Bir ölüm

Başınız sağolsun. Eşiniz gerçekten çok bencilmiş. Kedi ölse üzülüp ağlıyoruz. Sizin için değerli biri sebep ne olursa olsun. Dalga geçenler de kendi başlarına hiç gelmez mi sanıyorlar. Nasıl insan bunlar? Dinen cana kıymak günah tamam ama intihar eden insanların çok büyük bir oranı bozuk bir psikolojide oluyor ve sağlıklı düşünemiyor. Insallah bundan sonra böyle şeyler yaşamazsınız. Metanetli olun.

Böyle hayatınızı devam ettiremezsiniz evet çok zor ama mecburuz katlanmaya şuan acınız taze zamanla azalır inşallah
Ediyor bir yanın eksik bir kaç tahta kırık edebildigince hayat devam ediyor

Başınız sağolsun. Eşiniz gerçekten çok bencilmiş. Kedi ölse üzülüp ağlıyoruz. Sizin için değerli biri sebep ne olursa olsun. Dalga geçenler de kendi başlarına hiç gelmez mi sanıyorlar. Nasıl insan bunlar? Dinen cana kıymak günah tamam ama intihar eden insanların çok büyük bir oranı bozuk bir psikolojide oluyor ve sağlıklı düşünemiyor. Insallah bundan sonra böyle şeyler yaşamazsınız. Metanetli olun.
Siz de küstünuz dedi. Bencil hem de nasıl ?
Son bakışı aklıma geliyor bana eşi kötü birşey demişti ben de bozuldum birşeyler diyecektim sustum içimden belki son görüşümdür dedim iki üç yıl önceydi son gorusum oldu .bilseydim lal olurdum

Siz de küstünuz dedi. Bencil hem de nasıl ?
Son bakışı aklıma geliyor bana eşi kötü birşey demişti ben de bozuldum birşeyler diyecektim sustum içimden belki son görüşümdür dedim iki üç yıl önceydi son gorusum oldu .bilseydim lal olurdum
Ölümün ne zaman geleceği belli olsa kimse küsmezdi birbirine. Kendinizi suçlamayın. Bol bol rahmet okuyup dua edin yapacak başka bir şey yok. Allahtan sabır dileyin.

Başınız sağolsun Allah sabır versin. Eşine inanamıyorum ne rahat insanmış. Ne olursa olsun ölen biri var ve siz acı çekiyorsunuz. Saygı göstermesi gerekirdi.

Çok ölüme tanık oldum ama bu başka bir acı intihar ve bu benim yaşadığım ikinci intihar vakası bir yakınım intihar etti .aynı evde yaşadığım kocam işe öyle ruhsuz ve bencil ki içerde dizi izliyor .full ses açık müzik ilk gün mangal partisi yapmaya gitti. Ölüm olduğunu biliyor ama intihar demedim dalga geçer kendi ve ailesi diye. öylece kala kaldım Zaten yanlızım bunla daha da yanlızım iş bulup çekip gitmek hiç değilse acimi sessizce yaşamak istiyorum .az önce içeriye geçip bağırdım hal ve hareketleri ne dikkat et diyor normal ölüm değil kendini asmiş diye . suratıma baktı çekip gitmek yalnız kalmak istiyorum yapayalnız kalmak istiyorum.karşıma kim çıkarsa hep istedi verdim kimse senin ne derdin var demedi .sonucta bu bir vefat ciğerim yanıyor .içerde bangır bangır müzik dinleyen biri var onu getir bunu götür benimse içim paramparça canımdan can gidiyor.
Sebebini bilmiyorum . Yurtdışı ndaydi
Herkesin kendine göre sorunları vardır . Büyütürken çok büyük . Umursamayan da umursamaz .
Belki psikolojik bilemiyorum.
Tek bildiğim canımdan can gidiyor ve bir darbe de eşimden yiyorum.
kötu yorum yapacaklar yapmasın .imla hatası olmuş olabilir su an çok kötüyüm anladım da yazmayın bu kadar anlayabiliyorum içim yandı
Bende abim gibi çok sevdiğim birini intihardan kaybettim nasıl kıydı kendine aklım almıyor gencecikti
Ne zaman gelse muhakkak çocuklarıma birşeyler alır onları mutlu ederdi
Çok severdik onu kaç ay kendime gelemedim nasıl toplarsınız bilemiyorum
Ama bu kendi secimi ölümde her ne kadar kabullenmek zor olsada doğum kadar hayatin bir parcasi

Bende abim gibi çok sevdiğim birini intihardan kaybettim nasıl kıydı kendine aklım almıyor gencecikti
Ne zaman gelse muhakkak çocuklarıma birşeyler alır onları mutlu ederdi
Çok severdik onu kaç ay kendime gelemedim nasıl toplarsınız bilemiyorum
Ama bu kendi secimi ölümde her ne kadar kabullenmek zor olsada doğum kadar hayatin bir parcasi
Sizin de basiniz sağolsun
Beni çok iyi anlarsınız
Dünya hassas kalpler için bir cehennem
Rahat insan yapmaz zaten
İkisi de çok iyiydi
Giden gitti

Dünya hassas kalpler için bir cehennem
Rahat insan yapmaz zaten
İkisi de çok iyiydi
Giden gitti
Çok doğru dediniz
Kimseye kıyamaz elinden geldiğince yardım ederdi demek ki daha fazla yapamadılar dayanamadılar keşke böyle olmasaydı Ama zamanida geri getiremiyoruz Allah sabır versin zamn herşeyin ilacı gecmesede hafifletiyor

Çok doğru dediniz
Kimseye kıyamaz elinden geldiğince yardım ederdi demek ki daha fazla yapamadılar dayanamadılar keşke böyle olmasaydı Ama zamanida geri getiremiyoruz Allah sabır versin zamn herşeyin ilacı gecmesede hafifletiyor
Geçer işte bir yan eksik bir kaç tahta eksik öyle geçer hayat devam ediyor.

Eşiniz bencillik etmiş. İnsan saygı duyar, acınızı paylaşır. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında demek ki.
Başınız sağolsun gerçekten çok sarsıcı bir olay. Diyecek başka birşey yok maalesef..

Eşiniz bencillik etmiş. İnsan saygı duyar, acınızı paylaşır. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında demek ki.
Başınız sağolsun gerçekten çok sarsıcı bir olay. Diyecek başka birşey yok maalesef..
Herkes kendine yapar insanlığı aklı o kadar işte

O yılan ona da dokunur hayat bu desin beni rahat bırak dedim inşallah bırakır yoksa çok bunaltiyor kendini asmiş sus dedim dua etti geldi yattı öyle demezdim de koz olarak kullanır belki diye çok zorladı

O yılan ona da dokunur hayat bu desin beni rahat bırak dedim inşallah bırakır yoksa çok bunaltiyor
Benim babam da ölümün her çeşidine karşı umursamazdır. Ağbisi ani bir şekilde vefat ettiği gün, tavla oynamışlığı vardır. Adam kaç yaşında hala aynı. Değişmezler hiçbir zaman.

Back
X