• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Bir ortama girdiinizde...***

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

...BiHTeR...

Ziyaretçi
evt kızlar bir ortama girdiğinizde dönüp size bakarlar mı? ve siz bu bakışlardan rahatsız olur musunuz yoksa yine havamdayım harikayım mi dersiniz? buyrunnnnnnnnn

ilk yorumu kendim yapiim:ecrin_bebek: girdiğim oratama bağlı eğer saygın bi yer ise evet hoşuma gider ne yalan söyleyeyim ama seviyesiz kişiler dönüp bakarsa rahatsız olurum seviyesizlerden kastım etrafta dolaşan pislikler anlamışınızdır yerimseniben hadii canlarımmm sıra sizdeee:kahve:

hımm :1closedeyes: evet bazen bakarlar ama genelde bir ortama girerken refleks olarak bakan gözler olur ya onlardan
yoksa ki acaba cok mu havalıyım ondan mı bakar onlar fisfisfis

hep her yerde ilgi odağı olmayı bende bilmiyorum nasıl beceriyorum ama oluyor işte ... rahatsızlık konusuna gelince gözlerini dikmiş bön bön bakarsa elbette oluyorum.....
hatta bununla ilgili bir anım geldi aklımakaydirigubbakcemile3

şöyle ki,cafe de kızlarla oturuyoruz,karşı masadan bir denyo ama nasıl bakıyor ,resmen bön bön ,ayırmıyor o denli,görüş açım ona doğru olduğu için karşımdaki arkadaşıma bakarken bile bakışları hissediyorum...kızlar durumun farkında tabii.. kızlara''çaktırmayın,bakın ne yapıcam sıkıosa bakar yine '' dedim..ve parmağımı alıp burnumu karıştırmaya başladım sırnaşık şey:kedi:onun suratına bakarak, ama gayet doğal bir eylemmişcesine sositosositoinanın o bakışlar,o suratın dağılışı ve yüzündeki hayal kırıklığı ve sarsılmış hali hala aklımda:dance::teytey:

hep her yerde ilgi odağı olmayı bende bilmiyorum nasıl beceriyorum ama oluyor işte ... rahatsızlık konusuna gelince gözlerini dikmiş bön bön bakarsa elbette oluyorum.....

şöyle ki,cafe de kızlarla oturuyoruz,karşı masadan bir denyo ama nasıl bakıyor ,resmen bön bön ,ayırmıyor o denli,görüş açım ona doğru olduğu için karşımdaki arkadaşıma bakarken bile bakışları hissediyorum...kızlar durumun farkında tabii.. kızlara''çaktırmayın,bakın ne yapıcam sıkıosa bakar yine '' dedim..ve parmağımı alıp burnumu karıştırmaya başladım sırnaşık şey:kedi:onun suratına bakarak, ama gayet doğal bir eylemmişcesine sositosositoinanın o bakışlar,o suratın dağılışı ve yüzündeki hayal kırıklığı ve sarsılmış hali hala aklımda:dance::teytey:

ayyy inanmıyorum süpersinnnkaydirigubbakcemile3

ilk yorumu kendim yapiim:ecrin_bebek: girdiğim oratama bağlı eğer saygın bi yer ise evet hoşuma gider ne yalan söyleyeyim ama seviyesiz kişiler dönüp bakarsa rahatsız olurum seviyesizlerden kastım etrafta dolaşan pislikler anlamışınızdır yerimseniben hadii canlarımmm sıra sizdeee:kahve:

canım yorumunu okumadan aynı yorumu ben yapıcaktım içimi okudun.
yerine ve ortamına göre değişir. zemuszemus

sen görgü kurallarını iyi bildigin için toplumda nasıl davranilacagınıda bilirsin..
hem hareketlerine hemde konuşmalarına dikkat eder........

ata sözlerinden bir derleme yaparsın sana bakanlara..seviyeni konuşturursun artık...artık

iyide bu davranışınızla kendi kendinizi rencide etmişsiniz cafedeki insanlara. bir cafe ve burnunu karıştıran genç bir kadın. pek iyi olmamış bu örnek ve davranış .

sen görgü kurallarını iyi bildigin için toplumda nasıl davranilacagınıda bilirsin..
hem hareketlerine hemde konuşmalarına dikkat eder........

ata sözlerinden bir derleme yaparsın sana bakanlara..seviyeni konuşturursun artık...artık

vereliniortak

evt kızlar bir ortama girdiğinizde dönüp size bakarlar mı? ve siz bu bakışlardan rahatsız olur musunuz yoksa yine havamdayım harikayım mi dersiniz? buyrunnnnnnnnn

Bilmem......Acikcasi hic dikkat etmem öyle seylere!!fisfisfis

Bakan bakar...bakmayan bakmaz.....Ne rahatsiz olurum nede hosuma gider!!

