- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Amin tesekkur ederim canimBen duvar tarafına yasladım. Önüne masayla sıkıştırdım. Bizim masa eşek ölüsü gibi. Yemek yerken düzeltiyorum. 3 üz bebek zor ama ne büyük zenginlik. Bahtları güZel, ömürleri uzun olsun.
tesekkur ederimAllah yardımcınız olsun....Hiç bir şey kaldırmadım ama çocuktan çocuğa da değişiyor tabi helede 3 velet Maşallah kolaylıklar diliyorum....
1 tane olsa kaldırma öyle alışsın diyeceğim ama 3 olunca yemezler:)1 ni zaptedersin de 3 ü için en güzeli kaldırmak sanırım:)))tesekkur ederim
gercekten oyle kizim da boyle degildi hic bi sey kaldirmamistim ama bunlar fena:)ayak acar acmaz kanepe tepelerine tirmanmaya basldilar:)
:)evet aynen oyle yemiyolar bunlar cok uyanik cikti:)1 tane olsa kaldırma öyle alışsın diyeceğim ama 3 olunca yemezler:)1 ni zaptedersin de 3 ü için en güzeli kaldırmak sanırım:)))
Ayyy bunu okuyunca çok güldüm:)evet aynen oyle yemiyolar bunlar cok uyanik cikti:)
6-7 aydir sandalyeler masanin uzerinde dun de orta sehpayi kaldirdik uzerine cikip dans ediyolar el-ele tutusup:)
o da gidince ev bombos tuhaf oldu
Yardımcı biri var mı yoksa tek başınıza bu çeteyle baş edebiliyormusunuz:):)evet aynen oyle yemiyolar bunlar cok uyanik cikti:)
6-7 aydir sandalyeler masanin uzerinde dun de orta sehpayi kaldirdik uzerine cikip dans ediyolar el-ele tutusup:)
Benim 2 yaşında bir oğlum var. Üstü cam, oyuncak fırlatıyor diye masayı kaldırdık, tabi sandalyeler açıkta kalınca onlar direkt kalktı. Ama öncesinde duvar tarafına dizip masayla sıkıştırıyordum bir kısmını.merhaba kizlar
Bilindik uzere 3uz ogullarim var.subatin 4de 2 yaslari olacak.cok aktif 3 tane canavarciklar kendileri:)ev ev olmaktan cikti her seyi kaldirdik 6-7 aydan fazladir sandalyeler masanin uzerinde:)artik daral geldi eve bakinca icim skiliyo.su sandalyeleri nasil asagida tuta bilirim?yani yerine dizmek istiyorum artik.bacaklarindan lastikle ski ski sardim dikkatlerini daha cok cekti ne yapip edip siyirip cikardilar:)
siz nasil yapiyorsunuz?bana ne onerirsiniz?
Arkadaşım ben de öyle diyordum. İlk çocuğumda hiç kaldırmamıştım ama oğlum çok farklı. Tehlikeli işler yaptığı için kaldırmak zorunda kaldık.Üçüz konusunu bilemiyorum ama çocuklar baştan itibaren eşyaların varlığına alışırsa daha iyi olur. Biz hiçbir şey kaldırmamıştık...
Siz şimdi indirdiğinizde ekstra dikkatlerini çekecek muhtemelen. O yüzden belki 1 sene daha beklemeniz daha iyi olabilir, en azından 3 yaşında biraz daha laf anlar hale gelirler.
Ayyy bunu okuyunca çok güldümAllah yardımcınız olsun...
ev islerine yardimci var cocuklarla tek basinayin bi gun kolumu bacagini yiyecekler diye cok korkuyorumYardımcı biri var mı yoksa tek başınıza bu çeteyle baş edebiliyormusunuz:)
ben de oyle diyodum ama o islet oyle olmuyomusÜçüz konusunu bilemiyorum ama çocuklar baştan itibaren eşyaların varlığına alışırsa daha iyi olur. Biz hiçbir şey kaldırmamıştık...
Siz şimdi indirdiğinizde ekstra dikkatlerini çekecek muhtemelen. O yüzden belki 1 sene daha beklemeniz daha iyi olabilir, en azından 3 yaşında biraz daha laf anlar hale gelirler.
ben de tum mobilyalarib kapaklarini bantladimBenim 2 yaşında bir oğlum var. Üstü cam, oyuncak fırlatıyor diye masayı kaldırdık, tabi sandalyeler açıkta kalınca onlar direkt kalktı. Ama öncesinde duvar tarafına dizip masayla sıkıştırıyordum bir kısmını.
Bu arada çekmece dolap kilitleri aldık. Ya söktü attı ki zaten çift taraflı bant o kadar da iyi tutmuyor, ya da mekanizmalarını çözdü. Konsolun kulplarını söktük, gümüşlüklerin alt rafını çıkartmakla kalmayıp, içine girip oturuyor diye dıştan kurdeleyle bağladım. TV sehpası kalktı, duvara monte ettik .Evde hiçbir aksesuar kalmadı. Ben de sıkıldım bu halden ama geçici bir süreç.
Bana bir tanesiyle başetmek bile yorucu oluyor Allah size güç kuvvet versin. Bir yandan da çok şirin. Üçü birden sarılsa öpse ne tatlı. Zaten bu tatlılıkları yüzünden insan her şeye katlanabiliyor.
Aminallah sabır versin yeri geliyor millet bir çocukla başa çıkamıyor.
çözüm kaldırmak değil ki. o düzene alıştırmalısınız.merhaba kizlar
Bilindik uzere 3uz ogullarim var.subatin 4de 2 yaslari olacak.cok aktif 3 tane canavarciklar kendileri:)ev ev olmaktan cikti her seyi kaldirdik 6-7 aydan fazladir sandalyeler masanin uzerinde:)artik daral geldi eve bakinca icim skiliyo.su sandalyeleri nasil asagida tuta bilirim?yani yerine dizmek istiyorum artik.bacaklarindan lastikle ski ski sardim dikkatlerini daha cok cekti ne yapip edip siyirip cikardilar:)
siz nasil yapiyorsunuz?bana ne onerirsiniz?
:)evet aynen oyle yemiyolar bunlar cok uyanik cikti:)
ben deO evde sandalye olmasi bile bir mucize.
En guzeli bos oda yerlere minder
Fikrim yok tek tek indir dikkat cekmez belki ama inanmadim bu yazdigima.
iyi de nasil alisana kadar kafa goz kalmaz ki onlardaçözüm kaldırmak değil ki. o düzene alıştırmalısınız.
yok daha elleri sandalyeye yetismiyorevin tuhaflığını vs boş ver de
sandalyeler masa üstünde daha tehlikeli değil mi
çekerler üstlerine düşer
üç tane erkek çocuk koşturmacalı geçer
bence sen her şeyi kaldırsan da olur
yere at minder yuvarlansınlar
bende bir tane var
bir ara spor salonu yeri gibi döşetsek tüm salonu minderle tepişsin dursun diye bakmıştım netten
ben de
iyi de nasil alisana kadar kafa goz kalmaz ki onlarda
yok daha elleri sandalyeye yetismiyor
basak burcu olarak o dedigin bana cok uzakbunlari yapmak bile buyuk basari benim icin
Arkadaşım ben de öyle diyordum. İlk çocuğumda hiç kaldırmamıştım ama oğlum çok farklı. Tehlikeli işler yaptığı için kaldırmak zorunda kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?