Bifdd ekleyeyim eşim tek erkek çocukama siz cok yuz vermissiniz esinizin annesi diyosunuz kirmak istemem.sizin anneniz yapsa ayni seyi esiniz de boyle dusunecek mi acaba.kv niz sakiz gibi yapismis size nasil sabrediyosunuz.insanin kendi ozeli olmali birde hesap soruyor size.boyle arsiz kaynanalar a yaranamassin koyun mesafeyi bakin nasil alisiyor zamanla.yoksa size rahat falan yok.care sizde yani.
ben ayda birkere giderim esimle okadar telefon falan yok cok geveze surekli arar yoksa.hic alistirmadim 9 yillik evliyim mesafe mesafe en iyi ilaccc
Ben senin yerinde olsam bir defter edinirim, şöyle gösterişli olanlarından :) çünkü baktıkça için soğuyacak :) o deftere kayinvalideme edeceğim sözleri yazarım .aklımda kalmıyosa ezber yaparım ..içinden illa duruma uygun bir cümle çıkarTeşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz icin ama laf soktuğu anda resmen aklıma birşey geliyor. Sinirlenmemle kalıyorum. Eve gidip yatınca laflar aklıma geliyor resmen. Çok isterdim hazır cevapcı olabilmeyi ama malesef..
Cok teşekkür ederim ya gerçekten bana sunduğun fikirler güzel ve kesinlikle uygulamaya geçeceğim. Yapım itibariyle alttan alan,kimseyi kırmamaya özen gösteren,huzuru seven bir fedakar biriyim. Annesi,babas tarafından El Alem ne der diye baskısıyla büyüyen biriyim. Belkide bu yüzden bu haldeyim. Tüm bunlara rağmen ,kendi ayaklarının üzerinde durabilen,hayatında birşeyler başaran ve devam başarmayı hedefleyen biriyim.. ama bazı huylarimi değistirmeliyim.. mesela daha net daha direk gibi..Ben senin yerinde olsam bir defter edinirim, şöyle gösterişli olanlarından :) çünkü baktıkça için soğuyacak :) o deftere kayinvalideme edeceğim sözleri yazarım .aklımda kalmıyosa ezber yaparım ..içinden illa duruma uygun bir cümle çıkar
Şaka yapmıyorum hee ..madem hazir cevap değilsin ve bunun farkındasın ...sen de çabala ..luagatini, tarzını değiştir (hakedenı gömmek icin)..nasıl dayanıyorsun yaa?ben kafayı yerim ..muhakkak buna bir çözüm bul ..kısasa kısas muhabbetini bir düşün sen yine de:)
Ayyyy cidden çokmu şımarttım yaaasen bu kaynana hanimi fena şimartmissin..bi haklamak lazim onu
Tsk ederim güzel yorumunuz içinKv Bizim evler arasinda 2 sokak var bazen 1 ay bile gormem kendisi bize gelirse anca gorurum oda 10 dk oturu evine gider.Hic arama huyum yoktur aylarca arayipta nasilsin demem.Cunku basta samimiydik 2 gunde bir gorusurdk kv artik esimle arami bozmaya basladi ne zaman mesafe koydumnsukur huzurluyuz .Hep soyluyorum yine soylicem iyi gelin olcaz diye cabalamayin ne yapsanizda gozlerine gorunmez her gin ara bir gun arama srnden kotusu olmaz...
suç sizdeHayirli geceler arkadaslar,
Başlıktan anlaşıldığı gibi derdim beni rahat bırakmayan,2-3 gün bıraksada burnumdan getiren bir kaynana. Oğlumda var 3,5 yaşında onada düşkünlükleri var tabi ama yinede çok sık boğaz ediyor. Mesela en son 2 günlügüne kayınbabamla gezmeye gittiler 2-3 saatlik meafeye. Döndükleri akşam aramadım,dinlensinler diye. Erstesi gün aradım, eşimle davetli olduğumuz bir organizasyon/programmda yemekli bir davetti. Yolda kayinvalidemi aradim;hal hatır sorayim dedim ama pişman oldum. Aradığımda;ooo hayret nisazümra siz ararmıydınız dedi. Bende;aşk olsun anne sürekli görüşüyoruz zaten,seni duyanda aylardır görüsmüyoruz sanır dedim. Çünkü artık gerçekten yeter! Her aradığımda aynısı. Inanın her 3 günde mutlaka ya onlar gelir yada biz uğrarız. Herneyse sordu nereye gittigimizi,söyledim. Başladı;bizde gelcektik,neden erkenden haber vermiyorsunuzki beraber giderdik. Geri dönün,beraber gidelim,demeye. Bende;anne yolu yarıladık bile bilseyeim davetli olduğunuzu elbette söylerdim,dedim. Hem olsun orda otururuz beraber ailece dedim. Yok edendim neymiş beraber gitcekmisiz,ailece birsey yapmiyormusuz. Yahu külliyen yalan. Biz onlara gidince tv başında otururyorlar ancak. Sonrada bisey yapmiyoruzmusmus. Herneyse o gün sonradan geldiler,gayet normal herzamanki gibiydi bana karsi. Sonra ertesi gün oglum aradi;babaanne sana gelmek istiyorum diye. Kayinvalidem başladı,ahh torunum görüşemiyoruz o annenle,babani fircalicam hep cok mesguller fln demeye. Bizim duydufumuzuda gayet iyi biliyordu. Ve insan bi yemege cagirir yada bize gelirdiniz dedi. Yahu yemegimi yapmisim,sofrada oturuyor yiyorum. Sen herseye aniden karar verip fikir degistiriyorsan bende senin aksiyon dolu hayatina dahil olmak zorundamiyim. Cok baskıcı ve hep laf sokuyor arkadaşlar sinirleniyorum. Kinde beslemek istemiyorum çünkü ne olursa olsun eşimin annesi.... ama bir yöntemle baş etmem lazim..
