Bir önemim yokmuş..

Evleneceğiniz kişiye net olmalısınız. Unuttuysa hatırlatın. Çok önem verdiğinizi anlatın.

Bir daha unutursa çok kirilacaginizi anlatın.

Anneler gününüzü bile kutladiysa demek ki düşünüyor . O zaman şans vermelisiniz küsmeden.
Tuhaf olan şu ki halâ kendini haklı görüyor :( çok kırılgan bir yapım olduğu için bu kadar abartıyorum belki de.

Sevildiğini hissedebiliyomuydun doğum günü olayına kadar ? Nişanlın seni nekadar seviyo sence desem 1 ile 10 derece arasında derecelendir desem kaç dersin ?
9 derdim.10 demememin sebebi her insanın sevgisinden az da olsa şüphe duyarım.Her şey bir gün biter kafasıyla yaşıyorum..

Tuhaf olan şu ki halâ kendini haklı görüyor :( çok kırılgan bir yapım olduğu için bu kadar abartıyorum belki de.
Ben kendi Doğum günümü bile unutuyorum diyor.Kendimi değersiz hissettim diyorum değeri bununla ölçemezsin diyor.
Genel olarak Bi değer sorununuz var mı peki? Yani ilgisiz mi kendisi mesela? Eğer bunlar yoksa dedikleri odogru olabilir. Bende kendi dogumgünümü baskaları kutlayınca hatırlıyorum. Gerci ilk sevgili Oldugumuz döneme denk geldiğinde Nisanlımınkini kutlamıstım. Bir sonraki yıla insallah unutmam 🙈

aaa.. sen ortada olmaynca ben kesin supriz yapti dedim kendi kendime.

cok uzuldum. ne desem bilemedim.

hemen yumusama. baska ozel gun olsa ustunde durma derdim ama, dogum gunum ve dogum gunleri benim icin ozeldir.

gercekten uzuldum.
Başka özel günlere önem vermem bende.Bilmem nişan tarihi söz tarihi kutlamaları bana da saçma gelir,hatta sevgililer günü bile.Ama Doğum günü çok önemsediğim olaylardan biri.Çok acayip şekilde kırıldım :(

Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle.Nice güzel yaşlarınız olsun.Ben de yakin arkadaslarimin doğum gününü unuturum çoğu zaman ama tribimi yer otururum edebimle.Kendini nerde hakli görüyor tam olarak.Unutmusum de özür dile geç yani.Doğumgünü unutulabilir onu hoş görürüm ama bu konuda kendini hakli görmek...gönül alacaği yerde..

bu arada bende unutkanim.
buyuzden sevdigim insanlarin dogum gunleri telefonumda kayitli, 2 gun onceden alarmi caliyor hatirlatiyor bana ki, hediye alabileyim.

kendi dogum gunumu bile hatirlamiyorum demek, bahane degil.
insan sevdikleri tarafindan hatirlanmak istiyor bunu kabul etsn.
s..cmis sivamasin bari.

Genel olarak Bi değer sorununuz var mı peki? Yani ilgisiz mi kendisi mesela? Eğer bunlar yoksa dedikleri odogru olabilir. Bende kendi dogumgünümü baskaları kutlayınca hatırlıyorum. Gerci ilk sevgili Oldugumuz döneme denk geldiğinde Nisanlımınkini kutlamıstım. Bir sonraki yıla insallah unutmam 🙈
Stresli olduğu bazı dönemler dışında ilgi konusunda bi problemimiz yok.Ama hani hayatımda değer verdiğim tek insansın diyebiliyorsa bana böyle bir günü unutması çok tuhaf :(

Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle.Nice güzel yaşlarınız olsun.Ben de yakin arkadaslarimin doğum gününü unuturum çoğu zaman ama tribimi yer otururum edebimle.Kendini nerde hakli görüyor tam olarak.Unutmusum de özür dile geç yani.Doğumgünü unutulabilir onu hoş görürüm ama bu konuda kendini hakli görmek...gönül alacaği yerde..
Özür diliyor ama hani unutmuşum yani bu kadar uzatma kafasında.madem unuttun al gönlümü yani

Stresli olduğu bazı dönemler dışında ilgi konusunda bi problemimiz yok.Ama hani hayatımda değer verdiğim tek insansın diyebiliyorsa bana böyle bir günü unutması çok tuhaf :(
Sizin bu güne yüklediğiniz anlam ile onunki cok farklı cünkü =) üzmeyin kendinizi böle birsey için. Bir daha asla unutmaz bence =)

Sizin bu güne yüklediğiniz anlam ile onunki cok farklı cünkü =) üzmeyin kendinizi böle birsey için. Bir daha asla unutmaz bence =)

9 derdim.10 demememin sebebi her insanın sevgisinden az da olsa şüphe duyarım.Her şey bir gün biter kafasıyla yaşıyorum..
O zaman çok seviliyorsun ve sevildiğini baya baya hissediyorsun. Sadece doğum gününü kutlamamış. İlk kutlamayışı mı? Kutlamanı isterdim dedin mi ?

O zaman çok seviliyorsun ve sevildiğini baya baya hissediyorsun. Sadece doğum gününü kutlamamış. İlk kutlamayışı mı? Kutlamanı isterdim dedin mi ?
Söyledim.unutmuşum,biliyorsun çok önemsemiyorum özel günleri dedi.Gün boyu arkadaşlarıyla olması benim yanımda olmaması çok zoruma gidiyor.Bir kutlama da istememiştim oysaki sabah güzel bir mesaj atsa bile yeterdi.

Konuşmakta görüşmek te istemiyorum bir süre dedim.Abartıyorsun demiyor mu bir de :kızgın:
abartmiyosun.
ben hatalardan cok hatalari kabul etmemeye deliriyorum
insaniz hata yapariz, unuturuz vs. ama deriz ki, kusura bakma istemeden oldu. kusura bakma unuttum haklisin.
bunun yerine kendilerini sacma sapan savununca karsi taraf ben deliriyorum. yumusayacagim varsa da yumusayamiyorum.
halbuki kusura bakma dese susucam.

Back
X