düzeysizlik mi????
benim yardım diye yazdığım şey elalemin evinin hizmetçiliğini yapmamasını önermekti,,,, ucuz etin yahnisi ağır olur onlar madem bedavaya hizmetçi tutuyorlar evlerine, o zaman olacak sonuçlara da katlanırlar,,,
tabi birde hergün kayınvalidesinin evine gidip, orayı temizleyen, yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan, kısacası kayınvalidesinin evinde temizlikçilik yapan insanlar var,,,, bunu normal gören insanlar var,,, ama bu normallik falan değil bayağa bildiğin kölelik,,,, kölelik kaldıralı da baya bir yıl oluyor hemde cezai yaptırımları var,,, ama böyle nerede olduğunu anlamayan ne şehire nede köye uyum sağlayamamış insanlar, böyle eski gelenekleri sürdürüyorlar,,, ( eskiden sadece bir ev olurmuş, herkes tarlaya gidermiş, yeni gelinde evde kalır iş yaparmış) ama şimdi tarla da yok toprak da yok,,,
madem ağzını açıp tepkisin gösteremiyor oda öyle yapar,,,,
kv hasta olur, yada ayda yılda evinde iki bulaşığı makinaya atarsınız onlara lafım yok,,,
ama bu zihniyeti normal gören insanları gerçekten ve gerçekten anlamıyorum,,,
Ha birde çok becerekliyim diye kendini göstermek istemek var,,aferin delisi olmak var,,, banane kimse bilmesin benim becerikliliğimi, düzenimi tertibimi, ben kendimi zaten yeterince biliyorum,,, ben kendim için, eşim için ileride olucak olan bebeğim için temizim, varsın millet beni pis bilsin,,,