• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir olay anlatacağım şimdi

okurken zorlandim. zorlandigim icin de saglikli yorum yapamam. ve bir sey daha ekleyeyim, arkadasiniz icin parmaklarinizi yoracaginiza neden kendi gelip paylasmaz ben anlamam.
Kızın buradan haneri yoktur ki

geçen günkü açtığınız konudaki kişilerle aynı kişiler sanırım.ona dayanarak yorum yapıyorum.arkadaşınız ile akademik olarak denk olmadıklarını söylemiştiniz.bu dr sevgilinin normalde kendine denk bir hayat arkadaşı var yada sevgilisi var ,onunla mesleki olarak falan paylaşımları başka.ama arkadaşınızla da daha farklı paylaşımları var aşk heyecan adı her neyse işte.dr birine halasının öldüğü niye söylenemesin,söylemeyecklerse sabahı bekliceklerse niye gece olmadık saatelrde arasınlar çok çelişkili ,gizlediği bir şeyler var orası kesin.tabi benim anlatılanlardan çıkan tahminlerim.
Kızında yüksek lisansı var.evi,arabası var.çok alt bi durumu yok

Farkında mısınız ? anlatırken maddi olarak çok iyi karakter olarak sıfır izleni mi vererek çekilebilir mi yanıtı almak istiyormuşsunuz gibi hissediyorum...

Farkında mısınız ? anlatırken maddi olarak çok iyi karakter olarak sıfır izleni mi vererek çekilebilir mi yanıtı almak istiyormuşsunuz gibi hissediyorum...
Bu aeferde ben anlamadım: )

Bu aeferde ben anlamadım: )
:) Kısacası paralı ama hödük , çekilir yanı var mı ? Siz olsanız ne yapardınız fikri istiyormuşsunuz gibi ...

Kız arkadaşınız evliliğe sıcak bakmıyor , adamdan gelen mücevher ler falan güzel , ses etmeyip devam mı ? Yazınızı anlamaya çalışırken kelime haznem zayıfladı:)

hiçbişi anlamadım ne noktalama işaretı var nede duzgun bı anlatım şeklı

:) Kısacası paralı ama hödük , çekilir yanı var mı ? Siz olsanız ne yapardınız fikri istiyormuşsunuz gibi ...

Kız arkadaşınız evliliğe sıcak bakmıyor , adamdan gelen mücevher ler falan güzel , ses etmeyip devam mı ? Yazınızı anlamaya çalışırken kelime haznem zayıfladı:)
Konu ben değilim ben anlattığını aynen aktardım.ayrıca yazdığım gibi telefondan yazdım.kusura bakmayın

Konu ben değilim ben anlattığını aynen aktardım.ayrıca yazdığım gibi telefondan yazdım.kusura bakmayın

Anlıyorum arkadaşınızı o halde yazdıklarımı da aynen aktarın lütfen , yorumunu merak ettim yazdıklarımın üstüne...

Google lad
Olayları anlayacağım diye beynim yandı, iki satır düzgün yazsanız keşke şu konuları yav. :d

Adam madem alanında tek bi google layın da hayatının peşine düşün.
Ya evlidir, ya nişanlıdır sözlüdür ya da ses filan gelmiyorsa şizofrendir uykusunda boğazlar filan aman dikkat edin :KK70:
Tuhaflık olduğu kesin, e arkadaşın demiyo mu bu adam tuhaf diye.
Arkadaşın da bir garip.
ladk.evet bilgileri doğru

Mücevherde gözü değil ki..kız devam etmek iatemiyor ama doğruysa da diye bırakmıyor.ben inanmadım adama ama bişey diyemedim.çünkü ben bazen iyi niyetlidüşüünmediğimi düşünüyorum.yani kızın bu kadar sevilmesini kıskanıyor olabikirim.ondan sordum

Mücevherde gözü değil ki..kız devam etmek iatemiyor ama doğruysa da diye bırakmıyor.ben inanmadım adama ama bişey diyemedim.çünkü ben bazen iyi niyetlidüşüünmediğimi düşünüyorum.yani kızın bu kadar sevilmesini kıskanıyor olabikirim.ondan sordum

Ama tutarsız buldum yazdıklarınızı , hem konu açıp yardımcı olmak istiyorsunuz , hemde kıskanıyor muyum diyorsunuz ...

Beyin jimnastiği yaptım hakikaten, arap saçına döndü biraz :)

Ya ben bu kızın bu adamdan ayrılması gwrektiğini düşünüyorum.ama kıskandığımdan taraflı mı bakıyorum bilmiyorum.
bu ne demek, o kadar kötüledin burda kimi neyi kıskanıyorsun
hiçbişey anlamadım

Back
X