Bir post-it fikri verin lütfen, cümlelerinize güveniyorum :)

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
merhaba kızlar,
bu ara sevdiceğime bir süpriz yapasım var bir süpriz yapasım var sormayın.
şey düşündüm, çok gitmem ama çay yap bana diyip, evine gitsem onu mutfağa yollayıp,
odasına geçip onada odasına gelmemesi gerektiğini tembihleyip,
duvarına onlarca post-it yapıştırıp onunla o post-it lerle konuşacağım.
Şimdilik yazdıklarım şunlar;

HEP SEV.
GÜLÜMSE.
SAHİP OLDUKLARINA ŞÜKRET.
HAYAT GÜZEL.
EMPATİ KUR.
SİGARADAN BİRAZ UZAK DURMAYI DENE.
UYKUNU HAFİFE ALMA.
SIKI GİYİN.
BİRAZ TOPLU OL.
BESLENMENİ İHMAL ETME.
ANNENİ ARAMAYI UNUTMA.
KALP KIRMA.
NAMAZ KIL.
BİLGİSAYARIN BAŞINDA ÇOK DURMA.
ZAMANINI BOŞA TÜKETME.
SABIRLI DAVRAN.
ODANI TEMİZLE.
HAYAL KUR.
ÇOCUKLARA GÜLÜMSE.
DUA ET.
YAPACAKLARINI GÖZDEN GEÇİR.
HAKSIZLIĞA BOYUN EĞME.
ÖZÜR DİLE.
ASLA YALAN SÖYLEME.
KIZGINSAN UYU,KIRGINSAN ÖZÜR DİLE.
DERS ÇALIŞ.
VİTAMİNSİZ KALMA.
MERHAMETLİ OL.
DÜŞÜNMEDEN KONUŞMA.
DOSTLARINLA ARANI BOZMA.
İLİŞKİNİ ÜÇÜNCÜ KİŞİLERDEN UZAK TUT.
KÜSME.
ŞİMDİ SÖYLE, YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.
SADAKATİNİ HİÇ YİTİRME.

Yazıların sırası rastgeledir, rastgele yapıştırılacaklar zaten.
Yeterli değil ama bu kadar yazı, siz ince fiirli bayanlardan yardım istiyorum, boş geçmeyin fikir verin lütfen.:26:
Teşekkürler.

fikir guzelde bi çay koyma suresinde bu kadar seyi nasil yapi$tiracsiniz
postit ne opluyir onuda bilmiyorum, posterin kuçuk Halimi :))

hiç ugra$ip havalara sokma bence, erkekler için emek verdigine degmz :))

bunlar hep anne tembihlemesi gibi olmu$
annene sorsana biraz
bende anneyim aklima klasikler gelmedi $imdi

karde$inle iyi geçin deyim bari

Ben bi kere yaptım bu olayı .
Evimin duvarlarında bant izleri kaldı..
Gerçekten değmedi yani:)

fikir guzelde bi çay koyma suresinde bu kadar seyi nasil yapi$tiracsiniz
postit ne opluyir onuda bilmiyorum, posterin kuçuk Halimi :))

hiç ugra$ip havalara sokma bence, erkekler için emek verdigine degmz :))

yapışkanlı kağıt oluyor. kendiliğinden yapışkanlı. Yazıları hazır olacak yazmış olucam, odaya geçincede acele acele yapıştırcam duvara, uzun süreceğini sanmıyorum.

canım doğruyu söylemek gerekirse ben beğenmedim fikrini.

biri bunu bana yapsa odamı dağıtmış diye düşünürüm cidden.

ona olan duygularını anlatsan tamam romantik de böyle öğüt verir gibi ben beğenmedim açıkçası.

ayrıca ona çay koy odana gelme diceksin. o da odamda ne yapıyor diye düşünmeyecek mi?

bir sürpriz hazırladığını anlıcak ve bunu görünce muhtemelen hayal kırıklığına uğrıcak canım kusura bakma düşüncemi yazdım.

Onun yerine beyaz bir sayfaya yazın bırakın çünkü yazdiklariniz baya bir yaptırımlardan oluşuyor. Özel hayatına müdahale etmek gibi oluyor sanki.

yok estağfurullah ne kusuru. Ben ona hep vıcık vıcık aşk sözleri yazan kağıtlar veririm zaten, bu seferki daha olgunca bişey olsun istedim, ondan size öyle geldi.
Üstelik bana hep el emeğin olan hediyeler ver der, buna kesinlikle sevinir hayal kırıklığına uğrayacağını düşünmüyorum.

post it yapıştırmak güzel bir fikir olabilir ama bu cümleler arkadaşlarında dediği gibi emrivaki ve öğüt verir tarzda erkeklerin pek böyle öğüt verici şeylerden hoşlanacağını düşünmüyorum cnm:26:.Bence duygusal romantik ve onu düşündüğünü belli eden cümleler yazrsan ve bu 4-5 posttle sınırlı kalırsa daha hoş olur benim fikrim tabi bu

Birkeresinde ''senin beni düşünmen içimi eritiyor erkeği toplayan kadındır, senden böyle şeyler duymayı seviyorum '' demişti...
Neden hoşuna gitmesin ki, ben onu düşündüğümden yazıyorum bunları, hani benimle alışverişe gel demiyorum mesela...
Yinede hoşuna gitmezmi ki şüpheye düştüm ben:26:

Bence hiç bir şey yazmadan boş bir şekilde yapıştırın duvarın her bir köşesine..

Her gün kalktığında aklına gelen,yapması gereken şeyleri o yazsın..
Siz hatırlatmadan..

Hem böylelikle kalktığında veya uyumadan önce neleri düşündüğünü öğrenirsiniz..
Tam tersini uygulayın..

Sonra bir daha ki beş çayı için gittiğiniz de ,o kağıtlarda neler yazıyor bi bakın.. =) Hem onun için faydalı hemde sizin için merak uyandıran bir eylem olur..

Alternatif bir fikir olarak saklıyorum bunu aklımın bi ucunda o zaman Sağoluun

Arkadaslara katiliyorum. Cumleler anne tembihleri gibi..
Daha romantik. Elimi tut, seni sevdigimi aklindan cikarma vb. Ask kokan cumleler olsun.

hahaa,sen (normalde gitmiyoken) durduk yere sevdiceğinin evine gitmek istersen,
onu bi bahaneyle mutfağa yollayıp,
odasına girip
bi de üstüne "sakın gelme" dersen
kafasında neler neler kurar :)))
yani aklından geçenlerin yanında o öğütler , gördükçe sinirini bozan bikaç kağıt parçası olur ben sana diyimm=)))

şaka bi yana insan bazen baktıkça hatırlanmak istiyo,ben de sevgilimi terkettiğim gün masanın üstnde bulduğum pastel boyayla küfür yazmıştım duvarlarına
=))) herneyse ..
benden sana tavsiye post-it dediğin nemden sıcaktan üfürükten hemen düşer,ben de çok yapıştırırım çalışma masama -daha sınavına girmeden yerlerden toplarım kağıtları...dilersen bu notları bi kavonoza koy,içine de kavanoz dolusu şeker...yemek istedikçe notlarını da görür...

bu ne kadar muhteşem bir fikirmiş yaa ahh bide şekeri seven bir sevgilim olsaydı yüzde yüz yapardım yaa, içim gitti resmen şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…