Kafede çok bakarlar bana,hesabı ödemeden kaçmayayım diye sanırım:1closedeyes:

Bu arada burnunu karıştıranlara da bakarım ,geçen kafede kadının biri karıştırıyordu,ya bu arkadaştı ya da aynen bir adamdan rahatsız olmuş bir bayandı o haldegamyoncuiremsu
Artık burun karıştırmnın da bi bahanesini öğrendim yaşasınnnnsositososito

Kadın çok alımlıydı,kapıdan girdiği anda bütün bakışlar toplanmıştı üzerinde.Sarı ve bukleli saçlarını gecenin karanlığına doğru savurarak,balerin edasıyla sekerek oturdu masasına
Hemen garsonlar sigarasını yakmak için etrafına üşüştü,o ise gözüne bir yakışıklıyı kestirmişti bile,ona doğru gülümseyerek baktı,ama o da ne adam burnunu karıştırıyordu,iğrenen bir bakış atarak en yakınındaki garsonun kıllı ellerinden medet umdu sigarası yanmadan kalmasın diye..
O sırada burnunu karıştıran adam yanındaki arkadaşına,bak nasıl refüze ettim kadını,dikmiş bakışlarını bakıyor,sigarasını yaktıracaktı bana aklınca hasbam diyor ve kahkalarla elindeki kadehi alaycı dudaklarına götürüyordu
Bu da böyle bir hikaye işte,teşekkür ederim esin kaynaklarıma kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
Küçüklüğümden beri girdiğim ortamlarda dikkat çekermişim.Anneannem beni abimin okuluna götürdüğünde öğretmenler ve öğrenciler etrafımı sararmış.zemuszemusAz-çok hatırlıyorum bunları.
Büyüdükten sonra da durum değişmedi.Ben her zaman bakışların üzerimde odaklanmasından rahatsız olan bir tipim.Bilerek,özel yaptığım bir şeyler yok ki bu durumu engelleyeyim.Yanımda olan kız ya da erkek arkadaşlarım herkes bize bakıyor,diye söylerler hep.:umursamaz:
Kısacası birilerinin bana bakması beni mutlu etmez.Bugün de şöyleyim,böyleyim,ah ben bir taneyim ,diye düşünmem.Bakışlar fazlasıyla rahatsız eder beni ki sırf karşı cinse ait bakışlar değil bunlar.:umursamaz:Hele kadınların fesat bakışları çileden çıkartır beni.:1closedeyes:

Kadın çok alımlıydı,kapıdan girdiği anda bütün bakışlar toplanmıştı üzerinde.Sarı ve bukleli saçlarını gecenin karanlığına doğru savurarak,balerin edasıyla sekerek oturdu masasına
Hemen garsonlar sigarasını yakmak için etrafına üşüştü,o ise gözüne bir yakışıklıyı kestirmişti bile,ona doğru gülümseyerek baktı,ama o da ne adam burnunu karıştırıyordu,iğrenen bir bakış atarak en yakınındaki garsonun kıllı ellerinden medet umdu sigarası yanmadan kalmasın diye..
O sırada burnunu karıştıran adam yanındaki arkadaşına,bak nasıl refüze ettim kadını,dikmiş bakışlarını bakıyor,sigarasını yaktıracaktı bana aklınca hasbam diyor ve kahkalarla elindeki kadehi alaycı dudaklarına götürüyordu
Bu da böyle bir hikaye işte,teşekkür ederim esin kaynaklarıma kaydirigubbakcemile4

çok iyi ya.. ay yarıldım dilarem... bunda olay tersine işlemiş ha..
:roflol::roflol::roflol:.

Bu arada burnunu karıştıranlara da bakarım ,geçen kafede kadının biri karıştırıyordu,ya bu arkadaştı ya da aynen bir adamdan rahatsız olmuş bir bayandı o haldegamyoncuiremsu
Artık burun karıştırmnın da bi bahanesini öğrendim yaşasınnnnsositososito

süpersin canım ya valla cok güldüm kaydirigubbakcemile3

hiç hoşuma gitmedi bu konu...
ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım..

hıc hıc hıccc bakmazlar bana vallahı hıcde dıkkat etmemısımdır..
deseme yalan olcak zaten ıtalyan rest.calıstıgım ıcın ıster ıstemez cok gz onundeydım
kendınden emın topuklu ayakkabıları sadece sık bırı oldgm ıcınd evamlı gozler ustumde ıdı bayan musterıler bıle kar bugun cok hoşsun derler..kotu bakıslara maruz kalmadım cunku calıstıgım yer cok lüks ve saygın deger ınsanların geldıg bı yer oldug ıcın oyle kotu bakıslar altında durmadım hıc..

ama gumrukden cıkan bı turıst kafılesı mekana geldıler sanırım azda alkolluyduler ıclerınden bırı bana cok baktı gıderkende bana hatıra olarak bı rozet hedıye ettı ve elımı opdu şakk bızım personeller delırdı o anda benımde yuzum az kızardı bakın almanlar ne kaa kıbarlar demısdım:)..

girdiginiz ortamlarda dikkat cekiyormusunuz bilmiyorum ama böyle gereksiz bi konu acarak burda dikkat cekmeyi basardınız..tebrikler!!!!

Back
X