• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Bir ortama girdiinizde...***

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özür dilerim ama bunu söyleyeceğim. bir cafede yemek yerken başka bir masadaki ,adam onu rahatsız etti diye burnunu karıştırıp ona bu şekilde tepki veren bir kadının davranışını normal bulamam . üstelik onu görünce yemeğimide yiyemem. kendi adıma yazıyorum. bunu. yoksa bu sizin davranışınız size normal gelebilir ama bana ters.

Evt bu konuda Okiye katılıyorum..

Diğer insanların açısından düşünmemiştim..Onlar açısından iştah kapatıcı bir durum olurdu.kaydirigubbakcemile3

İsteyen istediği konuyu açabilir saçma sapan olmadıkça- saçma yorumlar olmadıkça

"Bu konuda ne böyle" Diyecek olan gelmez, yorum yazmaz bakın bu son ikazdır.

Konuları dağıtana, yorumlara kötü cevap yazanlara bundan böyle gereken yapılacak...

özür dilerim ama bunu söyleyeceğim. bir cafede yemek yerken başka bir masadaki ,adam onu rahatsız etti diye burnunu karıştırıp ona bu şekilde tepki veren bir kadının davranışını normal bulamam . üstelik onu görünce yemeğimide yiyemem. kendi adıma yazıyorum. bunu. yoksa bu sizin davranışınız size normal gelebilir ama bana ters.

tamamen katılıyorum okypeteme a.s.

tabiki o konuda da ben de kimseye rahatsızlık vermek istemem...dolayısıyla ortamın buna elverişli olması şarttı ...yoğun bir ortam diildi..bu hareketimi de masamdaki arkadaşlarım ve amacımın ulaşmasını istediğim sahıştan başkasının görmesine imakn vermemeye arkadaşlarım ve ben gayret gösterdik...kaydirigubbakcemile5

hep her yerde ilgi odağı olmayı bende bilmiyorum nasıl beceriyorum ama oluyor işte ... rahatsızlık konusuna gelince gözlerini dikmiş bön bön bakarsa elbette oluyorum.....
hatta bununla ilgili bir anım geldi aklımakaydirigubbakcemile3

şöyle ki,cafe de kızlarla oturuyoruz,karşı masadan bir denyo ama nasıl bakıyor ,resmen bön bön ,ayırmıyor o denli,görüş açım ona doğru olduğu için karşımdaki arkadaşıma bakarken bile bakışları hissediyorum...kızlar durumun farkında tabii.. kızlara''çaktırmayın,bakın ne yapıcam sıkıosa bakar yine '' dedim..ve parmağımı alıp burnumu karıştırmaya başladım sırnaşık şey:kedi:onun suratına bakarak, ama gayet doğal bir eylemmişcesine sositosositoinanın o bakışlar,o suratın dağılışı ve yüzündeki hayal kırıklığı ve sarsılmış hali hala aklımda:dance::teytey:

peki o kişi çok çok yakışıklı biri olsaydı yine aynı hareketi mi yapardın?

bakan oluyor da benden çok o bakanları kocam görür...beni ilgilendirmiyor..alışkınım :) dermişim dee bana daha çok bayanlar bakıyor :)

Gereksiz konu olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz..?
Gereksiz bir topicde ne işiniz var?

Sizin gibi üyeler yüzünden, tüm topiclerde tartışma çıkıyor, bak ilk mesajında saldırı var, şimdi Bihter gelse sana cevap verse, al sana karşılıklı atışma, başlatan kim? sen, çünkü başka topicde başlayan sorunlarınızı , başka topiclere taşıyorsunuz..Fırsat kolluyorsunuz..Bihtere kafayı takmışsanız şayet, dışarda halledin topiği karıştırmayın ya da kötü içerikten şikayet edin Bihter i..

Siz de dikkat çekmeyi başardınız bu arada..

peki siz bana bunları yazarak atısma yaratmıyormusunuz?ben size ters bi cevap versem alın size atısma...bana kızmıssınız ama bendende sert yazmıssınız

bence dikkat çekmek bir çok etkene bağlı olduğu gibi kişinin tavır davranışları giyimi yürüyüşü makyajı vs vs
bu gibi etkenlere de bağlıdır
dikkat çekmek için saçma sapan giyinen insanlar abartılı saçlar aşırı makyaj
her zaman dikkat çeker ve o kişiler amaçlarına ulaşırlar
normal kendi haline sade bir insana dönüpte böyle yiyecekmiş gibi bakıldığına inanmıyorum
haa istisnalar hariç :delphin:
kendi haline dikkat çekmek gibi bir amacı olmayan normal birinede
yiyecek gibi bakan da abazandır bana göre türkiyede abazan çok ne yazık ki

bu arada bakıştan bakışa fark var güzel giyinmiş hoş bir bayana herkes bakar
bakmaktan bakmaya fark var ama
şöylesine ay ne hoş deyip bakmak nerde birde gözünü hiç çekmeden bakmak nerde..

