Doğuma Hazırlık bir oğlum olacak isim önerilerinizi istiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
öncelikle allah uzun ömürler versin bi çok hem güzel anlamlı hem farklı isim önerilebilir ama ben AYAZ dan başlıym :32:

Henüz bebişimin cinsiyeti belli değil ama oğlum olursa adı yıllardır belli..EMİR..

Onun dışında hoşuma gidenler;

Doruk
Poyraz
Çınar
Kuzey
Ömer
Yusuf

DEMİR,ARAS,HAZAR,TOPRAK,EMİRHAN,ALPER,KENDAL,AYAZ,POYRAZ,MİRAN,EGEMEN,GÖRKEM,KUTSAL,ALİ EYMEN,SEYMEN,DORUK,DANYAL,ÇAĞAN,BATUR,EGEBATUR,ENGİN,BERAAT,BARAN,TUĞRA,BUNLAR AKLIMDAKİLER CANIM:nazar:HAYIRLISIYLA BÜYÜT OĞLUNU :emir_bebek:

Ateş = Çocuğunuz çok kıpır kıpır olur.

Toprak = Sakin ve olgun ruhlu biri olur.

Ama bir oğlum olursa adı DENİZ BUĞRA olacak benim.

bertuğ
tuğyan
berkay
yalın
çağdaş
orçun
alkın
koray
akın
buğra
yaman
yağız
ayaz
yiğit
mete
mert
kerem
umut
çağrı
sarper
yalçın
görkem:emir_bebek:

oğlumun adı deniz. çook seviyorum bu ismi. kızım oluncada deniz ... koymak istiyorum. ...... yerini henüz bende bilmiyorum ama :31:

oğlumun adı deniz. çook seviyorum bu ismi. kızım oluncada deniz ... koymak istiyorum. ...... yerini henüz bende bilmiyorum ama :31:

Bence 2 cinsin kullandığı isimler kullanmayın.Acayip zor oluyor.Mesela benim adım Özgür.Herkes Özgür bey diyor.İş hayatında çok çok zor oluyor.Denizde zor isimlerden biri kara kara düşünüyoruz erkek mi bayan mı , Deniz hanım mı diyelim beymi diyelim.Özellikle yazışmalarda çok zor oluyor.Geçenlerde Gümrah diye bir müşterinin yazışmasına cevap verecektim google arattım bayanmış.Ben Gümrah bey demeyi düşünüyordum.Bence net isimler koyun.

çağrı

semih

ertuğrul

ömer

özgür

ulaş

anıl

kağan

deniz

ekin

emir

emre

alper

aslında erkek olunca fazla seçme şansımız olmuyo isim piyasasında kızlara düşünülenler kadar farklı erkek ismi yok.

benim oğlumun adı alper anıl mesala :)

benim oğlum olacak ilk başda boran diye konuşuyoduk ama söylenmesi kaba diye vaz geçtik sonra emir olsun denildi onada ben ısınamadım ben toprak ismini çok istiyodum ama eşim genelde kızlar kullanıyo ben oğluma öyle isim koymam diyince çınar olsun dedik ismi gibi uzun ömürlü güçlü olur inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşumuzu :49:

mrblar, han lı isimler eşiminde hoşuna gidiyor, bence ege de güzel isim ama çok kullanıldı buara, 1,2 yasındaki çocuklarda cok var, bizde emirhan koymayı düşünüyoruz, bende emiri seviyorum ama emir de cok var :))) bizim düşündüğümüz isimler :
emirhan, ayaz, doğubey, aybars

isimler güzel ama biz ebceb usulüne göre isim koyacağız bazılarının puanı dşük çıkıyor..semih ismi yüksek kerem yüksek okadarcık bilmiyorum çok zor isim koymak

Back
X