Bir Öğretmen Bunu Kabullenebilir Mi?

Hay Allahım bu kadar mı değişti işler?

Hay Allahım bu kadar mı değişti işler?
E ne olacak? Geçen bir haber çıktı ya, çocuk öğretmeni kucağına alıyor derste. Erkek öğretmen, koca adam. Sıfır otorite, kravatıyla oynuyorlar, bağırış çağırış sınıfta. He ben diyorum ki böyle olacaksam, istifa ederim. Ama ekmek parası işin içine girince o kadar kolay olmuyor rest çekmek. Bi tokat atsa, ağzından bir şey kaçırsa öğretmen, hemen bi dilekçe bi tutanak. Bu şımarık gençliğe bi çözüm bulmak lazım.

Onlar.cocuk drken?
Hanimefendi iyimisiniz?
Benden yasca kucuk birisi benim karsima gececek.bana hakaret. Edecek ve ben suscam? Neden cunku cocuk boyle bisey yok. Baskasinin yetistirmedigi cocuklardan hakaret isitmek degil bnm gorevim onlara ders vermek! Ana baba yetistiremicek salacak okula! Sonra.ogretmen i ugrassin dursun. Oldu zaten ogretmenlerde bu yuzden bu meslegi secmisti. Ne kadar sacma ve gereksiz bir yorum bu

Bizim zamanımızda böyle değildi. Aptal bir şey için cetvelle eline vuran öğretmen mi ararsın, çocuğun kafasını kıran mı ararsın. Haliyle çekinirdik bizde. Yalnız şunu da unutmamak lazım korkudan duyulan saygı kadar berbat bir şey yoktur. Medeni bir seviyeye ulaşmak lazım, orta yol bulmak..

Ben de bundan bahsettim. Öğretmen öğrenci ilişkisini geç, insansın değil mi?

Dershanelerde çok ucuza insannlar çalıştırılıyor. Üzücü şu ki orada çalışmak mecburiyetindeler atanma yok çoğu bölümde. Puanlar aşırı yüksek. Çalışmayayım burda istifa edeyim dese yerine çalışmak isteyen çok kişi var ve zaten alternatif bulacağı iş yerleri de buradan iyi degil. Mecbur susmak zorunda kalıyorlar. Meb de bile iş kaygısı yokken şikayetler disiplin için caydırıcı az olması gibi sebeplerle böyle.

Eğitim gerçekten evde başlıyor. O medeniyeti aileler verecek ki çocuklarda topluma uyum sağlayabilsinler. Her dediği olmuş yada hiçbir isteği yerine getirilmemiş o çocuklar, yönetme ihtiyacını böyle ses çıkaramayacak insanlara yönlendiriyorlar işte.

İnsanların zaaflarından faydalanacak kadar düşmüş biri korkarak saygı duysun demiyor da değilim ama iş etiği işte.

Arkadaş edasında neden soramayacakmış? Öğrencinin teki kafayı takıyor, eziyor aşağılıyor ses çıkaramıyor kendileri. Sınıftan bir öğrenci yanında olmaya çalışıyor konuşuyorlar muhabbet ediyorlar. Daha sonra öğrencinin sınıfla arası bozuluyor, öğretmenle iyi oluyor. Ama bu sefer “öğretmen” oluyor öyle mi? Hanımefendi öğretmenlik kutsal bir meslektir. Ama yapılan değil öğretmenliğe insanlığa sığmaz.

Ben de bundan bahsettim. Öğretmen öğrenci ilişkisini geç, insansın değil mi?
Hanimefendi insanlik meslek vs. Farkeder mi? Olayi nasil insanliga getirdiniz? Anlamadim ama cok merak ettiniz soyliyim insanim! Vicdanliyim!
Biz ogrenciyken, ogretmen ailemize sikayet edecek diye cevap veremezdik cunku sen ogretmenine nasil oyle davranirsin olayi vardi. Ogretmen bizi sikayet ettigi zaman oturur birde evde azar isitirdik biz. Simdi diyorum ki iyikide boyle yetistirilmisim. Kendinden yasca buyuk inssana hakaret eden bir COCUGU topluma kazandirmamak bence daha dogrum

