- Konu Sahibi Carpediem25
yorumunuz beni çok korkuttu... bizde 8 yıldır beraberiz ve... hey allahım ya.. neden böyle oldu sizce?
valla canım biz evlenmek için çok uğraştık. meshep farklılığı denen şu genbçleri süründüren ayrımcılık sayesinde gerçi bunun için bayan ben olduğumdan en çok ben savaştım. evimizi ikimiz dayayıp döşedik tüm masrafları beraber karşıladık evlenmeden cüzdanlarımız birleşti. eşim evlendikten 2 hafta sonra mide kanaması geçirip ameliyat oldu veben ona 20 yıllık evli insanların bile tereddüt edeceği temizliği yaptım. ama bişey farkettim ben ne çok şey yapmışım onun için. ailemle karşı karşıya kalmışım. o ailesinden bişey isteyip mahçup olmasın diye gelinliğimi bile kendim almışım. daha bisürü şey. oda oturduğu yerde stres yapmış. benim yerimde olsa ölürdü herhalde.
aslında çok kötü diyemem ama şimdi çocuğumuzda oldu çok kırıcı oluyo bazen. her akşam yatmadan önce bi kırıcı laf eder ağlatır beni. sonra iş yerinden arar açmam. eve gelir özür diler. iyi oğlumuzla eğleniriz beraber sohbet falan yatmadan önce yine aynı. resmen kısır döngü. bebeğimi düşünüyorum. onun boşanmış bir ailenin çocuğu olmasını istemiyorum. ama diğer yandan birgün herşeyi anlıycak beni hep mutsuz görücek dahada etkilenicek. off neyse anlatmayım daha fazla hep eksileri geliyo aklıma iyice soğuycam yoksa