- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimSizi seven ve sevdiginiz insanlarla nice guzel senelere iyiki dogdunuzzz![]()
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun kardeşim![]()
Teşekkürlerbence suprız yapacak aksam haberlerı beklıyoruz :)
dogum gununuz kutlu olsun
Teşekkür ederimNice güzel yaslarınız olsun
Çok teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara.
Çok teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
Tek sorun doğum gününüzü kutlamaması gibi durmuyor. Başka bi probleminiz var gibi sanki?
Sonuç:
Kutlamadı arkadaşlar.
Akşam kız arkadaşlarım sürpriz yaptı.Saat 11:30 gibi paylaştım onu whatsapptan,onu görüp “Doğum günün kutlu olsun Canım” demiş.Bende “yazma bana lütfen”dedim.Unutmuşum falan diyo açmadım bile mesajlarını.
Hadikalkgelbulbirbahane ne yaptinz supriz var miydi?
Sonuç:
Kutlamadı arkadaşlar.
Akşam kız arkadaşlarım sürpriz yaptı.Saat 11:30 gibi paylaştım onu whatsapptan,onu görüp “Doğum günün kutlu olsun Canım” demiş.Bende “yazma bana lütfen”dedim.Unutmuşum falan diyo açmadım bile mesajlarını.
Unutmuştur gercekten bende önemsediğim için unutuyorum cogu zaman(kişiyi değil olayıSonuç:
Kutlamadı arkadaşlar.