İyi akşamlar herkese.. Biz birkaç haftadır mahalledeki köpeklerden şikayetçiyiz, sakın yanlış anlamayın, hayvanları çok severim evde de bir kuş besliyorum hayvan düşmanı olarak görülmek istemem, kapının önüne yemek, su vs bırakıyoruz. Fakat bu köpekler cidden rahatsızlık veriyor gecenin 1-2 sinde bir başlıyorlar havlamaya 15 dk havlıyolar 20 dk susuyolar tam uykuya dalıyorum hadi gene başlıyorlar, seslere karşı da aşırı duyarlıyım mesela yattığım odada biri çok az bir tınıda horlasa bile uyarırım, uyuyamam. Sadece ses meselesi de değil az önce yoldan geçen bir kadına saldırdılar , kadın çığlık çığlığa bağırıyordu , ısırdılar mı bilmiyorum sanırım ısırmadılar fakat 5-6 tane köpeğin beni kovalayıp havladıklarını düşünüyorum da, ölürüm korkudan. Allahtan birkaç tane amca vardı da yolda köpekleri korkutup kaçırdılar. Şimdi , biz belediyeyi arasak köpekleri buradan alırlar mı ? Alırken köpeklere zarar verirler mi? Annem ya öldürürlerse dedi öldürmezler herhalde barınağa falan götürürler diye düşünüyorum fakat hayvanlara vahşice zarar vereceklerse aramayız, sonuçta bunun vebalini üstlenemeyiz, ancak insanların da rahatı kalmadı. Bir öneriniz var mıdır acaba ?