evdesın yaparsın inş. ütüden nefret ediorum ama şanslıyım eşim kot tişört giyiyor onlarıda ütülemiorum ama ilerde çocugum olunca herseyı utulemem lazım
bugün yaptıklRIM:
-bulaşıklar yıkandı
-evin bütün odaları süpürülüp silindi
-yarın için sarma ve dolma yapıldı
-akşam yemeği yapıldı
-paspas yıkandı asıldı
-merdivenler yıkandı
-alışveriş yapıldı
-lavabo ve banyo ovuldu
-dizi izlendi ara ara
şimdi akşam yemeği yiyip bulaşıklarını halledip kocamla konsere gitcez ii akşamlar
bu akşam yaptıklarım
mutfak toplandı tezgah temizlendi
tuvalet banyo lavabolar ovuldu yıkandı
toz alındı camların önü silindi
battaniyemi yıkadım
şimdide makinede çamaşır var onu asıp bugün ki işlerime son vericem :))))
yarına pek işim yok anneme giderim heralde :)))))
uleeen bir haftadır yokum, birisi de çıkıp "nerde bu hatun" diye sormamış, küsim mi size şimdi? iş miş yok, valizler de hala antrede duruyor, ben de kahvemi içiyorum, true blood izlicem, hıh. bütün sayfaları da okudum.
hoşgeldin şekerim ,tatildeydin sanırsam
hoşbulduk cancağızım, memlekete gittim, kardeşimi evlendirdik, geldim. burası kalabalıklaşmış, bayağı sayfa birikmiş, çok sevindim.
Merhabalar kızlar. Bu gece uyumadım ve bir solukta topiğin bütün sayfalarını okudum. Chentiq ciğim, bi ara seni kendim sanmaya başladım hatta... Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. İlerleyen zamanlarda size kendimden de bahsedeceğim. Şuan gün aydınlandı ve hazır hâlâ uyumamışken çıkıp yürüyüş yapıcam... Hep birlikte daha temiz, düzenli, planlı ve mutlu günler dileğiyle
uleeen bir haftadır yokum, birisi de çıkıp "nerde bu hatun" diye sormamış, küsim mi size şimdi? iş miş yok, valizler de hala antrede duruyor, ben de kahvemi içiyorum, true blood izlicem, hıh. bütün sayfaları da okudum.
hayırlı olsun elif...
eee kızlar.. naptınız bakemm.. konyalılar ses virin
hoş geldin. dün ben de sabaha karşı 5te yattım. Genelde öyleyim. Yürüyüş yapsaydım olurdu. İmrendim şimdi..
yarın sabah seninleyim chentiqim
oyy oyy. ramazan çarşamba sandım.. yarın gece kalkıyormuşuz... sadece bir günüm var ve yarın komuşu çaya davet etti saat 2 de.. süper bir plan yapmalıyız.. şimdiden yapalım mı elif.. napalım yarın
Ayy evet bende sana selam yazdım dı gönüller birmiş:))
ne güzel sayfa bu...ben takıldım bir derdim var a ...halbuki yok:)) maşallah...
Burası güzel...artık sizinleyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?