• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Bir ortama girdiinizde...***

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu koca göbekle eşimden baska kımsenın dıkkatını cekmem:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
cekmekte istemem zaten:dilcikar:

kocem dıkkatını uzerıme versın yeter:jeyyar:

bu koca göbekle eşimden baska kımsenın dıkkatını cekmem:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
cekmekte istemem zaten:dilcikar:

kocem dıkkatını uzerıme versın yeter:jeyyar:
Yaz göbeene dikkat diye,çekersin dikkatini kocenin yerimseniben

gayet hoş bi konu niye tersleyenler olmuş:sm_confused:
bence genelde refleks olarak bakılıyo birincisi eğer ikinci kez dönüp bakarlarsa bilin ki alımlı bi bayansınız:lepi:a.s

kendini ovmek degildir ki bu .. ortama girince herkesin donup bakmasi insanin cazibesinden albenisindendir.. albeni cirkin bir bayanda da mevcuttur. bir bakima aura ;icsel isik ;enerji diyebiliriz albeni icin.. cirkin cok kadin taniyorum donup baktiran icsel enerjidir. ha arkadas ben cok guzelim herkes bakiyor sizede bakiyorlarmi diye topic acsa haklisiniz derdim

ben benim albenim cazibem var desem bu kendimi övmek olmuyor mu yani??cirkin bayandada albeni mevcuttur demişsin ama bence cirkin bayan yoktur.klasik bi söz olacak ama bakımsız bayan vardır..zaten burda bahsedilende bakımlı olmak,albenili olmak degil..ben hiç çirkin kadın tanımıyorum..bence herkes kendine göre alımlı ve hostur.bunu girdigim ortamda dikkat cekerim diye söylemekte bana göre ukalalıga kacar.

pardon da neresi yanlis konunun gayet herkesin merak ettigi bir konudur rahatsizmisin degilmisin bukadar ?? ne yapmaya calisabilirki

hoşuma gider veya gitmez beni ilgilendirir sadece...gamyoncuiremsu
herkesin merak ettiği bir konudur derken..:1closedeyes:
şahsen ben hiç merak etmedim sizin gibi..:umursamaz:

kimse durup dururken dönüp bana bakmaz...
çünkü ben bir ortama girdiğimde sağıma-soluma değil direk önüme bakarım...
bana bakılırsa da rahatsız olmam... çünkü pek ciddiye almam bakanı...
birde şunu anlamıyorum konuda yer aldığı gibi yazıcam seviyesizler bakınca kötü, seviyeliler bakınca iyi...
rahatsız edecek boyutta bakan adam ne kadar seviyeli peki...

genellikle "ne uzun bir kız" diye düşünüp bakıyorlardır sanırım
boyum türk standartlarının üstünde biraz

benım sahsı fıkrım hıc bı evlı bayan gırdıgı ortamlarda dıkkat ceksın ona ılgılı gozlerle bakılsın ıstemez.. :1closedeyes: en azından ben oyle dusunuyorum.. :delphin: hıc sevmem o tarz seylerı cunku esımle gırdıgım ortamlarda o tarz seylerle karsılastıgımızda cınden hos olmuyor.. :sinifsinif: haklı ve normal olarak.. :sinifsinif: aynı sekılde esıme bakılsa nasıl olursa olsun ortalıgı ters getırırım yanı.. yasakkelime o yuzden karsılıklı olarak dusunmelı boyle seyler.. aynı seyler eslere veya sevgılılere yapılsa hosa gıdermıydı dıye.. :delphin: bıraz da mahal vermekle alakalı oldugunu dusunuyorum.. :kahve: kısı gıttıgı oratmalarda nasıl davranacagını bılırse karsısına nasıl elektrık verırse ona gore de tepkı alır.. :1closedeyes:

Evli ya da bekar hiç fark etmez.Kimse kimsenin parmağına bakmıyordur herhalde.Mahal vermekle ilgisi yok.Girdiği ortamda nasıl davranması gerektiğini bilenlere bile bakılıyor.Kimseye bakma diyemeyiz ki.Öyle insanlar var ki,çuval da giyse,hanım hanımcık da otursa dikkat çeker.Bu kişinin tipi ile alakalı tamamen.Farklı olan her zaman dikkat çeker,kurtuluşu yok...zemuszemus

girdiginiz ortamlarda dikkat cekiyormusunuz bilmiyorum ama böyle gereksiz bi konu acarak burda dikkat cekmeyi basardınız..tebrikler!!!!

Gereksiz konu olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz..?
Gereksiz bir topicde ne işiniz var?

Sizin gibi üyeler yüzünden, tüm topiclerde tartışma çıkıyor, bak ilk mesajında saldırı var, şimdi Bihter gelse sana cevap verse, al sana karşılıklı atışma, başlatan kim? sen, çünkü başka topicde başlayan sorunlarınızı , başka topiclere taşıyorsunuz..Fırsat kolluyorsunuz..Bihtere kafayı takmışsanız şayet, dışarda halledin topiği karıştırmayın ya da kötü içerikten şikayet edin Bihter i..

Siz de dikkat çekmeyi başardınız bu arada..

Son düzenleme:
Topic konusuna gelince;
Zaman zaman bakan bayanlar oluyor tabii..Bayanlardan rahatsız olmam..

Zaten çok afedersiniz de öküz gibi bakan erkeklerin olacağı ortamlarda da pek bulunmam..
Yanımda eşim varken zaten pek kimse bakmaz..

[/COLOR]
iyide bu davranışınızla kendi kendinizi rencide etmişsiniz cafedeki insanlara. bir cafe ve burnunu karıştıran genç bir kadın. pek iyi olmamış bu örnek ve davranış .
kendimi rencide ettiğimi düşünmüyorum, rencide olduğumu düşünen oldu ise de umrumda değil... bugün olsa aynı derecede rahatsız edici bakış hiç yüksünmem...o utanmıyorda çirkin bakışlarından ben yaptığımdan mı utanacağım...kalksın gitsin ,benim keyfimi o bozamaz! ona ve onun gibilere de ders olsun ,her güzele bakmak ,her mideyi kaldırmaz...dinsizin hakkından imansız gelir misali...kaydirigubbakcemile4

Bu arada bakan erkeği baktırmamak için burun karıştırma politakası hoşuma gitmedi..
Ben yapamazdım..

Sandalyemin yönünü değiştirirdim en kısa yoldan.

kendimi rencide ettiğimi düşünmüyorum, rencide olduğumu düşünen oldu ise de umrumda değil... bugün olsa aynı derecede rahatsız edici bakış hiç yüksünmem...o utanmıyorda çirkin bakışlarından ben yaptığımdan mı utanacağım...kalksın gitsin ,benim keyfimi o bozamaz! ona ve onun gibilere de ders olsun ,her güzele bakmak ,her mideyi kaldırmaz...dinsizin hakkından imansız gelir misali...kaydirigubbakcemile4

özür dilerim ama bunu söyleyeceğim. bir cafede yemek yerken başka bir masadaki ,adam onu rahatsız etti diye burnunu karıştırıp ona bu şekilde tepki veren bir kadının davranışını normal bulamam . üstelik onu görünce yemeğimide yiyemem. kendi adıma yazıyorum. bunu. yoksa bu sizin davranışınız size normal gelebilir ama bana ters.

Back
X