• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Öğretmenin Öğrencinin Dedikodusunu yapması sizce doğru mu?

canım sana bu tavrı sergıleyen kişi bugun öğretmenın olru yarın komşun olur sonrakı gun baskası olur

önemli olan nedir biliyor musun söylediği o lafa cevabı yapıştıramayacağın bi kimsenın senın özelliklerinle alakalı

yorum yapma hakkını verip vermemendir...yani sen yüzgöz olup dalaşamayacagın veya aksini söyledıgınde senı dınlemeyeeck biriyle

laubalileşirsen o da sana bunalrı söyler....sen öğretmen o diye mesafenı koysan laf dıyemez....

öğretmenlerımle kötü ol anlaşma dmeıyorum ben de gectım lise yıllarıdnan gayet de güzel anlaşırdım hocalarımla

uzun uzun da muhabbet ederdık ama ne birisi benım oram buram hakkında konsumustur ne de laf etmıstır

ama aynı öğretmenelr baska bı arkadasım ıcın evde kalmış tursu küpü vs dıyorlardırahat rahat cunku bu tip

şeyler karsılıklıdır senın karsı tarafa verdiğin hıssettirdiğin saygı ile alakalıdır

sen sen ol herkese senle laubali laubali konusma hakkını verme yoksa çok sorarsın daha bölee

ister öğretmen olsun ister berber oslun meslek ne faerkeder insan insandır mektep cehaleti alır eşşeklik bakı kalır

aman canıım öğretmenlrimin ağzına yakısmayacak neler duydum ben.dedikodular yalanlar iftiralar.derdin bu olsun bswer bu önemsiz:31:

Bana göre öğretmenle arkadaş gibi olunmamalı, bazı sınırlar olmalı. Benim de lisedeyken tanıdığım bir öğretmen özel konuşmalarımız arasında pat diye araya girer ve katılmaya çalışırdı. Bu da bana inanılmaz itici gelirdi.

300 ogrenci var herkes herkesi tanir bilir bu okulda demissin seninde nasil biri oldugunu herkes biliyodur onunda dimi canim neyi dert ediyosunkiiiii.

hiçbir öğretmen durduk yere bir öğrenciye kafayı takmaz.öğrenci bunu öyle anlar,daha doğrusu böyle anlamak işine gelir.
öğrenci makyaj yapar,eteğini katlar,uygun olmayan davranışlarda bulunur ama farkında değildir.ya da bunlar ona normal geldiğinden sorun olarak algılamaz,öğretmen tepki verince de 'hoca bana taktı' olur adı.
bu tarz hikayeleri bir de öğretmenin ağzından dinlemek gerekir.kim bilir o öğrencisi için hangi konuda endişelenmiştir,hangi yanlış gidişe dur demek istemiştir de öğrencisi bunu başka türlü yorumlamıştır.:16::16::16:

yeni moda bu artık,öğretmeni yerden yere vur..yapar,yapmaz mııı hiç? bu öğretmenler var yaa herşeyi yapar valla:1:

Son düzenleme:
böyle öğretmenler çok.. gördüm yani..
bence sen hocalarınla bu kadar içli dışlı olma .. çünkü bir kişinin öğretmen olması karakter bakımından düzgün oldugunu göstermez..
kimi öğretmen çok fedakardır kimisi ise ufacık çocuklara bile garezi olabilecek ve hatta bu yüzden çocugun notlarını düşürebilecek kadar aciz..
herkese öyle hayatını anlatma ki okul yani ora ben hocaların sevgili olaylarını pek doğal karşılayacağını sanmıyorum bundan sonra o hocaylada sen ve sevgilin muhattab olmasın .. allah yardımcın olsun.

öncelikle öğretmenimin beni güzel yada çirkin bulması değil meselem istediği gibi görür yani ki güzel olduğumu düşünmüyorum da :)

canımı sıkan bazı olaylar oldu bu öğretmenimle bana karşı tavırları aksileşti bi değişik davranmaya başladı hani insanların ses tonundan falan anlarsınız ya. öyle bir şey oldu.

zaten en son yorumu kaç sayfa önce yazmıştım yok kıskanma yok öğretmenin karakteri bozuk bunlar yanlış yorumlar hani hoş şeyler değil, koca kadın beni neden kıskansın? üstelik ben bir öğrenci olarak onunla kendimi kıyaslayamam bile. bunca senedir ablalık yaptı bize, ters davranışlarının sebebini merak etmiştim konuyu açma sebebim buydu, sizce neden olabileceğini sormak.

geçen konuştum bu öğretmenimle, annemin biz tartıştık dediğini falan da anlattım. sebep buysa bunun benimle ne ilgisi var beni çok üzdünüz falan dedim.
o da ben o arkadaşının moralini düzeltmek için dedim seni kötülemek için değil sen benim kızım sayılırsın falan dedi.
daha sonraki meseleler peki, bir hatam mı oldu falan dedim ben de. seninle ilgili değil moralim bozuktu ondandır biz de insanız dedi.
ben de konuyu kapattım. bir hata yapmışsam da demek ki düzeltmişim ki bunu söylemek yerine bana sorun yok dedi.

yada gerçekten ben büyütmüşümdür, bilmiyorum :)

haksız ve saçma yorum yapanlara görüşleri için teşekkür ederim. kendimi iyi ifade edemediğimde nasıl görüleceğimi açıkladılar. yardımcı olmaya çalışanlara da teşekkür ederim :)

konu ne olduğunu bile bilmediğim şöklere kadar gelmiş. öğretmen olan ablalarım da biraz alınmışlar sanki, özür dilerim onlardan. hiç bir öğretmene saygısızlık yapmak gibi bir niyetim yoktur. asla da olmaz.

Back
X