dedigim gibi oglum olacak ve neler alacagimi bilmiyorum uyku tulumu, zibin, yatagi vs bunlar gibi onerecekleriniz neler sunu kesin al su kadar aldedikleriniz neler? ayrica int alisveris yaptiginiz siteler neler... ayrica oda yapma konusunda cok kararsizim 6 aylik oldugunda sozlesmemiz bitiyo ve tasinmamiz gerekiyo sizceboda yapmalimiyim .
Hanımlar bu sene erkek yılı diyorlar, sizlerin de oğluşu olacağına göre demekki bu doğru :) görümcem de hamile o da şu an 17. haftasında onun da oğluşu olacağını öğrendik bu hafta :) acaba benim de mi oğluşum olur çok merak ediyorum :)
dedigim gibi oglum olacak ve neler alacagimi bilmiyorum uyku tulumu, zibin, yatagi vs bunlar gibi onerecekleriniz neler sunu kesin al su kadar aldedikleriniz neler? ayrica int alisveris yaptiginiz siteler neler... ayrica oda yapma konusunda cok kararsizim 6 aylik oldugunda sozlesmemiz bitiyo ve tasinmamiz gerekiyo sizceboda yapmalimiyim .
merhaba canım bebegini allah bagıslasın sag salim kucagına alırsın inş...
odayı hiç önermem ben dogmadan yaptım odası o kdar özendim 1 kere uyumadı odasında .odamıza bitane parkyatak a aldık bizim odada uyuyor odası süs olarak kaldı...
gögüs pompası kesinlikle al cok işe yarıyor
uyku tulumu al biz kozmont tarzı almıştık evimizin önü deniz cok soguk oluyor hemde kullanımı rahat normal tulum gibi zıbının üstüne giydir tamam süper kaliteli ve kullanışlı puf puf(idil babyden almıştık)
yatak olarakta kesinlikle parkyatak cok kullanışlı oluyor (kraft )
bol bol alt üst al cok kullanılıyor cıt cıtlı badi ne kadar cok olursa o kadar ii oluyor...bide battaniye bi kaç tane olsun ince peluş örgü polar cok kullanılıyor
bebek bezindede organik pamuklu huggies öneririm
puset cok işini görür
biberon olarakta kulanmayı düşünürseniz avent önerimim ben emzigede biberonada emzirmeyede hepsine alıştımıştım.bu tür ürünlerde avent süper
ben bi dünya sey aldım cok gereksiz ...kimseye sormadım aklıma gelmedi güzel konu acmısın canım
Kızlar çok gebiş var burda :))) hepiniz sağ salim kucagınıza alırsınız inşallah... Ekimde dogum yapmış 2yasında bir erkek çocuk annesi olarak size şunları önermek isterim...
Tabiiki bol bol çıtçıtlı bodylet ve tulumlar .. Ama bence kış diye uzun kolluları doldurmayın kısa kollu veya kolsuz tavsiye ederşm ben çünkü çok küçük oluyorlar ve uzun kolluları giydirmek çok zor oluyor :)) marka olarak da tabiiki mothercare... evler zaten sıcak!!
Gömlek pant.vs gibi kıyafetlete şnsan cok ozeniyor ama ozellikle 0 3 ay cok begendıklerınız dışında onlardan almayın cunku gıyılmıyor...hep body tulum. Zaten kış bebekleri oldu için çok aman aman çıkamıcaklar dışarı...
Ben telsiz yerine görüntülü kamera tercih etmiştim hala onu kullanıyorum tavsiye ederim kesinlikle ozellikle kucuk bebekken gormek farklı rahatlatıyor insanı!!
Kanguru hiç kullanmadım alan arklarım da pek kullanamadılar..
Ev puseti almadım çok pişmanım bence alın:)
Hepinize kolay gelsinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?