bir ölüm, bir doğum.

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
148
öncelikle tam ayrıntılı bilmiyorum. 28 yaşında soma'da bir madencinin karısı hamile diye duymuştuk. eşi çıkartıldı hastahaneye kaldırıldı. aradan 5-6 saat geçti. üzüntüden doğum sancılarıtutan hamile kadın tam eşinin vefat ettiği saatlerde bir erkek bebek dünyaya getirdi. ailesi ve yakınları acı haberi vermeye cesaret edemediler. vefat edenlerin tekrar başı sağolsun. allah hastahanedekilere acil şifalar versin inşallah.

öncelikle tam ayrıntılı bilmiyorum. 28 yaşında soma'da bir madencinin karısı hamile diye duymuştuk. eşi çıkartıldı hastahaneye kaldırıldı. aradan 5-6 saat geçti. üzüntüden doğum sancılarıtutan hamile kadın tam eşinin vefat ettiği saatlerde bir erkek bebek dünyaya getirdi. ailesi ve yakınları acı haberi vermeye cesaret edemediler. vefat edenlerin tekrar başı sağolsun. allah hastahanedekilere acil şifalar versin inşallah.

Allah ım dayanma gücü versin.

o madenci kurtarıldı diye okumuştum yanlış mı biliyorum acaba :26:

Maalesef kurtarılamamış.
Ben bu olaya kaza bile diyemiyorum. Kazanın kelime anlamıyla yaşanan durumun açıklaması birbiri ile örtüşmüyor maalesef.
Yaşamı boyunca doğum gününde ölüm günü yaşayacak bir insan var artık. Ne denir ki artık...
Şahsen ne yazacağımı bilemiyorum. Devam da etmek istemiyorum zira öyle doluyum ki...

Bende sabah okudum bu haberi kanım dondu !
o çoçuk doğduğu güne hep lanet edicek bence hep !

o haberi bende okudum.malesef baba vefat etmiş.anneye söyleyememişler eşinin öldüğünü.kadında eşini bekliyor.off gerçekten zor bir durum.
bir tarafdan oğul ölüyor diğer tarafdan torun geliyor.şimdi bu aile ne yapsın.sevinsin mi üzülsün mü? ağız tadıyla torunlarının sevinçini yaşayamadılar.
galiba yeni doğan bebeğe rahmetlinin vasiyeti üzerine babanın yani dedenin ismi verilmiş (kayınpederin).
hala unutamıyorum o faciayı.her gece ağlamaktan beter oluyorum.özellikle çocukları görünce içim parçalanıyor.onların suçu neydi.şimdi babasız kaldılar.

Back
X