- 1 Şubat 2013
- 211
- 5
- 118
- Konu Sahibi MyLittlePrince
-
fikir guzelde bi çay koyma suresinde bu kadar seyi nasil yapi$tiracsiniz
postit ne opluyir onuda bilmiyorum, posterin kuçuk Halimi :))
hiç ugra$ip havalara sokma bence, erkekler için emek verdigine degmz :))
canım doğruyu söylemek gerekirse ben beğenmedim fikrini.
biri bunu bana yapsa odamı dağıtmış diye düşünürüm cidden.
ona olan duygularını anlatsan tamam romantik de böyle öğüt verir gibi ben beğenmedim açıkçası.
ayrıca ona çay koy odana gelme diceksin. o da odamda ne yapıyor diye düşünmeyecek mi?
bir sürpriz hazırladığını anlıcak ve bunu görünce muhtemelen hayal kırıklığına uğrıcak canım kusura bakma düşüncemi yazdım.
post it yapıştırmak güzel bir fikir olabilir ama bu cümleler arkadaşlarında dediği gibi emrivaki ve öğüt verir tarzda erkeklerin pek böyle öğüt verici şeylerden hoşlanacağını düşünmüyorum cnm:26:.Bence duygusal romantik ve onu düşündüğünü belli eden cümleler yazrsan ve bu 4-5 posttle sınırlı kalırsa daha hoş olur benim fikrim tabi bu
Bence hiç bir şey yazmadan boş bir şekilde yapıştırın duvarın her bir köşesine..
Her gün kalktığında aklına gelen,yapması gereken şeyleri o yazsın..
Siz hatırlatmadan..
Hem böylelikle kalktığında veya uyumadan önce neleri düşündüğünü öğrenirsiniz..
Tam tersini uygulayın..
Sonra bir daha ki beş çayı için gittiğiniz de ,o kağıtlarda neler yazıyor bi bakın.. =) Hem onun için faydalı hemde sizin için merak uyandıran bir eylem olur..
hahaa,sen (normalde gitmiyoken) durduk yere sevdiceğinin evine gitmek istersen,
onu bi bahaneyle mutfağa yollayıp,
odasına girip
bi de üstüne "sakın gelme" dersen
kafasında neler neler kurar :)))
yani aklından geçenlerin yanında o öğütler , gördükçe sinirini bozan bikaç kağıt parçası olur ben sana diyimm=)))
şaka bi yana insan bazen baktıkça hatırlanmak istiyo,ben de sevgilimi terkettiğim gün masanın üstnde bulduğum pastel boyayla küfür yazmıştım duvarlarına
=))) herneyse ..
benden sana tavsiye post-it dediğin nemden sıcaktan üfürükten hemen düşer,ben de çok yapıştırırım çalışma masama -daha sınavına girmeden yerlerden toplarım kağıtları...dilersen bu notları bi kavonoza koy,içine de kavanoz dolusu şeker...yemek istedikçe notlarını da görür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?