Bir rakçı ile 9 haftalık aşk..

Ay buradaki yorumlarda resmen sana geçmişi düşündürür ama boşber çok tatlış bi oğlun varmış. Kocanlada mutlusun boşver gala yı falan. Kocan sana her gün gala gecesi yaşatır :) :KK70:
Geçmişi düşünmek çok normal ama :) yorumlar olmasada aklıma geliyor fakat önemli olan tatlı bir anı olarak kalması. Şuan hayatıma bakıyorum ❤️

Siz yine iyi bitirmissiniz, eski iliskiler genelde yüze tükürmeli karsilaniyor :D
Yalniz mogol faan acayip etnik, bu yüz tipleri asiri cekici geliyor, asiri ama
esim tam tersi sarisin, mavi gözlü ama gözleri mogollular gibi ayni, hastasiyim :rolleyes:

Size şarkılar yazmış mı? Şarkı sözlerini anlayabiliyor musunuz? merak ettim 😊

Siz yine iyi bitirmissiniz, eski iliskiler genelde yüze tükürmeli karsilaniyor :KK70:
Yalniz mogol faan acayip etnik, bu yüz tipleri asiri cekici geliyor, asiri ama
esim tam tersi sarisin, mavi gözlü ama gözleri mogollular gibi ayni, hastasiyim :rolleyes:
😊 Bende çok severim. Eşiniz standartların üzerinde ama,hem renkli göz hem çekik. Mutluluklar Dilerim :)

Size şarkılar yazmış mı? Şarkı sözlerini anlayabiliyor musunuz? merak ettim 😊
İnanın hiç bilmiyorum yazdı mı yazmadı mı :) Ama şarkı sözlerini çeviriden bakıyorum çünkü orada bir iki kelime haricinde hep İngilizce ile anlaştım. Moğolca öğrenemedim.

😊 Bende çok severim. Eşiniz standartların üzerinde ama,hem renkli göz hem çekik. Mutluluklar Dilerim :)

Cerkez geni var, baskin cikmis benimkinde ama gozlerde cekiklik cidden sans isi
Mogollarin gozleri de cok guzel
Bu arada herkesin hayatinda sakladigi bazi sirlar vardir

Cerkez geni var, baskin cikmis benimkinde ama gozlerde cekiklik cidden sans isi
Mogollarin gozleri de cok guzel
Bu arada herkesin hayatinda sakladigi bazi sirlar vardir
Benim eşimde yarı çerkes :) Ama sadece fazla beyaz teni almış. Sizinde mi var acaba bir sırrınız :))

Benim eşimde yarı çerkes :) Ama sadece fazla beyaz teni almış. Sizinde mi var acaba bir sırrınız :))

Aynen ceyrek cerkez aslinda, üc nesil öncesinde belki saf kan cerkez vardi, belki daha cok
bizimki aslinda melez oluyor bu durumda, beyazligini almis, maviz cekik gözlügü almis, sari tüglü bir de saclari sari kumral öyle tam sarisin degil
ay sir olmaz mi, benim de farkli bir hikayem var

Youtube'tan baktim da sizinki baya baya mantı yapıyor 😅
Esiniz yemek yapar mi merak ettim..
Bir de eşinizin böyle bir ünlü ex ilişkisi olsaydı söylemesini mi saklamasını mı isterdiniz? :)

Aynen ceyrek cerkez aslinda, üc nesil öncesinde belki saf kan cerkez vardi, belki daha cok
bizimki aslinda melez oluyor bu durumda, beyazligini almis, maviz cekik gözlügü almis, sari tüglü bir de saclari sari kumral öyle tam sarisin degil
ay sir olmaz mi, benim de farkli bir hikayem var
Anlatmak isterseniz severek dinlerim :)

Back
X