Bir onerisi olan?

Sağlıkla büyütün.
Sandalye masa üstünde daha tehlikeli olmuyor mu?
Üzerlerine devrilebilir.
Bunun dışında tek çözüm müsait bir odanız varsa orayı boşaltıp,halı serip onlara oyun odasi yapabilirsiniz.
Benim kizım 5.5 yasında.
Salonda bir köşe onun,halısı,oyuncaklarının bir kısmı orada duruyor ,başka oyuncak almak isterse oradan oynamadığı oyuncakları kutulara kaldırıyoruz. Böylece hem fazla kalabalık olmuyor,hemde dönüşumlü oynuyor bütün oyuncaklarıyla.
Sizde oda yoksa bile bir köşe yapsanız acaba oynamazlar mı orada?

Yaa çok tatlı
İmkan varsa yardıma biri gelse. Oyun ablası bile olabilir. Üç oğlan zor

kizlar evet su anda elleri yetismiyor ama bi kac ay sonra yetisecek o yuzden yine o sandalyeler inmek zorunda
nasil indire bilirim ben de onu soruyorum zaten size:)
sandalyeye cikip ordan masaya cikiyolar o yuzden sandalye tehlikeli
oyun kosesinde oynayacaklarini sanmiyorum ablalarinin odasinda bile oynamiyolar ama yine de denemeye calisirim ama icimden bi ses Ozan dagitir o koseyi diyor:)zaten oyun da oynayamiyolar ki hep kavga kiyamet:)

Ay abla da mı var

Kolay gelsin

Kreş gibi. :))
Hayal ettim de çok sevimlilerdir şimdi. Minyatür ordu gibi.
Biri dursa biri durmaz.
Bi de birbirlerini durtuklerler. Hep bi yaramazlık.
Allah kolaylıklar versin. Biraz büyüyene kadar sandalye orta sehpa hepsini bir odaya istifleseniz. Bazı çocuklar eşyalara dadanmiyor ama bazısı için o eşyalar tamamen atraksiyon malzemesi olabiliyor. :)

Yılmadan usanmadan uyaracaksın canım. Çelik gibi sinir gerekiyor biliyorum ama onlar alışana kadar uyaracaksın.

Tehlikeli işler konusunda dikkatini dağıtarak, başka yere çekerek değil de, kesin bir dille uyararak engellemeye çalıştım ben. Çok evhamlıyım zaten, arkamı döndüğümde tehlikeli işler yapmayacağından emin olmam gerekiyordu.

3,5 yaşında, hala daha dikkat et diye uyarıyorum orta sehpaya falan oturduğu zaman. Çok şükür bir sorun yaşamadık bu zamana kadar.

Senin çok zor üçü bi arada olunca. Belki ev işlerindeki yardımcının dışında çocuklara yardım edecek birini ayarlayabilirsin. Oyun ablası tarzında, bir üniversite öğrencisi falan olabilir. Maddi durumunuz elveriyorsa tabi ki...

Sabahtan öğlene kadar sen biraz idare edersin. Öğleden sonra da yardımcı gelir. Eşin gelene kadar birlikte oyalarsınız.

Sandalyeyi çekip ulaşmaması gereken her yere çıkıp tehlikeli şeylere uzanabilir mesela...

Masaüstünde bence de tehlikeli. Ben toptan kaldırdım.

tesekkur ederim kizlar
evet aynen oyle arkamdan mutfakga geldiklerinde donup bakiyorum da gercekten ordu gibi:)bi de ic savas cikmasa :)kuma gibi didisiyolar habire:)oyun ablasi icin su anda durumumuz yok maalesef amab2 yaslarindan sonra havalar isininca krese yazdiricam insallah sonra gelsin kanepe battaniye:)aksama kadar uyicam bu gunlerimin acisini cikaricam:))
bu arada oglen onlar yatinca sandalyeleri indirdik bacaklarindan bir birine bagladik.uyaninca bakmadilar bile ne hikmetse:)hala daha asagida inanamiyorum:)yardimci abla" valla ev eve benzedi" dedi dun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…