bir rica.

Bunda kafanıza bu kadar takacak bir şey göremedim açıkçası. Aranızda oldukça mesafe varken ve ertesi gün kursu varken git gel yorulmak istememiş olabilir. Sınavdan önce telefonla konuşup moral olması gayet yeterli bence. Ki gelse bile dışarıda boş boş sizi beklemek zorunda olup çıkınca kucaklayıp geri dönecek. Bence boşuna kendinize dert edinmeyin. Bir sağlık problemi veya başka ciddi bir sorun olsa eminim gelecektir. Sadece verimli vakit geçirebileceğinizi düşünmüyordur. Mesafe ilişkisi yaşarken ister istemez bir şeylerden mahrum kalınabiliyor. Bunları da göz ardı etmek gerekli.
çoook teşekkürler🌺

Öncelikle bol ŞANSlar insallah iyi gecer sinaviniz. Nisanliniz ertesi gün kursu olacagi icin günübirlik gelmek istememistir bellkide senin dikkatini dagitmak istememistir ben gidersem dahada heyecanlanir gibisinden bilemedim tabiki. Ama sorun haline getirmeyin gercekten büyütülcek bir durum yok. Başarilar
teşekkürler🍀

Had bildirirken kendinizin hadsizlik ettiğinizin farkında mısınız. Kadın sizin daha önceki konularınizdan hatırlamış münasip şekilde soruyor ne var bunda. Sorunuzu buraya pof poflanmak icinmi sordunuz. Bu durumunuzu sınav stresine veriyorum.
hayır sorun şu, kadın benim önceki konumu soruyor çünkü derdi bana cevap vermek değil. beni küçük düşürücü şeyler söylemek. 25 yaşına gelmişim de bazı şeyleri anlamaya yaşıni geçmişim de. burda bana gayet adam akıllı dese ki kapris yapmışsın yanlışsın. sorun yok. direk benim anlama kapasiteme laf ediyor. karakterime direk. sorun bu.

Konuya yapılan yorumların hepsini okudum. Ben şu şekilde düşünüyorum. Size sınava girişte destek olmasını istemeniz çok normal. Fakat mesafenin uzaklığını ve dönüşü baz aldığınızda üşenmiş olabilir. Amaaaa.... Bahane üretmek yerine açıkça konuşsa idi bence kırılmazdınız. Yani şunu deseydi Tuğçe gelirim gelmesine ama gidip dönmek bana yorucu gelecek. Zaten verimli vakit de geciremeyiz. Sana söz daha geniş bir zamanda bu durumu telafi edeceğim. Sen sıkma canını bu duruma da sakın takılma. Sadece sınavına odaklan. Tüm benliğim seninle deseydi senin gönlünü almıştı bile. Ama insanlar bahane üretmeyi tercih ediyor. Anlık bir refleks. İnce düşünememek
teşekkürler beni anladığınız için.🍀

Bı kadar küçük bir olayda kirilirsaniz evlilikte paramparça olursunuz demek ki . Günübirlik bin kilometre yol gelmek sevgi gösterisi mi?
evet, çok kırılgan bir yapım var bu yüzden evliliğin beni yoracak olmasından korkuyorum sevgi gösterisi mi bilmiyorum inanım belki de onu görmek istedim veya çok özledim.

bizim zamanımızda insanlar birbirini görmek sarılmak için bahaneler üretirdi şimdiki erkekler pek bir üşengeç... arkadaşı çağırsa gel maça gidelim dese havuza denize gidelim dese gider ama :)

anladığım kadarıyla kapıda beklemek için o kadar yol değil mevzu geldiğinde kalabilecek vakitde geçirecektiniz deeğil mi ?

Neden fikirlerini söyleyen üyelere ters tepkiler veriyorsunuz? Herkes sizin beklediğiniz tepkileri vermek zorunda değil, lütfen biraz sakin olun. Yorumları okurken gerildim.
Soruya gelecek olursak, 500 km yol az değil, ertesi gün kursu ver demişsiniz. Nişanlınızın sizin için böyle önemli bir anda yanınızda olmasını istiyorsunuz bu haksız bir istek değil kabul ediyorum ama sonuçta yetişkinsiniz, sınavınıza odaklanın.

Çok mu şart olması sınavda?Ya da sizi dışarda beklemesi. Hayatta yek başına yapabileceğiniz şeyler icin niye dert yaratıyorsunuz kendinize. 500 km yol az mi bu devirde parası zamanı şusu busu... bence fazla alınganlık yapmışsınız

adamın sınavımdan kaç gün önce burada olacağını yazmamışım sanki. bence insanları önce tuhaf tuhaf yargılamamayı öğrenin. herkes farklıdır. kimi alıngan kimi sert.

Burada kimse sizin farklılık adı altında yaptığınız saygısızlıkları çekmek zorunda değil. Gidin sevgilinize yapın bu atarları.

İnsanlar kötü bir şey de söylememiş. Sevgilinize saydıralım, siz deşarj olun, sonra mutlu mesut devam edin hayatınıza. Bunu mu istemiştiniz?

Benim eşim olsa gelirdi. Hatta ben söylemeden çoktan gelme planını yapmış olurdu. Yazık sizinki niye gelmek istemedi acaba? Sevmiyor galiba sizi. Bu adamdan koca olmaz.
Nasıl, iyi oldu mu böyle?

evet, çok kırılgan bir yapım var bu yüzden evliliğin beni yoracak olmasından korkuyorum sevgi gösterisi mi bilmiyorum inanım belki de onu görmek istedim veya çok özledim.
Bunu açıkça belirtebilirsiniz sınav için gelmez yani bende gelmezdim

Koca kadinsiniz, sinavda yaninizda olsun diye onca yol gelmesini beklemek de nedir? Bana gore bu kapristir.

Buna kafayi takacaginiza sinav icin Turkce konulari gozden gecirin. Yorumlarinizda cokca yazim yanlisi var.

Bu kadar alınganlık ve kırılganlıkla hayat sizi çok yorar.
Kendinizi biraz törpüleyin, sınavda başarılar.

Back
X