Doğum günün kutlu olsun..Belki daha özel sürprizler bekliyordun en azından baton pasta yerine bir çiçek daha mutlu ederdi seni eminim. Ama sende yok efendım tiramisu 11 tl kıyamadım diyosun e daha ucuzunuda beğenmiyosun. Bırak ne kıyamıicaksın ye gitsin hergün mü d.günü ve ayrıca çok da aşırı pahalı değilmiş gerçi bilemem ama maddi durumunuzu
Ben de normalde dikket ederim pahalıya ucuza ama bu günlerde hiç takmam bile en güzel yemeği , pastayı isterim. Ne olacak yılda bir -iki.
Sen takma kafanı boşver kocan anlamadı senin ne beklediğini belliki, önemli olan pastası , cafesi değildi senin için belki ama erkekler öyle duygusal bakamıyorlar maalesef daha ne istiyorki yapıyorum işte moduna girdi.
Küfürlerin bi özrü olamaz ama çoğu erkek de hemen küfüre sarılıyor karşındakinin kim olduğunu düşünmeden sanırım böyle bir huyu var.,
neyse bırak sakin sakin takılın bi müddet zaten sinirler geçince düzelir.(umarım)

Sen takma kafanı boşver kocan anlamadı senin ne beklediğini belliki, önemli olan pastası , cafesi değildi senin için belki ama erkekler öyle duygusal bakamıyorlar maalesef daha ne istiyorki yapıyorum işte moduna girdi.
Küfürlerin bi özrü olamaz ama çoğu erkek de hemen küfüre sarılıyor karşındakinin kim olduğunu düşünmeden sanırım böyle bir huyu var.,
neyse bırak sakin sakin takılın bi müddet zaten sinirler geçince düzelir.(umarım)