bir plan yaptım gidicem

Marpu ne yaptın ?
Git annenin evine misler gibi otur
3 gün başka yere kaçıcam ne demek
Ailenin evinde değilsen anlarlar blöf yaptığını

düzeysizlik mi????
benim yardım diye yazdığım şey elalemin evinin hizmetçiliğini yapmamasını önermekti,,,, ucuz etin yahnisi ağır olur onlar madem bedavaya hizmetçi tutuyorlar evlerine, o zaman olacak sonuçlara da katlanırlar,,,
tabi birde hergün kayınvalidesinin evine gidip, orayı temizleyen, yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan, kısacası kayınvalidesinin evinde temizlikçilik yapan insanlar var,,,, bunu normal gören insanlar var,,, ama bu normallik falan değil bayağa bildiğin kölelik,,,, kölelik kaldıralı da baya bir yıl oluyor hemde cezai yaptırımları var,,, ama böyle nerede olduğunu anlamayan ne şehire nede köye uyum sağlayamamış insanlar, böyle eski gelenekleri sürdürüyorlar,,, ( eskiden sadece bir ev olurmuş, herkes tarlaya gidermiş, yeni gelinde evde kalır iş yaparmış) ama şimdi tarla da yok toprak da yok,,,
madem ağzını açıp tepkisin gösteremiyor oda öyle yapar,,,,
kv hasta olur, yada ayda yılda evinde iki bulaşığı makinaya atarsınız onlara lafım yok,,,
ama bu zihniyeti normal gören insanları gerçekten ve gerçekten anlamıyorum,,,
Ha birde çok becerekliyim diye kendini göstermek istemek var,,aferin delisi olmak var,,, banane kimse bilmesin benim becerikliliğimi, düzenimi tertibimi, ben kendimi zaten yeterince biliyorum,,, ben kendim için, eşim için ileride olucak olan bebeğim için temizim, varsın millet beni pis bilsin,,,

Sorun zaten iş yapması değil içinden gelmiyorsa yapmasın kimse kimsenin işini yapmak mecburiyetinde değil.bu kadar alalere dalavere ile yaşanmaz insan düşünürken bile hasta olur. Zaten yazılarınızdan da kuyruk acınız anlaşılıyor. Insan olmak dedim köle değil net olmak, kendin olmak, içi dışı bir olmak

Sorun zaten iş yapması değil içinden gelmiyorsa yapmasın kimse kimsenin işini yapmak mecburiyetinde değil.bu kadar alalere dalavere ile yaşanmaz insan düşünürken bile hasta olur. Zaten yazılarınızdan da kuyruk acınız anlaşılıyor. Insan olmak dedim köle değil net olmak, kendin olmak, içi dışı bir olmak

kuyruk acısı mı???? 33 yaşındayım daha cam kapı pencere silmedim, bilmemde,,, ben ailemin evinde bile temizlik yapmadım, düzenli yardımcı gelirdi, kendi evime de yardımcı alıyorum ama çok sık değil çalışmadığım için,,,,, bırak elalemin evini temizleyeyim,,,, öyle hamaratlı görüncem diyede hiç uğraşmam,,,,

Böyle tuhaf insanların gelin aldım, köle aldım gibi davranıp, evini temizletmesine de çok kızıyorum,,yada böyle bir şeyi beklemesine,,,,,
iyide bu kızcağızın içinden zaten gelmiyor ama zorla yaptırıyorlar değil mi???? alavare dalavere falan da yok,, madem zorla yaptırıyorlar onlarda olucak sonuçlara katlanacaklar,,,, o kadar ev işi yapmaya meraklı değillerse de veririler 120-150 tl tutarlar yardımcı bayan eve, benim gibi,,,,,

kuyruk acısı mı???? 33 yaşındayım daha cam kapı pencere silmedim, bilmemde,,, ben ailemin evinde bile temizlik yapmadım, düzenli yardımcı gelirdi, kendi evime de yardımcı alıyorum ama çok sık değil çalışmadığım için,,,,, bırak elalemin evini temizleyeyim,,,, öyle hamaratlı görüncem diyede hiç uğraşmam,,,,

Böyle tuhaf insanların gelin aldım, köle aldım gibi davranıp, evini temizletmesine de çok kızıyorum,,yada böyle bir şeyi beklemesine,,,,,
iyide bu kızcağızın içinden zaten gelmiyor ama zorla yaptırıyorlar değil mi???? alavare dalavere falan da yok,, madem zorla yaptırıyorlar onlarda olucak sonuçlara katlanacaklar,,,, o kadar ev işi yapmaya meraklı değillerse de veririler 120-150 tl tutarlar yardımcı bayan eve, benim gibi,,,,,

Size ne söylesem boş baktığınız açı farklı

Bende yardımcı alıyorum mesele o değil, bide kendini ballandırmışın marifet miş gibi önce insanlık

Size ne söylesem boş baktığınız açı farklı

Bende yardımcı alıyorum mesele o değil, bide kendini ballandırmışın marifet miş gibi önce insanlık

siz bana kuyruk acın var demediniz mi? buna istinaden yardımcı bayandan bahsettim,,,,
bence de ikimizinde bakış açısı farklı,,, farkındayım,,,,
banimle önce insanlık sonra bilmem ne diye de konuşmayın, seviyenizi bozmadan konuşucaksanız konuşun, seviyeyi bozmadan konuşmayı beceremiyorsanız da,,, susun,,,

Back
X