Sakın haBen senin yerinde olsam bir defter edinirim, şöyle gösterişli olanlarından :) çünkü baktıkça için soğuyacak :) o deftere kayinvalideme edeceğim sözleri yazarım .aklımda kalmıyosa ezber yaparım ..içinden illa duruma uygun bir cümle çıkar
Şaka yapmıyorum hee ..madem hazir cevap değilsin ve bunun farkındasın ...sen de çabala ..luagatini, tarzını değiştir (hakedenı gömmek icin)..nasıl dayanıyorsun yaa?ben kafayı yerim ..muhakkak buna bir çözüm bul ..kısasa kısas muhabbetini bir düşün sen yine de:)
Kesinlikle aşırı. Bir kere her laf sokmasına boyun eğiyorsun. Sen de ona laf sok demiyorum. Ama he de geç. Yine bildiğini oku.Ayyyy cidden çokmu şımarttım yaaa
Hayirli geceler arkadaslar,
Başlıktan anlaşıldığı gibi derdim beni rahat bırakmayan,2-3 gün bıraksada burnumdan getiren bir kaynana. Oğlumda var 3,5 yaşında onada düşkünlükleri var tabi ama yinede çok sık boğaz ediyor. Mesela en son 2 günlügüne kayınbabamla gezmeye gittiler 2-3 saatlik meafeye. Döndükleri akşam aramadım,dinlensinler diye. Erstesi gün aradım, eşimle davetli olduğumuz bir organizasyon/programmda yemekli bir davetti. Yolda kayinvalidemi aradim;hal hatır sorayim dedim ama pişman oldum. Aradığımda;ooo hayret nisazümra siz ararmıydınız dedi. Bende;aşk olsun anne sürekli görüşüyoruz zaten,seni duyanda aylardır görüsmüyoruz sanır dedim. Çünkü artık gerçekten yeter! Her aradığımda aynısı. Inanın her 3 günde mutlaka ya onlar gelir yada biz uğrarız. Herneyse sordu nereye gittigimizi,söyledim. Başladı;bizde gelcektik,neden erkenden haber vermiyorsunuzki beraber giderdik. Geri dönün,beraber gidelim,demeye. Bende;anne yolu yarıladık bile bilseyeim davetli olduğunuzu elbette söylerdim,dedim. Hem olsun orda otururuz beraber ailece dedim. Yok edendim neymiş beraber gitcekmisiz,ailece birsey yapmiyormusuz. Yahu külliyen yalan. Biz onlara gidince tv başında otururyorlar ancak. Sonrada bisey yapmiyoruzmusmus. Herneyse o gün sonradan geldiler,gayet normal herzamanki gibiydi bana karsi. Sonra ertesi gün oglum aradi;babaanne sana gelmek istiyorum diye. Kayinvalidem başladı,ahh torunum görüşemiyoruz o annenle,babani fircalicam hep cok mesguller fln demeye. Bizim duydufumuzuda gayet iyi biliyordu. Ve insan bi yemege cagirir yada bize gelirdiniz dedi. Yahu yemegimi yapmisim,sofrada oturuyor yiyorum. Sen herseye aniden karar verip fikir degistiriyorsan bende senin aksiyon dolu hayatina dahil olmak zorundamiyim. Cok baskıcı ve hep laf sokuyor arkadaşlar sinirleniyorum. Kinde beslemek istemiyorum çünkü ne olursa olsun eşimin annesi.... ama bir yöntemle baş etmem lazim..
Haklısınız ama mesafeyide korudum herzaman çok içli dışlı hiç olmadik. Fazla mesafe koymadigim halde kadin böyle davraniyorsa, tam mesafeyi koydugumda ne yapar? ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?