bana gelecek olursak eğer hiç farkında değilim
çevremde bana bakan var mı diye düşünmüyorum ve de görmüyorum ne yalan söyleyeyim
ayrıca birinin size baktığını görmek için sizinde ona bakıyor olmanız gerekiyor
dolayısıyla size gözünü hiç ayırmadan bakan şahısta belki sizin için aynı şeyi düşünüyordur kim bilir kaydirigubbakcemile3

cloudycim bakiyorlar ben mesela en paspal halimle cikayim bi halt varmis gibi bakarlar icten gelen enerji onlari sana yoneltiyor bence cekim kuvveti gibi bisey su albeni..baktirmak icin ugrasanlar ayri tabi

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bana kimse dönüp bakmaz
baksa da ben görmem, öyle millete bana bakıyor mu diye bakmam çünkü
baksa ne olacak bakmasa ne olacak
çok bakılanların artısı mı olmuş oluyor

cloudycim bakiyorlar ben mesela en paspal halimle cikayim bi halt varmis gibi bakarlar icten gelen enerji onlari sana yoneltiyor bence cekim kuvveti gibi bisey su albeni..baktirmak icin ugrasanlar ayri tabi

hımm ilginç sen farklı bir vakasın o zaman fisfisfis

bak ne diyorum
birinin sana baktığını görmek için seninde ona bakmış olman lazım
e dolayısıyla sende ona bakıyorsun ve oda senin aynı düşünüyor olmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bana bakıyorlar diyenlere hep bunu söylüyorum
bak ben hiç dikkat etmiyorum
yanımdaki arkadaşlarımdan duyarım hep baktılar laf attılar şunu dediler vs vs
ilgilenmiyorum ve görmüyorum :umursamaz::umursamaz:

ben de çoğu zaman dikkat çekiorum ( açık kıyafet giyinmem,abartılı makyajım yoktur vs.)
ama bayanların bakışlarından rahatsız olmam
ayrıca karşındakinin bakıp bakmadığını anlayabiliosun
aynı ortamda olunca anlıyabiliyorum
sonuçta sizi takip eden bi bakış olunca insan görüyor

bende genelde girdigim cogu ortamda ilgi odagi oluyorum bakislar cok oluyor artik fitne fesat mi yoksam begendiklerindenmi bilemem cünki bayanlarda bakarlar

cekicilik gizemlik varmis bende öyle diorlar

bende genelde girdigim cogu ortamda ilgi odagi oluyorum bakislar cok oluyor artik fitne fesat mi yoksam begendiklerindenmi bilemem cünki bayanlarda bakarlar

cekicilik gizemlik varmis bende öyle diorlar
O halde sana da :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

acıkcası biyere girdigimde kım bana bakmıs bakmamıs umursamıyorum arkadaslarıma yonelıp bi sandalye kapıp yanlarına oturuyorum :))
yada bi marketteysem alısverısı yapıp cıkıyorum..
hiç dusunmemıstım biri bana baktımı die.. bundan sonrası için dusunurmuyum ..hayır..

Girdiğim yerlerde banada bakarlar bi kere bakıp bidaha bakmaması lasım birinin valla ben çok sinir olurum sürekli bakan birinekaydirigubbakcemile3 Hatta bu evli biri falansa azarlarım yakısıklı birisiyse nie azarlıyım ama dimi:jeyyar:

Girdiğim yerlerde banada bakarlar bi kere bakıp bidaha bakmaması lasım birinin valla ben çok sinir olurum sürekli bakan birinekaydirigubbakcemile3 Hatta bu evli biri falansa azarlarım yakısıklı birisiyse nie azarlıyım ama dimi:jeyyar:

eh tabiki agzinin icine girecek gibi bakanlardan kimse hoslanmaz
bir bakacak
way yavruya bak cok hos bir bayan deyip gececek okadarrrrrrşakkıdı

eh tabiki agzinin icine girecek gibi bakanlardan kimse hoslanmaz
bir bakacak
way yavruya bak cok hos bir bayan deyip gececek okadarrrrrrşakkıdı

Oldu öyle şeye kesinlikle izin vermem çok hoş bi tabir mi. Bakılmasından hoşlanmam geçende otobüste çocugun teki bakıp duruyo gözükler var beni görmüyorummu sanıyo ne benim sinirlerim bozuldu bastan asagı incelenmekten hiç hoşlanmam. ben çıkardım gözlükleri adam hala bakıyo mırıldanıyorum hala bakıyo herkesin içinde azarlayınca bakması kesildi. Rezil olmus olmamıs hiç umrumda dill.

Oldu öyle şeye kesinlikle izin vermem çok hoş bi tabir mi. Bakılmasından hoşlanmam geçende otobüste çocugun teki bakıp duruyo gözükler var beni görmüyorummu sanıyo ne benim sinirlerim bozuldu bastan asagı incelenmekten hiç hoşlanmam. ben çıkardım gözlükleri adam hala bakıyo mırıldanıyorum hala bakıyo herkesin içinde azarlayınca bakması kesildi. Rezil olmus olmamıs hiç umrumda dill.

öyle öküzlerden (cok affedersin) bende hoslanmam tabiki canim yani

Back
X