B
...BiHTeR...
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ...BiHTeR...
evt kızlar bir ortama girdiğinizde dönüp size bakarlar mı? ve siz bu bakışlardan rahatsız olur musunuz yoksa yine havamdayım harikayım mi dersiniz? buyrunnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep her yerde ilgi odağı olmayı bende bilmiyorum nasıl beceriyorum ama oluyor işte ... rahatsızlık konusuna gelince gözlerini dikmiş bön bön bakarsa elbette oluyorum.....
hatta bununla ilgili bir anım geldi aklımakaydirigubbakcemile3
şöyle ki,cafe de kızlarla oturuyoruz,karşı masadan bir denyo ama nasıl bakıyor ,resmen bön bön ,ayırmıyor o denli,görüş açım ona doğru olduğu için karşımdaki arkadaşıma bakarken bile bakışları hissediyorum...kızlar durumun farkında tabii.. kızlara''çaktırmayın,bakın ne yapıcam sıkıosa bakar yine '' dedim..ve parmağımı alıp burnumu karıştırmaya başladım sırnaşık şey:kedinun suratına bakarak, ama gayet doğal bir eylemmişcesine sositosositoinanın o bakışlar,o suratın dağılışı ve yüzündeki hayal kırıklığı ve sarsılmış hali hala aklımda:dance::teytey:
ilk yorumu kendim yapiim:ecrin_bebek: girdiğim oratama bağlı eğer saygın bi yer ise evet hoşuma gider ne yalan söyleyeyim ama seviyesiz kişiler dönüp bakarsa rahatsız olurum seviyesizlerden kastım etrafta dolaşan pislikler anlamışınızdır yerimseniben hadii canlarımmm sıra sizdeee![]()
hep her yerde ilgi odağı olmayı bende bilmiyorum nasıl beceriyorum ama oluyor işte ... rahatsızlık konusuna gelince gözlerini dikmiş bön bön bakarsa elbette oluyorum.....
hatta bununla ilgili bir anım geldi aklımakaydirigubbakcemile3
şöyle ki,cafe de kızlarla oturuyoruz,karşı masadan bir denyo ama nasıl bakıyor ,resmen bön bön ,ayırmıyor o denli,görüş açım ona doğru olduğu için karşımdaki arkadaşıma bakarken bile bakışları hissediyorum...kızlar durumun farkında tabii.. kızlara''çaktırmayın,bakın ne yapıcam sıkıosa bakar yine '' dedim..ve parmağımı alıp burnumu karıştırmaya başladım sırnaşık şey:kedinun suratına bakarak, ama gayet doğal bir eylemmişcesine sositosositoinanın o bakışlar,o suratın dağılışı ve yüzündeki hayal kırıklığı ve sarsılmış hali hala aklımda:dance::teytey:
sen görgü kurallarını iyi bildigin için toplumda nasıl davranilacagınıda bilirsin..
hem hareketlerine hemde konuşmalarına dikkat eder........
ata sözlerinden bir derleme yaparsın sana bakanlara..seviyeni konuşturursun artık...artık
evt kızlar bir ortama girdiğinizde dönüp size bakarlar mı? ve siz bu bakışlardan rahatsız olur musunuz yoksa yine havamdayım harikayım mi dersiniz? buyrunnnnnnnnn
Kadın çok alımlıydı,kapıdan girdiği anda bütün bakışlar toplanmıştı üzerinde.Sarı ve bukleli saçlarını gecenin karanlığına doğru savurarak,balerin edasıyla sekerek oturdu masasına
Hemen garsonlar sigarasını yakmak için etrafına üşüştü,o ise gözüne bir yakışıklıyı kestirmişti bile,ona doğru gülümseyerek baktı,ama o da ne adam burnunu karıştırıyordu,iğrenen bir bakış atarak en yakınındaki garsonun kıllı ellerinden medet umdu sigarası yanmadan kalmasın diye..
O sırada burnunu karıştıran adam yanındaki arkadaşına,bak nasıl refüze ettim kadını,dikmiş bakışlarını bakıyor,sigarasını yaktıracaktı bana aklınca hasbam diyor ve kahkalarla elindeki kadehi alaycı dudaklarına götürüyordu
Bu da böyle bir hikaye işte,teşekkür ederim esin kaynaklarıma![]()
Bu arada burnunu karıştıranlara da bakarım ,geçen kafede kadının biri karıştırıyordu,ya bu arkadaştı ya da aynen bir adamdan rahatsız olmuş bir bayandı o haldegamyoncuiremsu
Artık burun karıştırmnın da bi bahanesini öğrendim yaşasınnnnsositososito