- Konu Sahibi ...BiHTeR...
girdiginiz ortamlarda dikkat cekiyormusunuz bilmiyorum ama böyle gereksiz bi konu acarak burda dikkat cekmeyi basardınız..tebrikler!!!!
nesi varki gayet eğlenceli bir konu olmuş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
girdiginiz ortamlarda dikkat cekiyormusunuz bilmiyorum ama böyle gereksiz bi konu acarak burda dikkat cekmeyi basardınız..tebrikler!!!!
nesi varki gayet eğlenceli bir konu olmuş...
zemuszemusvereliniortakben ortamlarda dikkat cekerim diye insanın kendini övmesi ne kadar eğlenceli ve dogru olabilir??
Yaz göbeene dikkat diye,çekersin dikkatini kocenin yerimsenibenbu koca göbekle eşimden baska kımsenın dıkkatını cekmem:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
cekmekte istemem zaten:dilcikar:
kocem dıkkatını uzerıme versın yeter:jeyyar:
kendini ovmek degildir ki bu .. ortama girince herkesin donup bakmasi insanin cazibesinden albenisindendir.. albeni cirkin bir bayanda da mevcuttur. bir bakima aura ;icsel isik ;enerji diyebiliriz albeni icin.. cirkin cok kadin taniyorum donup baktiran icsel enerjidir. ha arkadas ben cok guzelim herkes bakiyor sizede bakiyorlarmi diye topic acsa haklisiniz derdim
pardon da neresi yanlis konunun gayet herkesin merak ettigi bir konudur rahatsizmisin degilmisin bukadar ?? ne yapmaya calisabilirki
Yaz göbeene dikkat diye,çekersin dikkatini kocenin yerimseniben
Bendee hep ilgi odağıyımdır..Ama hiç umrumda olmaz.....
kendimi rencide ettiğimi düşünmüyorum, rencide olduğumu düşünen oldu ise de umrumda değil... bugün olsa aynı derecede rahatsız edici bakış hiç yüksünmem...o utanmıyorda çirkin bakışlarından ben yaptığımdan mı utanacağım...kalksın gitsin ,benim keyfimi o bozamaz! ona ve onun gibilere de ders olsun ,her güzele bakmak ,her mideyi kaldırmaz...dinsizin hakkından imansız gelir misali...[/COLOR]
iyide bu davranışınızla kendi kendinizi rencide etmişsiniz cafedeki insanlara. bir cafe ve burnunu karıştıran genç bir kadın. pek iyi olmamış bu örnek ve davranış .
kendimi rencide ettiğimi düşünmüyorum, rencide olduğumu düşünen oldu ise de umrumda değil... bugün olsa aynı derecede rahatsız edici bakış hiç yüksünmem...o utanmıyorda çirkin bakışlarından ben yaptığımdan mı utanacağım...kalksın gitsin ,benim keyfimi o bozamaz! ona ve onun gibilere de ders olsun ,her güzele bakmak ,her mideyi kaldırmaz...dinsizin hakkından imansız gelir misali...![]()