• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir olay anlatacağım şimdi

Mücevherde gözü değil ki..kız devam etmek iatemiyor ama doğruysa da diye bırakmıyor.ben inanmadım adama ama bişey diyemedim.çünkü ben bazen iyi niyetlidüşüünmediğimi düşünüyorum.yani kızın bu kadar sevilmesini kıskanıyor olabikirim.ondan sordum
sende var bence gariplik,
kıskanıyorsan da o kız senin arkadaşın değiildir
ikisinden de uzaklaş, dr a git

Ne yani doktor diye alanında tek diye, pahalı mücevherler aldı diye aldatılmaya göz mü yumacak eğer varsa öyle bir şey tabi.
Peşine düşsün arkadaşlarına sorsun soruştursun, bitanem diye yazan enişte de zor bulunur arasın o numarayı bi bakayım.
Telefon karıştırılmasına kesinlikle karşıyım ama bu adamda bi gariplik var gibi.:stop:

Diyorum ki ben olayı duyduğumda adamın yalancı olduğunu ve uzak durulması gereken biri olduğunu düşündüm.ama adamın kıza bu zamana kadarki ilgisi muazzamdı.bu nedenle içten içe kıskandığımdan dolayı böyle düşünüyor olabilir miyim diye objektif bir biçimde sadece olayı yazdım.aizden konuyla ilgili yorum bekledim lakin siz bemi irdelemeyi tercih ettiniz.
Yorum yapmanız gereken olaydı..ve bence anlaşılmayacak bir durum yok

Ne yani doktor diye alanında tek diye, pahalı mücevherler aldı diye aldatılmaya göz mü yumacak eğer varsa öyle bir şey tabi.
Peşine düşsün arkadaşlarına sorsun soruştursun, bitanem diye yazan enişte de zor bulunur arasın o numarayı bi bakayım.
Telefon karıştırılmasına kesinlikle karşıyım ama bu adamda bi gariplik var gibi.:stop:
Sizce de garip mi diye anlattım. Teşekkürler.

Adam yalan soyluyorsa bile siz hic karismayin.
Bu ciftin hayatiyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz oda bana mantiksiz geliyor.

şimdi öncelikle adamın bitanem diyen bir eniştesi varsa ben o adamın tercihlerinin ne durumda olduğunu sorgular ve topuklarım totoma vura vura kaçarım tabi yersem..

ikinci olarak da bence siz konuyu arkadaşınız ve sevgilisi için değil tamamen kendiniz için açmışsınız gibime geldi. tamamen kendinizle ilgili sorunlarınız olduğunu düşünüyorum(eski konularınıza da bakarak)
ilişkiniz olmamış olabilir çünkü siz öncelikle kendinizi sevmiyorsunuz ki başkasının sevmesini bekliyorsunuz. kendinizle barışın gerekirse uzman yardımı alın ama kendinizi sevin ozaman ne kıskançlığınız kalır nede böyle başkasının derdini dert etmeleriniz.
hı illede arkadaşım diyorsanız fikrinizi bir kez söylemeniz yeterli anlarsa ne ala anlamazsa o zaatı muhterem birgün açık ve net anlatır zaten

Valla arkadaşın senin samimiyetine güveniyorsa senin söylediklerini dikkate alır ve temkinli davranır, şahsen ben arkadaşım için böyle birşey hissetsem söylerdim, dostumdur çünkü..Ama sizin samimiyetinizi bilemem, birkez söylersin, yok devam ediyor koy ver gitsin...

bu kız sensin. insanın bu kadar ayrıntı bilmesi saçma zira.. çoklu kişilik bölünmesi yaşar gibi bi de gelip gelip arkadaşının güya ağzından yazma.
böyle bir adamla da birlikte isen seni kullanıyor, hayatında başka bi sürü kadın var, derhal uzaklaş ve tedavi ol.

Anlamaya çalışıcam diye beynim sulandi. Sonuç olarak yine anlamadım ve sizi esefle kınıyorum bizede yazık.

kıskandığımdan taraflı mı bakıyorum bilmiyorum.

Olayın anlatılamaması bir tarafa da ben bu cümleye takıldım. Arkadaşını mı yoksa ilişkisini mi kıskanıyorsun?
Bence ortada dengesizlik var ama başkasının ilişkisine karışmamalısın. Arkadaşın yardım talep etmiyor sonuçta.

