bir oturmaktan nefret ediyorum :(

birde unutmuşum ben evde hasta olsam ölsem hayatta iki merdiven çıkıpta bakmaz ölmüşmüyüm hayattamıyım umurunda olmaz buda benim zoruma gidiyor kendisi benden ilgi alaka bekliyor bu yaptıklarına rağmen ama benim hastalığımla dalga geçiyor.bi gün kalbime alet bağlanmıştı ritim bozukluğu için tesadüfen gördü kv.bana ne dese beğenirsiniz.sen evde yatıyorsun iş yapmıyorsun ondan hastasın :53::53::53:
içeri girip oturupda sormadı apartmanın içinden konuşuyor bana yaaa deli olyorm hatırladıkça :47::47::47:birde kendisi yalandan hasta olur hep :53:

canım benim üzme kendini sonuna kadar arkandayım bu konuda çok haklısın
sen böyle bi hata yapmışsın burada bizi okuyan arkadaşlarımıza en azından bırakın aynı dairede oturmayı aynı apartman hatta aynı sokakta oturmayı bile asla ve asla kabul etmesinler. unutmasınlar ki evlenmeden önceki kaynanayla evlendikten sonra kaynana evrim geçirmiş gibi değişiyo

canım benim üzme kendini sonuna kadar arkandayım bu konuda çok haklısın
sen böyle bi hata yapmışsın burada bizi okuyan arkadaşlarımıza en azından bırakın aynı dairede oturmayı aynı apartman hatta aynı sokakta oturmayı bile asla ve asla kabul etmesinler. unutmasınlar ki evlenmeden önceki kaynanayla evlendikten sonra kaynana evrim geçirmiş gibi değişiyo

çok teşekkür ederim canım inanın hergün ağlıyorum evim bana soğuk geliyor ısınamadım:5: evet bende diyorum evlenecek olanlara kesinlikle ama kesinlikle dediğin gibi aynı mahallede bile oturmasınlar uzak olsunlar iyi olsunlar.Allah ım banada nasip etsin öyle özeniyorum ki arkadaşlarım var ayrı oturuyorlar ve çok mutluluar ben hep kavga hep ağlamayla geçiriyorum günlerimi.eşimle sorunum olmadığı zamanlarda kvnin yaptıklarını düşünüp ağlıyorum :43:

ne kadar sık paylaşılan bir konu bu yaaa :53:

başka yere taşınmaktan başka ne çıkar yolunuz olmaz. başka hiç bişey çözüm olamaz. bu saatten sonra nasıl alıştıysa öyle devam edecek, değişmesini beklemek yanlış olur.

diğer eltilerden de sizin kadar şikayetci mi?

ne kadar sık paylaşılan bir konu bu yaaa :53:

başka yere taşınmaktan başka ne çıkar yolunuz olmaz. başka hiç bişey çözüm olamaz. bu saatten sonra nasıl alıştıysa öyle devam edecek, değişmesini beklemek yanlış olur.

diğer eltilerden de sizin kadar şikayetci mi?

evet kesinlikle taşınmaktan başka çaremiz yok değişmesini beklemiyorum zaten.
3 eltim var biri canını zor kurtarmış kaçmış gitmiş ben evlenmeden önce taşınmış.diğer ikisi kv ile muhattap bile olmuyor ben yeni sayılırım ya diğerlerine göre benimle uğraşıyor canım :43:

evet kesinlikle taşınmaktan başka çaremiz yok değişmesini beklemiyorum zaten.
3 eltim var biri canını zor kurtarmış kaçmış gitmiş ben evlenmeden önce taşınmış.diğer ikisi kv ile muhattap bile olmuyor ben yeni sayılırım ya diğerlerine göre benimle uğraşıyor canım :43:

ne sinir :50: sende onları örnek al. muhattap olmuyorlar diyorsun ya. sen tecrübesizsin sonuçta.. onlar ne yapıyorsa sende öyle yap taşınana kadar.

taşınmak öyle kolay değil burdada okuyoruz konuları ev kendinize aitse o kadar çabuk olmaz onun için şu an için belli bi mesafe kurup devam ettirmek sonrasına da bakarsın

ne sinir :50: sende onları örnek al. muhattap olmuyorlar diyorsun ya. sen tecrübesizsin sonuçta.. onlar ne yapıyorsa sende öyle yap taşınana kadar.

evet yapıyorum onların yaptığını ama inan büyüğüm diye yaşlı diye yinede saygısızlık yapmamak için uğraşıyorum ama olan bana oluyor :50:
muhattap olmayıncada başını sarıp yatıyor oğlu görsünde acısın diye inan sinirimden hem gülüyorum hem ağlıyorum şu an:1::25:
ama bundan sonra öyle hiç takmıcam görmemek için gerekirse ayakkabı giymeden ses yapmadan çıkıp gitcem evden :27:

taşınmak öyle kolay değil burdada okuyoruz konuları ev kendinize aitse o kadar çabuk olmaz onun için şu an için belli bi mesafe kurup devam ettirmek sonrasına da bakarsın

kesinlikle kolay değil bu oturduğumuz ev kendimizin satalım desek hayatta sattırmazlar.ama taşınalım desek gücümüz var şükür yapabiliriz yani.taşınayımda yeter ki 1 sene 2 sene beklerim sorun yok

