bir öğrencinin diyeti :))

bebeox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
110
5
48
Ankara
evett salı akşamından itibaren diyete başlamış bulunuyorum inş bu sefer hedefimdeki kiloya kavuşcam. 18 yaşındayım 75 kilo 168 boyundayım 62 kiloya inmeyi hedefliyorum bu sefer çok kararlıyım. bu siteye yeni geldim ama bayıldım her konuda mükemmel aile ortamı gibi bi site keşke daha önceden gelseydim diyorum. adım kübra bu arada :) bugün sabah tartıldım 73 600 çıktım ama sonuçta ilk başta zaten su atıyoruz ilk hafta vermek kolayda aynısı sonra olmuyor. öğrenci olduğumdan çok hareketsizim günümün çoğunu masada geçiriyorum bu yüzden pek spor yapamicam ama canım sıkıldıkça videolar açıp oynuyorum teyteytey :))) bugünkü yeiklerimi yazayım o zaman :)
sabah: 2 yumurta akıyla yapılmış lor peynir maydonoz ve biberli bi omlet. 5 zeytin 1 bardak yeşil çay (sabah dediğimde 11 fln )bir de 2 ince dilim kepek ekmeği
kahvaltıdan sonra 3 bardak daha (kupa aslında) yeşil çay bir bardak siyah çay
saat 3.30 gibi yarım ayva ve yarım portakal yedim orta büyüklüktelerdi
akşam : 1 porsiyon çorba 5-6 kaşık pırasa ve 1 dilim ekmek yicem. gece de acıkırsam eğer bi kase yoğurt veya meyve yiyorum diyetim bu kadar yarın görüşmek üzere :))

ve bugün :))
sabah: az yağda kavrulmuş biberli peynir 2 ince dilim kepek ekmeği 3 fincan yeşil çay 6 zeytin yedim malesef yine 12 de yaptım kahvaltımı
öğlen 4 gibi büyük boy portakal
akşam 7.30 da 1 porsiyon mercimek çorbası 6 kaşık ıspanak yemeği 1 dilim kepek ekmeği
çok acıktığım anda biraz leblebi atıştırdım bugünlük bu kadar çarşamba gününü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım 1 haftada kaç kilo vercem :))

cok iyi gidiyosun yani yediklerinn cok iyii gibi ama sadece aksam 7.30 yemen gec oluyo bence en son yemegini 6 da felan yiyebilsen daha iyi olur gibi me gelyio basarilar

ya evet bu hafta okulum olmadığı için pek düzen yok geç kahvaltı yaptığım için akşamda geç yiyorum. teşekkür ederim inş faydasını görcem :)) ama bu akşam biraz kaçamak yaptım biraz leblebi bir tane keçiboynuzu ve çok az da iğde yedim dayanamadım ders çalışırken bi anda alıverdim :)

kesinlikle hiçbirşekilde moral bozmak yok bu sefer başarcağıma eminim :)

bende haftalardir baslicam baslicam diyom basliyorum aksama dayanamayip gine yiyiorum ertesi günü de ayni böyle böyle devam ediyo ama kafada bitireebilsem bu isi bozmam :=

evet bugünki diyet menümüze gelelim :)
sabah: bol yeşillikli bir yumarta salatası 6 zeytin 2 dilim kepek ekmeği 1 adet kızarmış biber (dayanamadım kolusuna :)) 2 fincan siyah çay (kahvaltı yine 12 de )
arada 2 fincan yeşil .çay 10 tane leblebi
4 gibi yarım portakal yarıım elma orta büyüklükte
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası ve küçük güveçte tavuklu sebzeli güveç 1 dilim kepek ekmeği ( akşamı baya bir kaçırdım hatta şuan karnım şişti çok rahatsız oldum ama yediğimi yakmak için spor yapcam bugüne özel)

afiyet olsun menünde güzel yaşlarımızda ynı hep beraber vereceğiz bu kiloları

ay inş canım ya :)) birlikten kuvvet doğar hepbirlikte eritiriz bu yağlarıı :)

ben aşırı bir zayıflık istemiyorum 62 olsam yeterli ama emin ol şişman olmak dahada kötü

bugün yediklerime gelelim :)
sabah: (saat 8:30 da ) 2 kepek ekmeğiyle yağsız kaşarlı tost, 1 bardak siyah çay,6 zeytin biraz yeşillik
öğle: (12:30) 1 kepçe yayla çorbası 4 yemek kaşığı etli sebzeli bi yemek az biraz havuç salatası ( yağ atmışlardır diye pek yemek istemedem ) 2 tane tulumba tatlısı ( dayanamadım valla :)))
akşamı da şimdi yicem işte mercimek çorbası 1 dilim ekmek yerim 4-5 kaşık da sebze yemeği :))

bugünkü menüme gelelim :)
sabah 5-6 çatal yumurtalı fusulye kavurması (12de yine) kibrit kutusunun çeğreği kadar peynir 6 zeytin 4 fincan yeşil çay 2 dilim tam tahıllı ekmek
4 gibi türk kahvesi 1 ceviz 6 fındık 10 leblebi
akşam 1 kepçe tarhana çorbası balık bol salata :)
yarın tartılıyorum bir hafta olcak çok heycanlıyım :)

evet bugün tam 1 hafta oldu ve 73.2 çıktım yani 1800 verdim daha iyi verilebilirdi belki ama zaten çabuk zayıflamak gibi bi derdim yok inş böle devam eder ve 1 hafta sonra spor yapmaya başlicaz 20 gün kadar çok iyi spor yapabilirim :))

Canım tebrik ederim verdiğin kilo için
Umarım bir an önce hepsinden kurtulursun

canımm zayıflama günlüğüm farkındayım uzun zamandır yazamıyorum bu finaller beni çok ama artık hep seninleyim :))
çarşamba günü 2. haftam oldu ve kilom 72.2 1 kilo vermişim bu hafta. artık evde olduğum için spor da yapabilcem girmediğim süre boyunca diyetime devam ettim sadece dün 1 tanecik kandil simiti yedim dayanamadımkiii :))) bugün yediklerime gelelim
sabah (geç kalktım bugün) az biraz peynir 6 zeytin 2 dilim tahıllı ekmek kurutulmuş haşlanmış yoğurtlu biber ve 2 fincan yeşil çay
saat 4 te 1 fincan daha yeşil çay yanında yine kandil simidi ve şimdi spor yapcammm :)))

günlükçüğüm artık eskisi kadar çok veremiyorum kilocuklarımı bugün 3. haftam oldu ve sadece 600 gr vermişim ( 71.6 çıktım oysa o tartıya ne umutlarla çıkmıştım nese artık daha sıkıyorum diyeti ekmeği daha da azaltcam sabahları 1 tane yicem artık bakalım haftaya ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…