Olayın anlatılamaması bir tarafa da ben bu cümleye takıldım. Arkadaşını mı yoksa ilişkisini mi kıskanıyorsun?
Bence ortada dengesizlik var ama başkasının ilişkisine karışmamalısın. Arkadaşın yardım talep etmiyor sonuçta.
Talep ediyor ki..o da kararsız..

Ben mi paramoyağım diye dşünüyorum..çünkü bu kadarı fazla, ayrıca daha önce birini ciddi bir şekilde suçlayıp haksız çıktım bu da oldı.bir de sizden yorum alıp haftaya doktorsan randrvu almayı düüşünüyorum..
Şimdi olay şu kısaca uzun da aslında benim arkadaşımın erkek arkadaşı var.doktor vw türkiyede alanında tek.arkadaşıma çok iyi davrandı.anlattığına göre yemeğini yedirdi,ona mükemmel masalar hazırladı,üşütmesin diye dışarı çıkarken yrümesi gerekiyorsa sardı sarmaladı,mücevherlwr aldı,ailesiyle tanıştıracamtı vs vs..
Ama arada kaybolma huyu vardı.ameliyattayım,akrabadayım vs diye günlerce.arkadaşım evine gittiğinde tel çalmış.bütün telwfonları ortada bu arada.bi kadın sesi telefonda samimi konuşuyor adam evdeyim arkadaşlar var sphbet ediyoruz diyor.kapatırken de gülüm diyor hatta.kız tepki verince de akrabam ne var bunda daha seni bilmiyorlar söylersem herkese de söyler vs diyor konu kapanıypr.çünkü kız evlenme korkusu olan bi kız zaten kaçıyo evlilikten.gece bi msj geliyor tel sessizde kız görüyor.msjı aç diyor açınca iyi geceler bitanem allah rahatlık bersin yaAn bi msj.kız eve gitmek istiyor yollamıyor gece diye vs.sonra sabah kız bitti deyip eve dçnmeye hazırlanıyor.diğer teli çalıyor adamın.bu arada adamın gece cvb ı msj ı atan eniştem oluyor.neyse ama alarm kurulmuş gibi çalıyor telve bangır bangır dışarı gelen konuşma sesi hiç gelmiyor.adam halam ağırlaaşmış,ölmüş diyor.gözleri doluyor.sonra hadi eşyalarını toplayalım o zaman diyor kız uçak biletini alalım vs diye.adam gece brn panik olmayayım diye öyle msj atmışlar yoklamışlar uyuyo muyum diye demiş.sonra kız etrafu toplamış toplan demiş.yine tel çalmıi alarm sesiyle..kız alarm gibi bakayım demiş.göstermeden saçmalama demiş açmış teli.konuşmaya başlamış vs..ama kız iyice yaklaşmış karşı tarafa ait hiç konuşma aesi gelmiyor.kapamış teli ölmemiş ağırlaşmaış gitmiyorum demiş.vs vs
Ya ben bu kızın bu adamdan ayrılması gwrektiğini düşünüyorum.ama kıskandığımdan taraflı mı bakıyorum bilmiyorum.olayı aynen akyardım sizce adam doğru mu söylüyordur.kızı boşa telaşlandırmayayım mı yoksa uyarayım mı bişi deyin ben kendime güveneöiyorum

Uzun lafın kısası hiç bir şey anlamadım. :KK12:

bu kız sensin. insanın bu kadar ayrıntı bilmesi saçma zira.. çoklu kişilik bölünmesi yaşar gibi bi de gelip gelip arkadaşının güya ağzından yazma.
böyle bir adamla da birlikte isen seni kullanıyor, hayatında başka bi sürü kadın var, derhal uzaklaş ve tedavi ol.
Güldüm ..tedaviyi de siz yapıverin

Gördüğü ilgiyi..

Anlayana kadar ilkokul çocuğu gibi bi cümleyi defalarca okudum .
Adam belkide doktor bile değil ortada çok yalanlar var belli .
Ayrılmalı bence .

Güzel yaz biraz. Tüm iyi niyetimle anlamaya çalışıyorum, olmuyor. Noktalama, imla falan değil istediğim. Kelimelerden, cümlelerden de kırpıyorsun.

Back
X