canım şu çamaşır makinini nasıl temizliyorsunuz bi tarif ederimsiniz
Kızına geçmiş olsun sana da kolay gelsin, menü yazma fikri güzel
Cnm mrb nasılsın
Azimde pek uğramıyo topiğe o yuzden bizim orası çok sakin bende arada buraya bakıp motive oluyorum
chentiq'im naber?
bi selam veriyim dedim...
ne güzelmiş topiğin maşallah hamarat arkadaşlar var bi sürü
herkes benim gibi pasaklı değilmiş
Ayagimi burktum kızlar.evde iki seksen yatiyorum.arada avukata gidiyorum seke seke.yan baglarimdan bir kaci kopmus;(( ise basladim esimle.koşturmaca derken yamuldum. ''nazar" arkadaslar demis face de bende cevap yazdim :)Nereme -nereme?:)) optum hepicinizi.
Durumumu begenip kaçan arkadaşlara teessüf ederim..
Anne tarafınız GÖÇMEN mi yav bi geçmiş olsun yazacanıza BEGENDİM yapmışlar...
Kıskançlarrrrr,temizlikti ,işti hak getire zaten MANÜPÜLASYONA GEREKMEZZZZ....
Offf be sıkıldım yat yat nereye kaaa?
Ev aldı başını gidiyor,yarın eve akşam çayına misafir var...Ve ilk kez gelooorlar...
Al ayagımı ,vur İSTEKSİZLİĞİME...
Ühüüüüü aglamak istiyorum...ayakım elimde kaldı,dost dediklerim iyi olmuş dercesine BEGENdi kaçtı üüühhhüüü...
Avukatım tembel çıktı 2 gündür ben yatıyom adam yatıyo...Kalkıyorum Dujjj yapıcam ADAMIN BÜROSUNU BASICAMMMM:))
Tutmayın aaa dostlar ayakın bozuk da olsa ÜZERİNDE DURUCAN...anladık hayat anladık...yine bana esmer günler düştü:)))
Durumumu begenip kaçan arkadaşlara teessüf ederim..
Anne tarafınız GÖÇMEN mi yav bi geçmiş olsun yazacanıza BEGENDİM yapmışlar...
Kıskançlarrrrr,temizlikti ,işti hak getire zaten MANÜPÜLASYONA GEREKMEZZZZ....
Offf be sıkıldım yat yat nereye kaaa?
Ev aldı başını gidiyor,yarın eve akşam çayına misafir var...Ve ilk kez gelooorlar...
Al ayagımı ,vur İSTEKSİZLİĞİME...
Ühüüüüü aglamak istiyorum...ayakım elimde kaldı,dost dediklerim iyi olmuş dercesine BEGENdi kaçtı üüühhhüüü...
Avukatım tembel çıktı 2 gündür ben yatıyom adam yatıyo...Kalkıyorum Dujjj yapıcam ADAMIN BÜROSUNU BASICAMMMM:))
Tutmayın aaa dostlar ayakın bozuk da olsa ÜZERİNDE DURUCAN...anladık hayat anladık...yine bana esmer günler düştü:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?