- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Yaa çok tatlımerhaba kizlar
Bilindik uzere 3uz ogullarim var.subatin 4de 2 yaslari olacak.cok aktif 3 tane canavarciklar kendileri:)ev ev olmaktan cikti her seyi kaldirdik 6-7 aydan fazladir sandalyeler masanin uzerinde:)artik daral geldi eve bakinca icim skiliyo.su sandalyeleri nasil asagida tuta bilirim?yani yerine dizmek istiyorum artik.bacaklarindan lastikle ski ski sardim dikkatlerini daha cok cekti ne yapip edip siyirip cikardilar:)
siz nasil yapiyorsunuz?bana ne onerirsiniz?
kizlar evet su anda elleri yetismiyor ama bi kac ay sonra yetisecek o yuzden yine o sandalyeler inmek zorunda
nasil indire bilirim ben de onu soruyorum zaten size:)
sandalyeye cikip ordan masaya cikiyolar o yuzden sandalye tehlikeli
oyun kosesinde oynayacaklarini sanmiyorum ablalarinin odasinda bile oynamiyolar ama yine de denemeye calisirim ama icimden bi ses Ozan dagitir o koseyi diyor:)zaten oyun da oynayamiyolar ki hep kavga kiyamet:)
yaaa bi abla var 10 ucuze bedel:)Ay abla da mı var
Kolay gelsin
kizlar evet su anda elleri yetismiyor ama bi kac ay sonra yetisecek o yuzden yine o sandalyeler inmek zorunda
nasil indire bilirim ben de onu soruyorum zaten size:)
sandalyeye cikip ordan masaya cikiyolar o yuzden sandalye tehlikeli
oyun kosesinde oynayacaklarini sanmiyorum ablalarinin odasinda bile oynamiyolar ama yine de denemeye calisirim ama icimden bi ses Ozan dagitir o koseyi diyor:)zaten oyun da oynayamiyolar ki hep kavga kiyamet:)
Sandalyeyi çekip ulaşmaması gereken her yere çıkıp tehlikeli şeylere uzanabilir mesela...Yani sandalye ile nasıl tehlikeli işler yapılabilir ki. Üstüne çıkıp düşecekse, koltuktan da düşer aynı şekilde.
Benim oğlum da çok hareketlidir, her yeri herşeyi kurcalar. Ama dediğim gibi herhangi birşeyi kaldırmadık. TV sehpasında çerçeveler, cam eşyalar da vardı, birkaç kere inceledi ama orada olmalarına alışık olduğu için ve dikkat et dediğimiz için kırıp dökmedi.
Konu sahibi şimdi sandalyeleri indirse çok fazla ilgilerini çeker. O yüzden 1 sene daha bekle dedim zaten.
Onun dışında sandalyeler masanın üzerinde daha tehlikeli bana kalırsa. Bi şekilde bacağından tutup çekse üstüne devrilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?