- 16 Ekim 2021
- 35
- -50
- 1
- 28
- Konu Sahibi birkiyidanbirkiyiya
hayırlı geceler diliyorum herkese. ben fazla uzatmayacağım ve direk anlatıp sorumu soruyorum. nişanlıyım aynı zamanda kpssye çalışıyorum. sınav 2 hafta sonra. nişanlımla farklı şehirlerdeyiz. aramızda 500 kilometre civarı var. nişanlımdan sınav günü yanımda olması için rica ettim, bana o gün destek olmasını istedim. yanımda anne-babamı istemedim çünkü yaşları fazla, aşırı stresliler ve beni de etkiliyorlar. evet durum böyleyken nişanlım şu an çalıştığı kurstan dolayı gelememe ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi. açıkçası bahaneydi. çünkü sınavımın olduğu günden 1 gün sonra kursu var. asıl mesele git-gel yapacak ve haliyle çok yorgun düşecek. ama ne bileyim insan istiyor ki "yanında olmak için şartları zorlarım" desin. maddi herhangi bir problemi de yok üstelik çok şükür. hatta otobüse binip de gidebilirsin dedi. bak şimdi aklıma geldi böyle dediği. ne biliyim egoist biri değilim, çok üzüldüm. sizce ne demeliyim? üzüntümü ona belli etsem nolacak ki. bu ricama kırıcı bir cevap verdiği gerçeğini değiştirmiyor. nişanlılığın başlarında sadece beni özlediği ve görmek istediği için hiç yüksünmeden gelmişti üstelik hava kar kış iken. ama şimdi?