Çok ölüme tanık oldum ama bu başka bir acı intihar ve bu benim yaşadığım ikinci intihar vakası bir yakınım intihar etti .aynı evde yaşadığım kocam işe öyle ruhsuz ve bencil ki içerde dizi izliyor .full ses açık müzik ilk gün mangal partisi yapmaya gitti. Ölüm olduğunu biliyor ama intihar demedim dalga geçer kendi ve ailesi diye. öylece kala kaldım Zaten yanlızım bunla daha da yanlızım iş bulup çekip gitmek hiç değilse acimi sessizce yaşamak istiyorum .az önce içeriye geçip bağırdım hal ve hareketleri ne dikkat et diyor normal ölüm değil kendini asmiş diye . suratıma baktı çekip gitmek yalnız kalmak istiyorum yapayalnız kalmak istiyorum.karşıma kim çıkarsa hep istedi verdim kimse senin ne derdin var demedi .sonucta bu bir vefat ciğerim yanıyor .içerde bangır bangır müzik dinleyen biri var onu getir bunu götür benimse içim paramparça canımdan can gidiyor.
Sebebini bilmiyorum . Yurtdışı ndaydi
Herkesin kendine göre sorunları vardır . Büyütürken çok büyük . Umursamayan da umursamaz .
Belki psikolojik bilemiyorum.
Tek bildiğim canımdan can gidiyor ve bir darbe de eşimden yiyorum.
kötu yorum yapacaklar yapmasın .imla hatası olmuş olabilir su an çok kötüyüm anladım da yazmayın bu kadar anlayabiliyorum içim yandı