Bir rahat bıraksan Kaynana?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Hayirli geceler arkadaslar,

Başlıktan anlaşıldığı gibi derdim beni rahat bırakmayan,2-3 gün bıraksada burnumdan getiren bir kaynana. Oğlumda var 3,5 yaşında onada düşkünlükleri var tabi ama yinede çok sık boğaz ediyor. Mesela en son 2 günlügüne kayınbabamla gezmeye gittiler 2-3 saatlik meafeye. Döndükleri akşam aramadım,dinlensinler diye. Erstesi gün aradım, eşimle davetli olduğumuz bir organizasyon/programmda yemekli bir davetti. Yolda kayinvalidemi aradim;hal hatır sorayim dedim ama pişman oldum. Aradığımda;ooo hayret nisazümra siz ararmıydınız dedi. Bende;aşk olsun anne sürekli görüşüyoruz zaten,seni duyanda aylardır görüsmüyoruz sanır dedim. Çünkü artık gerçekten yeter! Her aradığımda aynısı. Inanın her 3 günde mutlaka ya onlar gelir yada biz uğrarız. Herneyse sordu nereye gittigimizi,söyledim. Başladı;bizde gelcektik,neden erkenden haber vermiyorsunuzki beraber giderdik. Geri dönün,beraber gidelim,demeye. Bende;anne yolu yarıladık bile bilseyeim davetli olduğunuzu elbette söylerdim,dedim. Hem olsun orda otururuz beraber ailece dedim. Yok edendim neymiş beraber gitcekmisiz,ailece birsey yapmiyormusuz. Yahu külliyen yalan. Biz onlara gidince tv başında otururyorlar ancak. Sonrada bisey yapmiyoruzmusmus. Herneyse o gün sonradan geldiler,gayet normal herzamanki gibiydi bana karsi. Sonra ertesi gün oglum aradi;babaanne sana gelmek istiyorum diye. Kayinvalidem başladı,ahh torunum görüşemiyoruz o annenle,babani fircalicam hep cok mesguller fln demeye. Bizim duydufumuzuda gayet iyi biliyordu. Ve insan bi yemege cagirir yada bize gelirdiniz dedi. Yahu yemegimi yapmisim,sofrada oturuyor yiyorum. Sen herseye aniden karar verip fikir degistiriyorsan bende senin aksiyon dolu hayatina dahil olmak zorundamiyim. Cok baskıcı ve hep laf sokuyor arkadaşlar sinirleniyorum. Kinde beslemek istemiyorum çünkü ne olursa olsun eşimin annesi.... ama bir yöntemle baş etmem lazim..

Bnce boyle mesafeli olmaya devam et birak laf soksun kv adi ustunde sokacak yani laf sokmasa eglencesi kalmiyor ki :)

Sizlerle olmak istiyorlar sizleri sevip hayatınızı paylaşmak onları mutlu ediyor
Maalesef günümüzde çoğu anne baba böyle bu konunun kesin bir çözümü olduğuna artık inanmıyorum
Ağır aksak öyle yada böyle devam ediyorlar
Bunun bilincinde olan anne babayı (kv kp) müzeye koymak istiyorum:)

O yokmus gibi davranacaksiniz. Takmayacaksiniz kafaya.

Benim kV nin kriz geçirmesi lazım o halde neredeyse 1 aydır hiç konuşmadık en son kandil günü mesaj atmistim kafi bu kadarı bana da yetiyor ona da fazla muhabbetten sonra b.ku çıkıyor
1 aydır görüşmüyormusunuz??? Aman Allahım Kayınvalidem hastanelik olurdu böyle bir durumda. Nasıl böyle mesafeli olabiliyorsunuz? Ben mesafe koysam bir dert,koymasam başka dert. Yok mudur bunun orta yolu?

Valla rahat yok bu kaynanalardan...
Valla ya ellerine ne geçiyorki böyle yaparak? Sadece soğutuyor kendinden başka birşey değil. Halbuki rahat bıraksa ne güzel olurdu.. o zaman kendi isteğimle arada uğrardım, özlerdim. Ama böyle yapınca ne telefonlarına cevap vermek nede oraya gitmek içimden gelmiyor.

Türkiyedeki bu akraba terörü nedir anlamıyorum bu kaynanaların bazen yaptığı gerçekten terör..

ama siz cok yuz vermissiniz esinizin annesi diyosunuz kirmak istemem.sizin anneniz yapsa ayni seyi esiniz de boyle dusunecek mi acaba.kv niz sakiz gibi yapismis size nasil sabrediyosunuz.insanin kendi ozeli olmali birde hesap soruyor size.boyle arsiz kaynanalar a yaranamassin koyun mesafeyi bakin nasil alisiyor zamanla.yoksa size rahat falan yok.care sizde yani.
ben ayda birkere giderim esimle okadar telefon falan yok cok geveze surekli arar yoksa.hic alistirmadim 9 yillik evliyim mesafe mesafe en iyi ilaccc

Madem ipleri tamamen koparamiyorsun ,biraz mesafe koymayı deneyecksin. ..

O laf sokuyor sen de bakıyor musun ? Kısasa kısas yap ! Laf sokarsa laf sok, iyi olursa iyi , kötü olursa da hiç çekinme kötü ol ! Bunun için mi evleniyoruz Allah aşkına ? Herkese ederi kadar değer vereceksin ..tepene mıçmasına izin vermeyeceksin ...

Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz icin ama laf soktuğu anda resmen aklıma birşey geliyor. Sinirlenmemle kalıyorum. Eve gidip yatınca laflar aklıma geliyor resmen. Çok isterdim hazır cevapcı olabilmeyi ama malesef..

Imsallah bende başaririm. Aslinda gerekten iyidir,yardimseverdir kötü huyu hesap sormasi,laf sokmasi onun haricinde şikayet edemem. Ne kaynanalar var diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama bu huylarıda batıyor zamanla. Bazen 1 hafta aramiyorum oda ayni sekilde sonra görůşünce, oooo felan başlıyor laflara ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…