- 1 Haziran 2012
- 7.333
- 25.599
- 798
Efe güzel. Fatih, Selim, Eren, Sinan, Semih.. bu isimleri seviyorum ben.Geçen bir arkadasim Mahir koydu oğlunun adını, onu da çok beğendim.
Eren çok güzel bence de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efe güzel. Fatih, Selim, Eren, Sinan, Semih.. bu isimleri seviyorum ben.Geçen bir arkadasim Mahir koydu oğlunun adını, onu da çok beğendim.
Tşk ederim selimi düşüneceğimEfe güzel. Fatih, Selim, Eren, Sinan, Semih.. bu isimleri seviyorum ben.Geçen bir arkadasim Mahir koydu oğlunun adını, onu da çok beğendim.
Bi nedeni yok sevmiyomuş![]()
Benim yeğenlerden birisi Deniz. büyürken aşırı karizmatik bir adam dönüşmeye başladı. İsmini tesadüfen ben koymuş olduğumdan içim çok rahat.
bir diğeri de Ateş. bu adam gerçekten ateş gibi olacak. kendisinin yetişkin halinden korkuyorum açıkçası.
ben size dümdüz söyleyeyim. sevmemek geçerli bir sebep değil. içindeki kırılgan erkek egosu, oğlunun adının kadınlarda da olabileceğini düşününce kırılıyor.
Ateş ismi bana çok negatif bir çağrışım yapıyor ya deniz ada su toprak rüzgar hoş da ateş de ı ıh
Onun için geçerli bir sebep böylede olabilir bu sizi niye ilgilendiriyor ki ben öyle olsa acık acık söylerdim şükür ki eşim o kafada biri değilben size dümdüz söyleyeyim. sevmemek geçerli bir sebep değil. içindeki kırılgan erkek egosu, oğlunun adının kadınlarda da olabileceğini düşününce kırılıyor.
Onun için geçerli bir sebep böylede olabilir bu sizi niye ilgilendiriyor ki ben öyle olsa acık acık söylerdim şükür ki eşim o kafada biri değil
Evet bizde bundan bahsediyoruz cinsiyetçi yaklaşımla alakası yok erkekmi kızmı belirsiz hatta ses tonundan bayana erkek erkek Bayan muamelesi bile yapılıyor telefondaİlla bu üçünden biri olacaksa Mert diyorum. Ama yukarıda yanına efe gelse demişsiniz o kısımdan nefret ediyorum. Cift isim bence zaten aşırı gereksiz bir şey ve herkesin 2.ismi efe nerdeyse. Lütfen yapmayın. Unisex isim ben de tercih etmezdim. Sevmemek değil ama kullanım olarak bana zor geliyor. Ortamda bahsedilirken, mail atılırken falan anlamıyorum kadın mi erkek mi.
İlgilendirmiyor evet ama şahsen öneri istemiş oldum benim talebim doğrultusunda insanları tanımadan bu kadar ön yargılı olmayın bu zihniyet hoş değilçocuğun da ismi bizi ilgilendirmiyor ama tartışmaya açıldı. :)