırıyor gibi algılanmam...
inanın ki niyetim o değil...

ama bence de yatak odası kısmı çok önemli. sen bunun üzerine yoğunlaş derim. orada odunu şekillendirme daha kolaydır. orada şekli verirsin, evin içinde dışında her yerde rahat edersin..

doğrudur, evlenmeden bilemeyeceğim tabi.. nikahtan sonra erkeklerde biraz 'nasılsa cepte' durumu mu oluyor ki? boşanmak için evlenilmiyor ne de olsa; genelde fedakarlık yapması gereken tarafta sadece bayanmış gibi lanse edildiğinden erkeklere bi rahatlık çöküyor galiba.. Allahım sabır versin, güzel evlilikler yaşayın inşallah..

tabi evlendikten sonra tadından yenmeyen ilişkide vardır muhakkak. ama ben etrafımda hiç raslamadım. nasılsa cepte durumu var tabiki. öle boşanırım tehdidide en fazla 2 kere işe yarıyo :)) bide sevgiiyken diyelim kavga ettin çıkıp evine geliyosun arkadaşların falan kafan dağılıyo rahatlıyosun gece kafanı yastığa koyunca yine aklına sevgilin geliyo. iki kişiden biri mutlaka arıyo. ama evliyken kavga etmişsin sinirden deliye dönmüşsün bi kaşık suda boğucaksın ki gece oluyo hadiii aynı yatakta uyu. gece boyunca sinirden yatakta sen çok yer kaplıyon kavgası yorgan kavgası öle sürüyo :)) akşama kadar unutayım şu adamı diyosun ütü yapıcan hopp adamın gömleği al yırt diyo şeytan. akşam nekadar gıcık olsanda adama yemek hazırlıyosun. bir türlü unutmaya zaman olmuyo yani. hee çocuk olana kadar yine iyiydi işten geleceği zaman giriyodum odaya kitliyodum kapıyı. 1 hafta kapıda yalvarttığım oldu. eee şimdi çocuk var nere kitliyosun kapıyı. bende 2. çocuğa tövbe ettim zaten.

hee bunları yazıyorum sevmiyormuyum keratayı tabii sevyorum ama eski halini geri istiyorum. benim acil tatile gitmem gerek öle zamanlarda aşkı depreşiyo :)))

umarım konuyu saptırıyor gibi algılanmam...
inanın ki niyetim o değil...

ama bence de yatak odası kısmı çok önemli. sen bunun üzerine yoğunlaş derim. orada odunu şekillendirme daha kolaydır. orada şekli verirsin, evin içinde dışında her yerde rahat edersin..

ya hep aynı şey söyleniyo gerçi tecrübe edenlere haksızlık yapmayım :))) ama sevgiliyken öle bi muhabbette yoktu. ama daha çok değerimiz bilinirdi.

Back
X