• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir rahat bıraksan Kaynana?

Ne bilecek eşi o defterin kayınvalide için edinildigini :) üstünde kayinvalideye özlü sözler yazmıyorsa tabi :KK53:
Ben lisedeyken eşime çok kızmıştım bir keresinde. Şiir defterime yıllar sonra o bulsun okusun beni ne kadar üzdüğünü anlasın diye bir şeyler yazmıştım. Ağzıma geleni de saymışım. Senden nefret ediyorum, bana bunu nasıl yaparsın, sen beni hiç umursamıyorsun falan filan daha neler. Gerçekten de gördü şimdi. Aradan 12-13 yıl geçtikten sonra :D İstediğim oldu ama sorun şu ki, ona niye bu kadar sinirli olduğumu yazmamışım. E hatırlamıyorum da haliyle :D Ortada sadece o "senden nefret ediyorum" vb. laflar kaldı bana ait :D Baya rezil oldum yani çok güldü eşim bana. Hiç de öyle yıllar önce hayal ettiğim gibi çoooook pişman olup özürler dilemedi haliyle.
Ben öyle bir defter tutsam o da kesin beni suçlayan bir hale gelirdi :D

Dert birşey göremedim açıkçası. Kvye sallasanız da hep kendi kafanıza göre hareket etmişsiniz bu nasıl baskı anlamadım.
Kafanıza takmayın diyeceğim ama kafaya takılacak birşey Yok.
Gülüp geçilecek laflar

Cok teşekkür ederim ya gerçekten bana sunduğun fikirler güzel ve kesinlikle uygulamaya geçeceğim. Yapım itibariyle alttan alan,kimseyi kırmamaya özen gösteren,huzuru seven bir fedakar biriyim. Annesi,babas tarafından El Alem ne der diye baskısıyla büyüyen biriyim. Belkide bu yüzden bu haldeyim. Tüm bunlara rağmen ,kendi ayaklarının üzerinde durabilen,hayatında birşeyler başaran ve devam başarmayı hedefleyen biriyim.. ama bazı huylarimi değistirmeliyim.. mesela daha net daha direk gibi..
Evet cok guzel bir yerden yakaladın ..daha net ve direkt ...."aman üzülmesin, aman kırılmasın "diye diye hayatımızdan büyük kayıplar veriyoruz ..oysaki zamanımız çok değerli ve bir dk öncesine bile dönme şansımız olmadığından çok ince hesaplar yapmadan, kırmamaya özen gösterip fakat hakediyorsa kırıp geçip hiç düşünmeyip yola devam etmek gerek ..kayınvalide konusunu çok takmışsın kafana .üzmemek için çok uzulmussun. .bundan sonra sal gitsin ..senden kıymetli değil..elalemi de at çöpe ..arkandan "x in kızı fix de şöyle böyle "diyip çekirdek çitkeyen insanları da cok kaale alma.yazık ,hayatlarındaki tek ekşın elalemin kizi fix !!!şimdi kimseyi takmadan sadece kendin için düşünüp yaşamaya karar ver .en büyük derdin ojenin yada saçının rengi olsun .

Ben lisedeyken eşime çok kızmıştım bir keresinde. Şiir defterime yıllar sonra o bulsun okusun beni ne kadar üzdüğünü anlasın diye bir şeyler yazmıştım. Ağzıma geleni de saymışım. Senden nefret ediyorum, bana bunu nasıl yaparsın, sen beni hiç umursamıyorsun falan filan daha neler. Gerçekten de gördü şimdi. Aradan 12-13 yıl geçtikten sonra :KK70: İstediğim oldu ama sorun şu ki, ona niye bu kadar sinirli olduğumu yazmamışım. E hatırlamıyorum da haliyle :KK70: Ortada sadece o "senden nefret ediyorum" vb. laflar kaldı bana ait :KK70: Baya rezil oldum yani çok güldü eşim bana. Hiç de öyle yıllar önce hayal ettiğim gibi çoooook pişman olup özürler dilemedi haliyle.
Ben öyle bir defter tutsam o da kesin beni suçlayan bir hale gelirdi :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:
Erkek milleti 12 -13 yıl önceki mevzuyu bugün bahane edip bir şekilde kullanmanın yolunu bulur :) yazacaksın ama malzeme olmamak için kilitli kapılar ardında tutacaksın ..yada iş bitince imha edeceksin :)

Ben de 8 yıl önce (daha yeni evlenmistim) artık seni sevmekten vazgeçtim yazmışım bir deftere ..eşim onu çok yıllar sonra bulup "bunu bana açıklar mısın ?yıllardır beni sevmeyen bir kadınla mi beraberim "diye tavır almıştı ..halbuki daha bebeydik ve belli ki yeni gelin sendromuna tutulmusum :D Hem ne malum senin için yazdığım, belki de sevgili kayinvalidecigim için yazmisimdir dedim de adamın gözleri portledi :p (aramız çok iyidir)

:KK70: :KK70: :KK70:
Erkek milleti 12 -13 yıl önceki mevzuyu bugün bahane edip bir şekilde kullanmanın yolunu bulur :) yazacaksın ama malzeme olmamak için kilitli kapılar ardında tutacaksın ..yada iş bitince imha edeceksin :)

Ben de 8 yıl önce (daha yeni evlenmistim) artık seni sevmekten vazgeçtim yazmışım bir deftere ..eşim onu çok yıllar sonra bulup "bunu bana açıklar mısın ?yıllardır beni sevmeyen bir kadınla mi beraberim "diye tavır almıştı ..halbuki daha bebeydik ve belli ki yeni gelin sendromuna tutulmusum :KK70: Hem ne malum senin için yazdığım, belki de sevgili kayinvalidecigim için yazmisimdir dedim de adamın gözleri portledi :p (aramız çok iyidir)
Ben ciddi ciddi zaten bulsun diye yazmıştım ama keşke kızgınlığımın sebebini de yazsaymışım işte :D Kendim de unutmasaydım ya da o da olurdu :D

1 aydır görüşmüyormusunuz??? Aman Allahım Kayınvalidem hastanelik olurdu böyle bir durumda. Nasıl böyle mesafeli olabiliyorsunuz? Ben mesafe koysam bir dert,koymasam başka dert. Yok mudur bunun orta yolu?
vallahi geldikleri zaman gayet güleryüzlü ve emek verilmiş ikramlarla agirlarim
kendileri ayda 1 muhakkak gelirler bize ben bayramdan bayrama giderim aramızda yarım saatlik yol var
yani ne yol gosterecegimi bilemedim şimdi size benim tarzım bu o da alıştı herhalde buna
bazen alttan alttan laf sokar gibi yapıyo hemen salaga yatıyorum amlamazdan geliyorum

Back
X