Allah herkese çekebileceği dert veriyo demek ki,1 2 sene daha dayanabilirim diyosan önümü ilikler saygı duyarım sana, sendeki sabrın 10da biri bende olsa keşke

evet yapıyorum onların yaptığını ama inan büyüğüm diye yaşlı diye yinede saygısızlık yapmamak için uğraşıyorum ama olan bana oluyor :50:
muhattap olmayıncada başını sarıp yatıyor oğlu görsünde acısın diye inan sinirimden hem gülüyorum hem ağlıyorum şu an:1::25:
ama bundan sonra öyle hiç takmıcam görmemek için gerekirse ayakkabı giymeden ses yapmadan çıkıp gitcem evden :27:

bizimkinde de o potansiyel var.. 5 gün uğramadık işlerimiz vardı, tansiyonu çıkmış geçen.. :27:
anlamıyorum bunları cidden. zaten ben ihmal etmiyorum ziyaret ediyoruz. kötü kalpli biri değilim ki evine barkına uğramayım..
her gün görüşme taraftarı, hiiiiiç kusura bakmasın, alışacak napalım :10:
ama senden şanslıyım aramızda mahalle mesafesi var.
sende üzme tatlı canını, geçer inşallah huzursuz günlerin

Ben bu erkekleri anlamıyorum
Yengesiyle de benzer sorunları yaşamış annesi
Hangi cesaretle sizi de oraya götürüyor

Şimdi iki arada bir derede kaldım diye de sızlanmasın, madem bile bile lades dedi çekecek mecbur
Ya da hatasını anlayıp başka bi semte taşınacaksınız...

Allah herkese çekebileceği dert veriyo demek ki,1 2 sene daha dayanabilirim diyosan önümü ilikler saygı duyarım sana, sendeki sabrın 10da biri bende olsa keşke

canım yoksa boşancaz o dereceye geldik bende bayılmıyorum onun yüzünü görmeye eşim biraz para biriktirelim diyor.ama şuda bi gerçek dediğin gibi 2 sende daha burda olursam kesin boşanma kararı vermiş olurum o iki senenin sonunda.

bizimkinde de o potansiyel var.. 5 gün uğramadık işlerimiz vardı, tansiyonu çıkmış geçen.. :27:
anlamıyorum bunları cidden. zaten ben ihmal etmiyorum ziyaret ediyoruz. kötü kalpli biri değilim ki evine barkına uğramayım..
her gün görüşme taraftarı, hiiiiiç kusura bakmasın, alışacak napalım :10:
ama senden şanslıyım aramızda mahalle mesafesi var.
sende üzme tatlı canını, geçer inşallah huzursuz günlerin

amanınnn ne 5 günü kız 1 gün görmese beni yandık:27:
bende öyleydim eskiden ihmal etmezdim ama geçti o devir üzgünüm.bende anlamıyorum bu erkek annelerini ya oğlan senin bırak mutlu olsun.biz kavga edince kadın dahada düşüyor eşimin üstüne gel oğlum ye gel oğlum uzan bi görsen :47:
amin canım çok tşk yorumların desteğin için.

Ben bu erkekleri anlamıyorum
Yengesiyle de benzer sorunları yaşamış annesi
Hangi cesaretle sizi de oraya götürüyor

Şimdi iki arada bir derede kaldım diye de sızlanmasın, madem bile bile lades dedi çekecek mecbur
Ya da hatasını anlayıp başka bi semte taşınacaksınız...

benim kaynana öyle uyanık öyle akıllı ki haksız olduğu konuları hayatta oğullarına anlatmaz.ama ben anlattım eşime yengende yaşamış die adam şok:53:
inanamıyor hala annesinin böyle şeyler yaptığına ama yapıyor işte bu kadın böyle.
evet kesinlikle haklısın en son dedim zaten ya boşancaz yada taşıncaz :23:

Tartışmalarınızı falan asla kayınvalide yanında yapmayın ve küs olduğunuz zamanlarda da kayınvalidenize belli etmeyin.Bakın kayınvalide yüzünden hasta olmuşsunuz,ne parası biriktirmeyi bekliyorsunuzki.Sağlığınızın herşeyden daha önemli olduğunu eşinize söyleyin.Gerçi siz hastalığınızı söyledikten sonra eşiniz taşınmayı teklif etmeliydi.

Tartışmalarınızı falan asla kayınvalide yanında yapmayın ve küs olduğunuz zamanlarda da kayınvalidenize belli etmeyin.Bakın kayınvalide yüzünden hasta olmuşsunuz,ne parası biriktirmeyi bekliyorsunuzki.Sağlığınızın herşeyden daha önemli olduğunu eşinize söyleyin.Gerçi siz hastalığınızı söyledikten sonra eşiniz taşınmayı teklif etmeliydi.

yok kesinlikle kv yanında tartışmam ama eşimin morali bozuk olduğu için o zamanlarda kv cin gibi anlıyordu tartıştığımızı.
evet eşimle daha yeni yeni barışma aşamasındayız daha konuşmadık ben ona bir mektup yazmayı düşünüyorum.çünkü yüzyüze unutuyorum söyliceklerimi o derece bozuldu psikolojim ve ona yazınca daha iyi anlatacağıma inanıyorum.
Evet eşim teklif etmeliydi bunuda söylicem ama baba korkusu işte babasıda çok sinirli bi adam:43:
ne olursa olsun babası kızsada dövsede ya bu evlilik kv yüzünden bitecek yada biz tasıncaz.

arkadaşların dediği gibi, ordan uzaklaşmaktan başka çere yok..
anlamıyorum böyle kadınları ya, içi kötü, fesat...
Allah böylelerinden korusun...
Sana da sabır versin...

Back
X