Ne demek nasıl insanlığa getirdiniz? Şu an öğretmen olanlar öğretmen olarak mı doğdu? Bu insanların çabaları sonrasında kendilerine eklenen bir sıfat. Mesleği, zanaatı. İnsanlığın gereği büyük sevgili küçük saygılı olmak zorunda. Bu nedenledir insanlığa geldi. Saçma yükseldiniz, bilginiz olsun :)

Galiba sacma yukseldim bende farkettim k.bakma bi yandan hastalik bi yandan sigara birakma cabasi. Noluyor yahu bna

Şey siz yanlış kişiye yazdınız sanırım,alıntı yaptığınız kişi de sizinle aynı fikirde

Şey siz yanlış kişiye yazdınız sanırım,alıntı yaptığınız kişi de sizinle aynı fikirde
Allahim nolur sadece nikotin eksikliginden olsun bumlar sigarayi birakmak boyle bisi iste. Siz.siz olun sigarayi birakmayin felan diyormusum .

Ne yapacağına öğretmen karar verir gidip kankası gibi kimse soramaz yine birbirlerine ders dışında manevi destek olsunlar öğretmen tercih ederse bu kıza yardım da edebilir ama öğrenci gidip hani onlar size kötü davrandı derse bu boş muhabbetir öğretmen balık hafızalı değil ya oda biliyor kötü davrandığını ben öğretmene yapılanı onaylamış miyim? Ne yazık ki ülkemizdeki çoğu dershane böyle öğrenci gidip sikayet edince yönetim öğrenciye nasihat vermez öğretmenin üstüne gider kadının ne şartlarda çalıştığını bilmiyoruz belki ataması yapılamıyor ihtiyacı var kimse zaten ihtiyacı olmadan bunları çekmez ne yapsın sınıfa trip mi atsın?

En az sizin yaptığınız kadar gereksiz 16-17 yaşında çocuk bunlar öğretmen ne yapsın çocukla bir olup oda çocukları mi dışlasın ?Orası okul değil dershane ve müdüre biri şikayet etse öğretmeni tutmaz öğretmenin üstüne gider çünkü çocuk =para malesef bu çoğu dershanede böyledir

Trip atmak nalaka yav? Bir duruşu olsun yeter. Öğretmene yapılanı aklı başında hiçbir insan onaylamaz ancak popüler bir ergenin yaşıtına yapılan da onaylanmamalı. Öğretmen bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde ve bu tiyniyet ülkemizde sıkça rastlanan bir şey. Çekirdek oluşumdan en kalabalık meclise kadar bu böyle...

Vhalla ogretmeninden akranınmiş gibi bahsetmek ve ayni seyleri ondan beklemek cok komik....
Neymiş acımışmış hahaaahha

Vhalla ogretmeninden akranınmiş gibi bahsetmek ve ayni seyleri ondan beklemek cok komik....
Neymiş acımışmış hahaaahha
Öğretmen, üyenin yaşındaki çocuğa susuyor ama Bu yüzden sağladığı bir otoritesi yok ondandır belki Anladınız mı ::::dd:::d

Farkında mısınız bilmiyorum ama ben öğretmene veya arkadaşa yapılanı zaten onaylamıyorum benim yorum yaptığım yerler farklı öğretmenin bir duruşu olmalı diyorsunuz ya işte o en başta olmalı malesef sonradan kimseye işlemiyor o bizimde okulda dershanede çoğu öğretmenimiz vardı çıt çıkaracak cesaret bulamadık çoğu öğretmen vardı resmen bizimle çocuk gibi ağız dalaşına girerdi sadece öğretmenlik mesleğinde değil bir çok meslekte ilk duruş ilk intiba önemlidir e şimdi bu kadın bunu yapamamış nedenini bilemem bir şekilde de öğrenciyle arayı bulmuş yapacak başka bir şeyi yok dershane ortamında

Öğretmen öğrencisine kinlenirse o zaman daha büyük bir hata olur, sana tavır alıyorlar diye o da mu tavır alsaydı. Bir tuhafsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…