- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
arkadaşlar..yine ben..
bu sefer ki derdim aşk meşk değil.dün akşam işten atıldım hemde hiç emeği geçmeyen biri gibi..
beni üzen ben giderken hiç bir iş arkadaşım bana helalliğe bile gelmedi.hepsi görmezden geldiler..
işten atılmaın sebebini hala net olarak bilmiyorum bile..
sadece müdürün işten atmadan önce sorduğu son üç soru;
neden yarım saat geç kaldın?
senin antalyada sevgilinmi var?
sen gece nöbetinde antalyaya gidip geleceğini söylemişsin..
bu kadar..sonrada ben inkar edince seninle artık çalışamayacağız deyip basıp gitti.
ağrıma gidiyor.ben öyle bir cümle kurmadım bile.inanmadı bana.ben öyle birşey demedim dedim dinlemedi bile :'(
onu geçtim ben 22 yaşında bir bayanım.sevgilim varsa bile bu onu niye ilgilendiriyor özel hayatım değil mi bu benim?
benim iş arkadaşlarımında sevgilileri var.onlara niye bu tavır takınılmadı?
ağrıma gidiyor arkadaşlar işsiz kalışıma değil onların bu yaptıkları tavır üzdü beni.
hiç mi tanımamışlar beni hiç mi :'( !!!!!!
bu sefer ki derdim aşk meşk değil.dün akşam işten atıldım hemde hiç emeği geçmeyen biri gibi..
beni üzen ben giderken hiç bir iş arkadaşım bana helalliğe bile gelmedi.hepsi görmezden geldiler..
işten atılmaın sebebini hala net olarak bilmiyorum bile..
sadece müdürün işten atmadan önce sorduğu son üç soru;
neden yarım saat geç kaldın?
senin antalyada sevgilinmi var?
sen gece nöbetinde antalyaya gidip geleceğini söylemişsin..
bu kadar..sonrada ben inkar edince seninle artık çalışamayacağız deyip basıp gitti.
ağrıma gidiyor.ben öyle bir cümle kurmadım bile.inanmadı bana.ben öyle birşey demedim dedim dinlemedi bile :'(
onu geçtim ben 22 yaşında bir bayanım.sevgilim varsa bile bu onu niye ilgilendiriyor özel hayatım değil mi bu benim?
benim iş arkadaşlarımında sevgilileri var.onlara niye bu tavır takınılmadı?
ağrıma gidiyor arkadaşlar işsiz kalışıma değil onların bu yaptıkları tavır üzdü beni.
hiç mi tanımamışlar beni hiç mi :'( !!!!!!