- Konu Sahibi longingstar

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim üzme kendini sonuna kadar arkandayım bu konuda çok haklısın
sen böyle bi hata yapmışsın burada bizi okuyan arkadaşlarımıza en azından bırakın aynı dairede oturmayı aynı apartman hatta aynı sokakta oturmayı bile asla ve asla kabul etmesinler. unutmasınlar ki evlenmeden önceki kaynanayla evlendikten sonra kaynana evrim geçirmiş gibi değişiyo
ne kadar sık paylaşılan bir konu bu yaaa
başka yere taşınmaktan başka ne çıkar yolunuz olmaz. başka hiç bişey çözüm olamaz. bu saatten sonra nasıl alıştıysa öyle devam edecek, değişmesini beklemek yanlış olur.
diğer eltilerden de sizin kadar şikayetci mi?
evet kesinlikle taşınmaktan başka çaremiz yok değişmesini beklemiyorum zaten.
3 eltim var biri canını zor kurtarmış kaçmış gitmiş ben evlenmeden önce taşınmış.diğer ikisi kv ile muhattap bile olmuyor ben yeni sayılırım ya diğerlerine göre benimle uğraşıyor canım![]()
ne sinirsende onları örnek al. muhattap olmuyorlar diyorsun ya. sen tecrübesizsin sonuçta.. onlar ne yapıyorsa sende öyle yap taşınana kadar.
taşınmak öyle kolay değil burdada okuyoruz konuları ev kendinize aitse o kadar çabuk olmaz onun için şu an için belli bi mesafe kurup devam ettirmek sonrasına da bakarsın
evet yapıyorum onların yaptığını ama inan büyüğüm diye yaşlı diye yinede saygısızlık yapmamak için uğraşıyorum ama olan bana oluyor
muhattap olmayıncada başını sarıp yatıyor oğlu görsünde acısın diye inan sinirimden hem gülüyorum hem ağlıyorum şu an
ama bundan sonra öyle hiç takmıcam görmemek için gerekirse ayakkabı giymeden ses yapmadan çıkıp gitcem evden![]()
Allah herkese çekebileceği dert veriyo demek ki,1 2 sene daha dayanabilirim diyosan önümü ilikler saygı duyarım sana, sendeki sabrın 10da biri bende olsa keşke
bizimkinde de o potansiyel var.. 5 gün uğramadık işlerimiz vardı, tansiyonu çıkmış geçen..
anlamıyorum bunları cidden. zaten ben ihmal etmiyorum ziyaret ediyoruz. kötü kalpli biri değilim ki evine barkına uğramayım..
her gün görüşme taraftarı, hiiiiiç kusura bakmasın, alışacak napalım![]()
ama senden şanslıyım aramızda mahalle mesafesi var.
sende üzme tatlı canını, geçer inşallah huzursuz günlerin
Ben bu erkekleri anlamıyorum
Yengesiyle de benzer sorunları yaşamış annesi
Hangi cesaretle sizi de oraya götürüyor
Şimdi iki arada bir derede kaldım diye de sızlanmasın, madem bile bile lades dedi çekecek mecbur
Ya da hatasını anlayıp başka bi semte taşınacaksınız...
Tartışmalarınızı falan asla kayınvalide yanında yapmayın ve küs olduğunuz zamanlarda da kayınvalidenize belli etmeyin.Bakın kayınvalide yüzünden hasta olmuşsunuz,ne parası biriktirmeyi bekliyorsunuzki.Sağlığınızın herşeyden daha önemli olduğunu eşinize söyleyin.Gerçi siz hastalığınızı söyledikten sonra eşiniz taşınmayı teklif etmeliydi.
arkadaşların dediği gibi, ordan uzaklaşmaktan başka çere yok..
anlamıyorum böyle kadınları ya, içi kötü, fesat...
Allah böylelerinden korusun...
Sana da sabır versin...